Vriendelijke personeel,veel keuze van materialen:goed is niet altijd duur.Onze keuken was binnen 6 weken klaar(op maat gemaakt),zonder problemen geleverd.Mooie ontwerp, deftige materialen,alles werkt... Ver mais
Van een warme ontvangst door Franky naar een knap totaalproject! Degelijke raad gekregen ivm de opbouw, de verschillende mogelijkheden én zeer attente opvolging van ons budget! Ook de mensen die... Ver mais
Après avoir reçu une offre de 17775 euros pour ma cuisine faite en fonction d'un plan d'architecte, lors de la venue du placeur et eu égard aux nombreuses impossibilités, un nouveau devis est effec... Ver mais
Heel warm ontvangen door Bert in Aalst. Het ontwerp is helemaal hoe het in onze dromen was. De aanpassingen op het laatste nippertje was niks teveel voor Bert. Alles is verlopen zoals afgesproken, le... Ver mais
- Loja de armários
- Loja de móveis
- Loja de artigos domésticos
- Designer de interiores
- Loja de móveis para cozinha
Informação fornecida por diversas fontes externas
èggo, cuisine et rangement sur-mesure / Keuken en opbergoplossing op maat
Albrechtlaan 56, 9300, Aalst, Vlaanderen, Bélgica
- +32 53 62 89 11
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Geralmente responde dentro de duas semanas
Men heeft mij goed geholpen bij de…
Men heeft mij goed geholpen bij de keuze van mijn keuken. De levering en plaatsing zijn super verlopen. Alleen zou er nadien nog iemand langs komen maar die heb ik niet gezien. Niet dat er iets mankeert integendeel, alles is perfect.

Inbouwkast hal
Zeer tevreden over Eggo. Het ontwerp was helemaal wat ik in gedachten had. De installateur was een vakman en heel vriendelijk. Het resultaat is prijs/kwaliteit zeer goed.

Heel goede service
Heel goede service, vriendelijke verkopers, heel goede dienst na verkoop. Kwalitatief zeer goed.

Een tevreden klant.
Zeer professionele hulp bij het ontwerp van onze nieuwe keuken. Met de juiste tips en aanpassingen volgens onze noden. Zeer stipte levering en plaatsing zowel van de keukenkasten en electro als ook van werkbladen. Zeer tevreden en een aanrader prijs/kwaliteit.