4,3

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Vi købte en bil hos Allan / E-autos

Vi købte en bil hos Allan / E-autos. Fuldstændig fantastisk bil at køre i. Meget støjsvag, behagelig affjedring og god rækkevidde. Stor tak til Allan for rigtig god vejledning og service ved købet. Han tager altid telefonen og er åben for løbende vejledning. Reagerer hurtigt og fandt lige, hvad vi kunne drømme om !. Vi kommer bestemt tilbage næste gang, vi skal have bil (forhåbentlig om lang tid)

14 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Skive Bilhus/ E-autos ved Allan Jensen…

Skive Bilhus/ E-autos ved Allan Jensen vil jeg klart anbefale, hvis man søger en troværdig og behagelig mand at handle bil med.
Der er ingen tvivl om at når du handler med Allan, så kommer du hjem med en bil der passer til dig og dit behov og det er ikke sådan at man følger sig presset til at handle. Det er ikke sidste gang vi handler med ham.

10 de abril de 2024

God service

Stor ros til Allan og hans bilforetning. Lige fra første opkald, til en endelig handel, har der været god service og rådgivning omkring køb af bil. Vi har handlet en Skoda Enyaq 80x hos Allan. Og vi har ikke fortrudt. Vil til enhver tid køre fra Sjælland og over til Roslev for at handle bil hos Allan. 5 Store stjerner herfra..

24 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Fra start til slut var der altid hjælp…

Fra start til slut var der altid hjælp at hente, det var alt lige fra rådgivning om skifte fra benzin til el, og at finde den rigtige bil, samt at få denne importeret til Danmark.

e-autos og Allan får de bedste anbefalinger herfra, de giver dig en god og sikker bilhandel. Helt sikkert et sted jeg gerne vil handle igen næste gang der skal skiftes bil.

16 de maio de 2023

Fantastisk behandling

Allan fra E-Autos har været en kæmpe hjælp i forbindelse med et ønske om at købe en bil. Alle spørgsmål er blevet besvaret hurtigt, og man får en fantastisk behandling! 5 stjerner her fra!

10 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis man skal købe ny bil

Hvis man skal købe ny bil, og samtidig have en god oplevelse med en super reel sælger, så kan jeg varmt anbefale Allan og E-Autos, vi kommer helt sikkert igen.

1 de abril de 2023

Fantastisk service

Allan fra E-autos har ydet en top proffesionel service og har under hele forløbet været super behagelig og nede på jorden!
Hurtig, nem og god handel, hvor man hele vejen igennem har følt sig super tryg.

29 de janeiro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais