BOLIA Opiniões 6060

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Meget dårlig oplevelse. Manglende dele betød, at jeg ikke kunne samle sofaen og her fik jeg besked om at stable den op med nogle bøger. Delene kunne først leveres efter 5-6 uger. Endte med at handl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bolia - virkelig god menneskelig vejledning og kundeservice. Min partner og jeg var i Odense og så der tilfældigvis en meget smuk udesofa. Så snart vi gik ind i butikken (der var kun få andre end os... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Bolia i forbindelse med køb af sofa og stol. Sælgeren (Isabelle) var yderst produktvidende og gav kompetent rådgivning, som gjorde det nemt at træffe de rigtige... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var i tidsnød til en frokotaftale, på Frederiksberg, da jeg i vinduet så, at det bakkebord vi havde set på et stykke tid, var nedsat med 30%. Vi forklarede hurtigt den imødekommende sælger vores... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Decoração e Design de Interiores
  3. Acessórios para móveis
  4. Loja de mobília para sala de estar
  5. Loja de mobília ao ar livre
  6. Loja de sofás

Escrito pela empresa

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

Escrito pela empresa

1 estrela

Classificada 4 em 5 estrelas

15 de abril de 2026

Hej Kim
Mange tak for din feedback.
Vi er glade for at høre, at du har fået god service.
Du ønskes en skøn dag.

Classificada 4 em 5 estrelas

hurtig forsendelse

hurtig forsendelse - og vasen var godt pakket ind. Helt perfekt.

Hej Jonna
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at leveringen gik hurtigt og at vasen var pakket godt ind. Jeg håber, at du bliver glad for den.

Du ønskes en skøn dag :-)

Absolut toller Kundenservice der hilft

Absolut toller Kundenservice der hilft. Danke :-)

Hi,
Thank you so much for your wonderful review.
We’re glad you enjoyed our service.
Have a wonderful weekend.
Best regards,

Utroligt skuffet kunde

Jeg skriver denne anmeldelse med en stor portion skuffelse, da min oplevelse desværre slet ikke har levet op til de forventninger, jeg havde, da jeg investerede i en sofa fra Bolia.

I starten var jeg rigtig glad for sofaen både design og komfort var præcis det, man forventer af et brand som Bolia, der brander sig på høj kvalitet, godt håndværk og møbler, der er skabt til at holde i mange år. Netop derfor valgte jeg også at investere i sofaen med en forventning om, at det var et køb, der skulle holde på den lange bane.

Men med tiden begyndte der at opstå flere problemer, som gradvist har ændret min oplevelse markant.

Jeg valgte specifikt et slidstærkt stof, da sofaen skulle kunne holde til almindelig daglig brug. Desværre har det vist sig ikke at leve op til forventningerne. Stoffet er blevet misfarvet, selvom sofaen står i en nordvendt stue uden direkte sollys – noget jeg netop havde taget højde for i mit valg.

Derudover er kvaliteten flere steder ikke, som jeg havde forventet. Blandt andet gik lynlåsen på en af hynderne i stykker, hvilket betød, at jeg selv var nødt til at få det repareret. Det er efter min mening ikke noget, man bør opleve med et møbel i denne prisklasse.

Det, der gør det endnu mere frustrerende, er, at sofaen faktisk ikke har været brugt særlig meget. Jeg bor en stor del af tiden hos min kæreste, så den reelle belastning har været begrænset. Derfor undrer det mig også, om jeg måske har været uheldig at få et produkt fra et mindre heldigt parti for det hænger simpelthen ikke sammen med det, Bolia ellers brander sig på.

Det er ikke en pludselig utilfredshed, jeg har gået med den her irritation i længere tid og håbet, at det ikke ville udvikle sig yderligere. Men nu er jeg nået dertil, hvor jeg seriøst overvejer at skille mig af med sofaen, hvilket ærligt talt er rigtig ærgerligt, når man havde forventet et møbel, der skulle holde i mange år.

Jeg håber oprigtigt, at min oplevelse bliver taget seriøst, for det handler i sidste ende om tillid til både produktet og det brand, man vælger at investere i.

Hej Emil
Vi er kede af at høre, at din sofa ikke har levet op til dine forventninger. Vi beklager, at du har oplevet problemer med stoffet og lynlåsen, især i betragtning af sofaens begrænsede brug. Vi tager din feedback alvorligt, da vi ønsker, at vores møbler skal holde i mange år. Jeg vil gerne undersøge sagen nærmere og sender dig en mail.
Du må have en dejlig weekend.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god og venlig service

Jeg fik en super god hjælp til indkøb af en ledningsfri lampe. Sød og hjælpsom kundeservicemedarbejder.
Kan anbefales at købe ind hos Bolia.

Hej Søs
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice. Mange tak for din positive tilbagemelding og anbefaling af os.
Du må have en dejlig weekend.

Bolia - smukke møbler - kundeservice i top

Bolia - virkelig god menneskelig vejledning og kundeservice.
Min partner og jeg var i Odense og så der tilfældigvis en meget smuk udesofa. Så snart vi gik ind i butikken (der var kun få andre end os) blev vi tilbudt en kop kaffe og en snak om vores ønsker. Dette gav to alternativer som vi tog hjem for at "tænke efter". Efter nogle dage ringede vi tilbage til Bolia butikken i Odense. Selvom det ikke var den samme person som vi oprindeligt havde talt med, fik vi 101% god service, besvaret alle vores spørgsmål, etc. Ekspediented ringede til os to gange for at sikre at vi var tilfredse med vores bestilling og at der ikke var sket fejl. Vi kan kun anbefale Bolia - og det gør heller ingen ting at Bolia's forskellige designs er i verdensklasse.

28 de março de 2026

Hej Lina
Vi er glade for at høre om jeres positive oplevelse i Odense! Det lyder som om, I har fået en fantastisk service, og vi er taknemmelige for jeres anbefaling.
I ønskes en skøn weekend.

Venter stadig på svar

Vi bestilte en sofa hos BOLIA, og under købet var alt, som det skulle være. Betjeningen var god, vejledningen virkede kompetent, og vi sad tilbage med følelsen af, at vi havde investeret i en kvalitetssofa, som vi glædede os til at få leveret til vores sommerhus.

Den oplevelse holdt desværre kun indtil sofaen blev taget i brug.

Allerede få timer efter levering, hvor vi havde siddet i den helt almindeligt, begyndte sofaen at se mærkbart slidt ud. Dagen efter var det endnu værre. Betrækket krøller, og det virker, som om det giver sig væk fra selve puderne. Det får sofaen til meget hurtigt at ligne en gammel og gennemslidt sofa, selv om den er helt ny. Vi er helt normalvægtige mennesker, så det bør ganske enkelt ikke ske efter så kort tids brug.

Derudover er flere af syningerne skæve. Det er meget svært at forstå, hvordan sådan et produkt kan leve op til BOLIAs kvalitetsniveau, især når man ser på prisen.

Noget af det mest frustrerende er dog, at vi var meget tydelige omkring vores behov i butikken. Vi gjorde det klart, at vi ønskede et stof, der var så dyrevenligt som muligt, altså et stof hvor hår ikke satte sig unødigt fast. Vi er naturligvis klar over, at intet stof er perfekt, men vi blev anbefalet stoffet London, som i praksis viser sig at være alt andet end velegnet i et hjem med dyr. Hår, fnuller, krummer og støv sætter sig fast med det samme, og på grund af stoffets grove struktur kan det ikke bare børstes væk. Det kræver konstant støvsugning. Vi gjorde det også tydeligt, at vi gerne ville have et blåt stof, men at det vigtigste var, at det var vedligeholdelsesvenligt. Det er dette stof på ingen måde.

Allerede dagen efter levering, den 28.3, oprettede vi en reklamationssag og spurgte, hvilke løsninger BOLIA foreslog. Nu er der snart gået to uger, og vi har stadig ikke modtaget noget svar.

Det er efter vores opfattelse dybt uprofessionelt.

Når man betaler 25.000 kr. for en sofa, også selv om det er en tilbudspris, må man kunne forvente både ordentlig kvalitet, ordentlig rådgivning og en kundeservice, der reagerer, når der opstår problemer. I stedet står vi med en sofa, der ser brugt og sjusket ud næsten med det samme, et stof der på ingen måde lever op til den rådgivning, vi fik, og en reklamationssag, som tilsyneladende bliver ignoreret.

Det er ganske enkelt ikke godt nok.

Vi håber meget, at BOLIA tager sagen alvorligt og vender tilbage, før 10-års garantien udløber.

27 de março de 2026

Hej Erna
Vi beklager meget at høre om din oplevelse med sofaen. Det er frustrerende, når et køb ikke lever op til forventningerne, især med hensyn til kvalitet og rådgivning.
Grundet påskedagene har vi desværre haft længere svartider end normalt.
Vi tager din reklamationssag alvorligt og vil undersøge sagen nærmere. Jeg sender dig en mail.
Du ønskes en dejlig weekend.

Meget dårlig oplevelse

Endte med at handlen blev annulleret.
Refundering trak ud, og jeg måtte rykke flere gange samt oprette indsigelse i banken, før der skete noget. Uacceptabel service.”

6 de fevereiro de 2026

Hej Annita
Vi beklager meget den dårlige oplevelse med din sofa. Vi er kede af at høre om de manglende dele og den lange ventetid, samt problemerne med refunderingen. Vi tager din feedback alvorligt og vil undersøge sagen nærmere for at forbedre vores service. Tak for din tålmodighed.
Du ønskes en dejlig dag.

Super Kundeservice ...

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Bolia i forbindelse med køb af sofa og stol. Sælgeren (Isabelle) var yderst produktvidende og gav kompetent rådgivning, som gjorde det nemt at træffe de rigtige valg.

Service; imødekommende, professionel og meget hjælpsom hele vejen igennem processen. Det er tydeligt, at der bliver lagt vægt på både kvalitet og kundeoplevelse. Varm anbefaling herfra :-)

30 de março de 2026

Hej Pia

Tusind tak for din tilbagemelding omkring din oplevelse i Bolia. Dejligt at høre, at du har fået så god service i butikken.
Tak, fordi du deler det med os.

Camilla, BOLIA

Fantastisk oplevelse

Fuldt fokus på os kunder😊

2 de abril de 2026

Hej Pia

Tusind tak for din fine henvendelse. Vi sætter stor pris på tilbagemeldingen!

Med venilg hilsen
Camilla, BOLIA

Fantastisk service

Fantastisk service - havde lidt udfordringer med betalingslink, men det fik de klaret så fint og fulgte op på sagen på bedste vis.

2 de abril de 2026

Hej Helle
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores service, trods problemerne med betalingslinket. Dejligt at vi kunne løse problemet.
Du må have en dejlig dag.

Kan anbefales!

Alt fungerede, som det skulle. En god oplevelse med et spændende udvalg og kompetente medarbejdere.

Hej Grethe
Vi er glade for at høre, at alt fungerede godt, og at du havde en god oplevelse med vores udvalg og personale. Mange tak for din positive feedback!
Du ønskes en dejlig dag.

great stores

great stores, professional staff, quick and efficient check out and payment

Hi Massimiliano,
Thank you so much for your review!
We're glad to hear that you had a great experience at our store.
Have a wonderful day.
Best regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god service og meget venlig…

Virkelig god service og meget venlig personale.

1 de abril de 2026

Hej Lars
Mange tak for din positive feedback!
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken.
Du må have en dejlig dag.

Skidt med skidt på

Skidt med skidt på.
De har leveret et dyrt sofa bord som var i stykker - da de så endelig 2 måneder efter får genleveret bordet finder vi ud af, at marmor pladen er i stykker.
Vi har nu bedt dem tage det hele retur. Desværre er kundeservice ikke særlig gode og lytter ikke til det man siger eller skriver. Vil virkelig ikke anbefale Bolia... hvis noget er galt skal man kæmpe for at der sker noget

31 de março de 2026

Hej Niklas
Tak for din feedback.
Vi er kede af at høre om din oplevelse med sofabordet og den manglende hjælp fra vores kundeservice. Vi beklager de problemer, du har oplevet med leveringen og den beskadigede marmorplade. Vi tager din feedback alvorligt og vil undersøge, hvordan vi kan forbedre vores service. Jeg sender dig en mail.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin service i butikken ifm vores…

Super fin service i butikken ifm vores valg af møbler. Vi blev efterfølgende ringet hvor ekspedienten blot ville følge op for det tilfælde vi havde spg. eller var i tvivl om noget.

30 de março de 2026

Hej Jesper
Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse med vores service i butikken. Tak for jeres positive tilbagemelding om opfølgningen, det sætter vi stor pris på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget fin handel på alle måder!

Alt, i forbindelse med handlen, foregik helt som det skulle

25 de março de 2026

Hej Bente
Vi er glade for at høre, at alt forløb som det skulle under handlen. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og virkelig god…

Fantastisk kunde service og virkelig god rådgivning og vejledning vedr materiale valg ude i butikken på fr.berg 🤩
Jeg glæder mig til at se min nye sofa hjemme hos mig selv 🥰
Jeg kan anbefale denne afd til andre som overvejer en sofa fra Bolia 💯

Hej Mariann
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse i butikken på Frederiksberg. Vi ser frem til at levere din sofa.
Du ønskes en dejlig påske :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin og inspirerende service

Hej Lene
Vi er glade for, at du fandt vores service inspirerende og god. Tak for din positive tilbagemelding!
Mathilde, BOLIA

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais