Leia as opiniões dos outros
Har forsøgt at komme igennem til Eilersen via deres mail adresse, Facebook og telefon - gentagne gange de sidste 14 dage. Jeg har skrevet at jeg ønsker at bestille ny betræk til min Eilersen lænestol.... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har endelig fået min drøm af en Eilersen sofa. Desværre falder man bagover og ned af sofaen når man sidder i den fordi modulerne ikke står fast som de bør gøre iflg Eilersen. Jeg har kontaktet fir... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Eilersen is the result of proud furniture tradition, modern design and handmade quality.
Informações de contacto
Fabriksevej 2, 5485, Skamby, Dinamarca
- +4564851008
- info@eilersen.eu
- www.eilersen.eu
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
Showroom uden rigtig kundeservice - Eilersen - Niels Hemmingsensgade
Meget dårlig oplevelse hele vejen igennem. Showroomet føles nærmest som en “self-service” oplevelse, hvor man må klare sig selv. Salgspersonen virkede uengageret, havde en tydelig attitude og fremstod som om hun var træt af sit job. Man fik klart indtryk af, at hun hellere ville være et andet sted end at hjælpe kunder. Det er bestemt ikke den service, man forventer, når man besøger et Eilersen showroom.
Advarsel: Styr unna Eilersen!
Vi kjøpte en Eilersen-sofa, forventet topp kvalitet fra en high-end produsent, men ble svært skuffet. Etter kun to år begynte sømmene å løsne, og et stort hull utviklet seg i stoffet – på et område som ikke engang er utsatt for slitasje. Dette vitner om dårlig produksjon.
Da vi tok kontakt med Eilersen, fikk vi beskjed om at stoffet ikke omfattes av garantien. Svaret vi mottok var lite imøtekommende og langt fra kundevennlig. I tillegg er sofaen hard og ubehagelig å sitte i.
Å bytte stoff koster nesten like mye som en ny sofa, noe som gjør løsningen uattraktiv. Vi kommer aldri til å kjøpe et Eilersen-produkt igjen og anbefaler ingen andre å gjøre det. Prisene tilsvarer ikke kvaliteten, og kundeservicen gjør vondt verre.
Leveringstider er noget man ser stort…
Leveringstider er noget man ser stort på: Vi har fået den ene røverhistorie efter den anden fra Ejlersen. Først var leveringstiden få uger, så pludselig væsentligt mere fordi der ikke var stof, men ok - Den ville være klar fra Slovakiet d. 29/11 - så efter at have rykket så pludselig levering - så 3 Januar (Måske).
Jul og nytår uden sofa!
Ja Ejlersen - det var ikke det vi havde forventet af et anerkendt brand.
Kun til pynt ...
Jeg må desværre melde mig i koret af kunder, der har svært ved at forstå Eilersens markedsføring og prissætning som et "premium-brand" og kvaliteten/holdbarheden af deres produkter.
Vi købte en Krypton sofa med Misty stof gennem Brdr. Friis. Efter kun ca. 2-3 år - med helt almindelig brug af sofaen - var stoffet allerede "nusset" ved syninger, og ca. 2-3 år senere er flere tråde i sæderne slidt over. Vi forudser at stoffet snart revner og har derfor reklameret, herunder spurgt til pris på en ombetrækning.
Svaret var en relativ arrogant afvisning med henvisning til, at vi "nok" have misholdt sofaen (Citat Eilersen: "Dette er ikke et kvalitetsproblem men en naturlig forandring som afhænger af brugen af produktet og derfor ikke omfattet af garantien") samt en pris på en ombetrækning af sofaen, der var højere end prisen for den nye sofa.
Min klare anbefaling er derfor, at man kun skal købe en sofa fra Eilersen, hvis den kun skal stå til pynt og ikke bruges i det daglige.
Dyr og dårlig kvalitet.
Købte en baseline sofa fra Eilersen for nogle år siden. Efter små 3 år var stoffet slidt i stykker, og sofaen var blevet så blød at sidde i. Ikke den kvalitet jeg forventer af en sofa til 60.000 kr. Bestilte nyt betræk til den, som også kostede en mindre formue ( omkring 27.000) hvilket er helt sygt. Overvejede længe om vi skulle smide den gamle sofa ud og købe en ny. Men til den pris, er en levetid på 3 år for lidt. Jeg kan absolut ikke anbefale Eilersen til nogen. Fint design men pris og kvalitet hænger desværre ikke sammen.

Resposta da Eilersen
Høj pris - lav kvalitet - ingen kundeservice.
4 Mariekiks stablet ovenpå hinanden ville fungere som et mindre porøst bord end de marmorborde Eilersen sælger.
Har forsøgt at få hjælp gennem kundeservice, som enten ikke er i stand til at læse eller har valgt at ignorere indholdet i min mail. Hvis man endelig skal bruge lidt penge på møbler, så find et andet sted hvor kvalitet rent faktisk følger med prisen.
Mit svar på Eilersens kommentar:
1) Problemet er beskrevet i detaljer over mail. I anbefaler en "sealer", som ikke genskaber skinnende overflader, men blot beskytter. Tydeligvis er denne "beskyttelse" af den mere illusoriske art, eftersom bordets overflade er ødelagt trods bordets fabriksbehandling med den forslåede "sealer".
2) Bordet er blevet poleret af professionelle som jeg har skrevet i min mail - alligevel anbefaler I at det skal poleres? Det virker ikke til at jeres ansvarlige i reklamationsafdelingen overhovedet har læst min mail færdig før de svarede?

Resposta da Eilersen
For 37 år siden købte vi en Eilersen…
For 37 år siden købte vi en Eilersen lædersofa. Den har været brugt til alt i en familie med venner, børn og børnebørn. Nu kan man se det på den og derfor skal vi have en ny - og det skal være Eilersen.
Vi har besøgt deres showroom på Fyn, og fået en faglig meget kvalificeret gennemgang af et utal af muligheder.
Vi køber en Eilersen igen.

Eilersen er verdensklasse!
Jeg er bare så glad for min nye Eilersen Great Ash sofa! Den er så unik, og aldrig haft jeg haft en smukkere sofa. Helt fantastisk betjening i jeres showroom inde i indre by. Det er bare toppen af poppen, jeg skal aldrig have andet end Eilersen.
Jeg fortryder ikke et sekund, at man valgte at betale det mere for kvalitet.
Glad for at min sofa skal følge mig resten af livet, kæmpe plus at den er i moduler og med aftageligt træk, det giver et hav af muligheder fremover hvis man flytter i noget større. Og vil spæde til den nuværende i form af en midter sektion eller andet.
Intet mindre end fantastisk!

Resposta da Eilersen
Jeg må som flere andre fraråd at købe…
Jeg må som flere andre fraråde at købe en sofa fra Eilersen, medmindre den skal stå til pynt i et mørkt rum. Deres stof er ikke lysægte. Til dig som har en reklamation i gang, kan jeg læse mig til at du ligesom alle andre får tilbudt 20 procent rabat og samme svar om at det er de kede af. Hold dig fra eilersen.
Måske vi skulle kontakte de store aviser sammen.

Bought two sofas for around €4,500
Bought two sofas for around €4,500. The quality of the sofa is very disappointed in. I have now fallen through the bottom of the couch 3 times. The repair is covered by warranty, but I've had enough of it.
In addition, the backrest is not heavy enough to sit against.
The retailer does not offer a satisfactory solution.

Kjøpte en Baseline fra Eilersen i 2019
Kjøpte en Baseline fra Eilersen i 2019. Vi har 2 små barn som tilbringer mye tid høyt og lavt i sofaen og den er like fin. Kjempegod å sitte i, også er det jo så smart at det er avtagbart trekk så vi bare kan bytte trekk når det blir nødvendig.
En sofa for livet! Superfornøyd!

Resposta da Eilersen
Vi har købt den FLOTTESTE sofa hos…
Vi har købt den FLOTTESTE sofa hos Eilersen. Det var suveræn service hele vejen igennem! Det startede i deres showroom i København, hvor vi fik sublim rådgivning både til valg af hvilken sofa, der ville matche vores behov og til indretning af vores nye hus. På den baggund bestilte vi drømme-sofaen og sikke en service! Vi blev taget godt imod fra tanke til handling - og idag sidde vi så tit vi kan i vores lækre Eilersen sofa. "Desværre" holder den jo nok resten af livet - ellers ved vi ihvertfald godt, hvor vi går hen. Fem store stjerner fra os til Eilersen!

Resposta da Eilersen
Elsker de billige og nemme løsninger
Elsker de billige og nemme løsninger!
Købte for 4 år siden et sofabord (spider) som jeg simpelthen har været så glad for, men synes nu, at der skulle ske noget nyt, da pladen var en rosa glasplade og jeg ønskede noget andet, men jeg er helt vild med stellet og ville ikke af med det, men det var så nemt, for der er nemlig et hav af forskellige plader at vælge imellem, så bare ved at skifte bordpladen, har min stue fået et helt nyt udtryk, så nu har jeg et sofabord med samme stel, men bare med en marmorplade i stedet for 😍

Super tilfreds
Er så glad for min Eilersen sofa. Man sidder godt i den, kvaliteten er i top og den passer perfekt i vores stue. Klart en anbefaling herfra.

Flot sofa
Købte en top up sofaen i mørke blåt fløjl . Købt for 3 år siden . Den er super flot og sidder /flyder dejligt . Jeg er glad(købt i Næstved )

Resposta da Eilersen
Steamline sofa med fantastik komfort
Fantastik design, kvalitet og komfort. Valg mulighederne er næsten overvældende. De mange modeller og kombinationsmuligheder muliggør at alle kan kombinere sin egen personlige sofa.

Nedladende personale..
Besøgte Eilersens “nye” showroom igår under 3daysofdesign, med henblik på at se på ny sofa. Men blev mødt af nogle medarbejdere der vrissede af mig at de sliders de havde sat frem var til deres kunder. Med virkelig nedladende attitude. Jeg ligner åbenbart ikke en kunde. Og det bliver jeg så heller ikke efter den oplevelse. Kan også se at folk herinde fraråder sofaerne, pga dårlig kvalitet, så måske er det meget godt de skræmmer folk væk inden man køber.

Resposta da Eilersen
Virkelig skidt kvalitet og helt urimelige priser
Var lidt i tvivl om Eilersen overhovedet fortjente en stjerne.
Vi købte en Eilersen Sofa for 10 år siden til ca 20.000 DKK. Efter små 8 år var stoffet mørnet og huller måtte dækkes af tæpper. Da vi alligevel skulle flytte, valgte vi ikke at gøre noget, men henvendte os i stedet til Eilersen omkring ombetrækning. Vi syntes, det ville være synd at smide en designersofa ud!
Svaret fra Eilersen var ca. 24.000 DKK for en ombetrækning ... mere end sofaen oprindeligt kostede. Vi har selvsagt forbløffet. Først over ovennævnte pris og derudover at sofaen kun holder 8 år, hvortil svaret fra Eilersen var, at det afhænger af stoffet. Troede egentlig at et hæderkronet brand værnede om kvaliteten. Dette svar kunne vi ikke bruge .... og heller ikke en tilbudt rabat på 20%.
Mit korte budskab er, at i kan få sofaer stort set alle andre steder, som holder længere. Så hold jer væk fra Eilersen! De kan alligevel ikke helt stå inde for deres kvalitet.

Resposta da Eilersen
Elendig funktion og dårlige materialer
Eilersen møbler er en elendig forestilling hver gang(jeg har af usikre årsager ejet flere Eilersen produkter), og bør undgås. Flot design men dårlig funktion, kvalitet, materialer og elendig forarbejdning, vi er ikke imponerede …

Resposta da Eilersen
Eilersen har super smukke sofaer..... MEN
Eilersen har super smukke sofaer, men kvaliteten er så ringe så jeg må advare om ikke at købe. Haft vores i 13 måneder, og stoffet har skiftet farve flere steder, og fremstår nu grim og gammel - derfor en reklamation.
Eilersen mener at det er det man kan forvente af en sofa i denne prisleje ved normalt brug.De slår det hen med brug af håndsprit. En påstand som skulle gøre at alle deres demo sofaer burde ligne noget som var løgn.
Ærgerligt og helt igennem dårlig oplevelse for deres kunder, jeg er totalt uforstående over deres katastrofale håndtering af sagen.

Resposta da Eilersen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.