BOLIA Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fuldstændig fantastisk service og nok den flotteste bolig butik jeg nogensinde har set. Vi handlede med Line, som vidste en masse om produkterne. Hun er superdygtig til at sammensætte de produkter... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Når jeg får min nye sovesofa leveret den 19 august, er jeg sikker på at Bolia kommer op på 5 stjerner… men alting er i top omkring selve handelen..

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Flot design og kvalitet. Stort udvalg af materialer og tekstiler som gør det muligt at customize produkter. Meget tilfreds

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Decoração e Design de Interiores
  3. Acessórios para móveis
  4. Loja de mobília para sala de estar
  5. Loja de mobília ao ar livre
  6. Loja de sofás

Escrito pela empresa

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

Escrito pela empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

474 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

En super service meget behjælpelig

En super service meget behjælpelig

30 de julho de 2026

Hej Per,
Jeg er så glade for at høre, at du har oplevet vores service som super og meget hjælpsom. Tak for din positive feedback!

Let og ubesværet køb

Let og ubesværet køb. Venlig og understøttende betjening, så glæder mig til at modtage bænken som jeg har købt

31 de julho de 2026

Hej Henrik,

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse hos os. Jeg håber du bliver rigtig glad for bænken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Effektiv, venlig og professionel service

Effektiv, venlig og professionel service med stor viden om både eget sortiment og indretning

29 de julho de 2026

Hej Christian,
Tak for din anmeldelse :-) Jeg er så glad for at høre du nød dit besøg hos os. Jeg håber du bliver glad for dine nye Bolia designs.

Flot design og kvalitet

2 de julho de 2026

Hej Natalia,
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores design, kvalitet og udvalg af materialer. Tak for din positive feedback!

Classificada 4 em 5 estrelas

Når jeg får min nye sovesofa leveret…

Hej Anne Marie,
Tak for din feedback og dejligt den første del af din handel hos os var tilfredsstillende. Jeg håber det fortsætter sådan :-)

Classificada 1 em 5 estrelas

Leveringstid på et halvt år

Jeg købte et bord 27. April til 20000kr. Jeg har gentagende gange fået rykket forventet leveringstid og den 4. Maj får jeg at vide at bordet kommer 12. August og så får jeg i dag den 27. Juli at vide at det først leveres i 28. Oktober. Dvs et halvt års leveringstid!!! Så i holder mine 20000 i et halvt år? Det er jo simpelthen bare ikke i orden, hold fast en dårlig service.

27 de julho de 2026

Hej Jonas,
Tak for din feedback. Det kan jeg virkelig godt forstå du er frustreret over. Det er bestemt ikke med vores gode vilje.

Jeg kontakter dig på mail ang. forsinkelsen og håber vi kan finde en løsning.

Online outlet purchase cancellations

On two separate occasions, my wife and I bought a reol system from the Bolia outlet online. The purchase was confirmed each time and the money was withdrawn each time, however within 1-2 days the order was cancelled and the money was returned. The second time we made the purchase, I confirmed in person that the order was guaranteed at the Østerbro store location. The purchase and my trip to the store to confirm the purchase was only a waste of my time and my schedule planning around having the reol system delivered to my apartment.

@Pernille - here are the two order numbers: 701970625 and 701952857

14 de julho de 2026

Hi Paul,
I'm so sorry about the inconvenience. I would like to look further into what happened and what we can offer you instead. Would you be able to attach the second order number as well?

Then we will look at a solution.

Best regards,

Classificada 3 em 5 estrelas

Gode produkter og køb, ringe service efter

Synes deres møbler er lækre og købsprocessen var god. Men deres kundeservice er beklagelig. Havde købt to ordrer indenfor 24 timer, og ville gerne have lagt dem sammen, så jeg kun skulle betale levering én gang (i øvrigt lidt grotesk, at man skal betale levering ved så dyre køb. Ved at de bruger ekstern levering, men det kan jeg jo være ligeglad med…). Hverken hverken butik eller kundeservice magtede at lægge ordrerne sammen. Jeg endte med at annullere den ene ordre i protest. Ender nok med at købe det igen på grund af produkterne, men ikke på grund af deres service.

1 de outubro de 2025

Hej Karen,
Tak for din feedback.

Jeg er ked af at høre vores hjælp ikke har været tilfredsstillende. Leveringen er beregnet ud fra vægt, så vi kan typisk desværre ikke tilbyde at slette den ene levering helt, men vi kan sommetider gøre lidt på prisen alligevel. Hvis du har mod på at lave din bestilling igen, så ring gerne herind og oplys dit ordrenummer og vores snak her, så hjælper vi dig videre. Du kan også redigere dit svar her og tilføje begge ordrenumre, så kigger jeg på det.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fuldstændig fantastisk service og nok…

Vi handlede med Line, som vidste en masse om produkterne. Hun er superdygtig til at sammensætte de produkter vi endte med at købe og så var hun ærlig omkring, hvilke ting der var pænest sammen. Vi vil helt sikkert handle med Line igen.

Hej Morten,

Mange tak for din positive feedback. Jeg er så glad for at høre Line kunne hjælpe jer med at finde de rette beslutninger til jeres hjem.

Jeg håber du bliver rigtig glad for alle designs.

God hjælp af personalet

God hjælp af personalet, så generel en god oplevelse.

Hej Randi
Mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at personalet har ydet god hjælp. Vi sætter stor pris på din feedback.

Du ønskes en skøn dag.

Hej Gert
Mange tak for din anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i forbindelse med dit køb. Vi ser frem til at levere din ordre.

Du ønskes en skøn dag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Fraværende service. De unge daner i butikken på Chr IX…

De unge daner i butikken på Chr IX ville ikke kunne genkende service hvis de blev ramt af det head on.

21 de julho de 2026

Hej Christiane
Vi beklager meget, hvis du har haft en dårlig oplevelse i butikken. Jeg sender dig lige en mail, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og mega god visuelle…

God service og mega god visuelle oplevelser i de fysiske forretninger :-)

16 de julho de 2026

Hej Noor
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og de visuelle indtryk i vores butikker.
Tusind tak for din flotte feedback :-)

Du ønskes en skøn sommer.

Die Lieferung dauert ewig :-(

20 de julho de 2026

Hi Rita,
Thank you for your feedback.
We apologize for the long delivery time.
Would you please send us an email or your order number so we can take a look at your order?

We look forward to hearing from you.
I wish you a lovely day.

Best regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, hurtig levering.

Sødt personale i butikken.
Søde og proff. Levering

15 de julho de 2026

Hej Philip
Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse med personalet og leveringen. Vi håber at du bliver glad for din nye sofa. Tak for din feedback!

Du må have en skøn dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt tilbud og god betjening

20 de julho de 2026

Hej Ole
Mange tak for din positive feedback!
Vi er glade for at høre, at du både har haft en god oplevelse med vores tilbud og betjening.

Classificada 1 em 5 estrelas

Bordet jeg havde planer om at købe blev…

Bordet jeg havde planer om at købe blev ridset af personalet som lod som ingenting ligeså blev det ikke påpeget at stenpladen manglede et hjørne og var defekt. Ikke tillidhedsvækkende - måtte undlade at handle og gik skuffet derfra

19 de julho de 2026

Hej Charlotte
Vi beklager meget den skuffende oplevelse med bordet. Vi vil tage din feedback alvorligt, så vi kan forbedre vores service og processer. Tak for din feedback.

Hjælpsomme medarbejdere

Hjælpsomme medarbejdere. Gode produkter

13 de julho de 2026

Hej Rikke
Vi er glade for at høre, at du både synes godt om vores service og produkter. Mange tak for din feedback, det betyder meget for os.

Du må have en dejlig dag.
Mathilde, BOLIA

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais