Magic Bullet + Whey Isolaat besteld, pakketje kwam na 4 dagen binnen. Magic Bullet geweldig apparaat al heerlijke smooties en gerechten mee gemaakt. Kreeg ipv whey isolaat een whey concentraat pot bin... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wij hebben spullen besteld maar slechts 2 van de 6 artikelen werden geleverd. Na mail contact wordt elke keer beloofd dat de administratie het gaat oplossen maar tot op heden geen cent terug. Het t... Ver mais
Bestelling geplaatst op 9/06, goederen tot op heden, 26/06, niet geleverd. Verzoek om terugbetaling geld wordt niet nagekomen. Op klachten of e-mails wordt niet gereageerd, verzoek om terugb... Ver mais
Ik heb op 05 maart besteld en middels i-deal betaald. tot op heden niets vernomen en ontvangen. Telefonische bereikbaarheid beneden alle peil 32 pogingen ondernomen. Middels hun eigen mail (site) ook... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Berlagelaan 187, 1222 JT, Hilversum
- 085 - 003 02 67
- info@eiwitten.nl
- www.eiwitten.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
As pessoas também visitaram
Gewoon goed... Transactie zoals het hoort :)
Bestelling nog niet ontvangen
Ik heb 6 dagen geleden een bestelling gedaan. Ondertussen krijg ik wel een mail om een beoordeling te schrijven, maar heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen. Dat terwijl op de site staat dat je bestelling de volgende dag door PostNL wordt aangeboden. Dat is toch wel even wat anders dan 6 dagen. Wie weet wanneer mijn bestelling aan gaat komen?
geweldig
Alles liep perfect, ik had online wat spullen besteld en het kwam goed op tijd binnen, heel blij.
Geweldig, wat een vlotte service, toppie hoor.
De telefonische informatie ivm mijn bestelling de Magic Bullet was uitstekend.
Men had mij 22 delen beloofd, maar er zaten maar 19 onderdelen in de doos.
Daar moet ik nog over bellen. Maar tussen mijn bestelling op internet en de bezorging zaten maar 2 dagen. Perfect.
een dag later dan eerst gezegd
alles ok met de verpakking en inhoud
goede snelle bestelling
Uitstekend geprijsd product, snel afgeleverd en goede communicatie. Volgende keer bestel ik weer bij jullie
Goede service en een snelle oplossing
4 producten op de site besteld waarvan maar 2 geleverd zonder bericht. Meteen gebeld, zou per mail te horen krijgen hoe of wat. Dezelfde avond nog bericht dat producten als nog geleverd worden. Geweldig!
Snelle service
Zondagmiddag 4 potten Dieetpro, incl. maatbeker besteld. Dinsdagmiddag was alles al netjes bezorgd.
Vriendelijke service
Mijn bestelling ging niet in één keer goed, maar werd wel snel hersteld. Op mijn vragen kreeg ik snel en duidelijk antwoord en de producten werden ook snel geleverd. Prima service!
goede service
Ik heb voor de eerste keer besteld,
en de levering is(,de staking van post nl.buiten beschouwing latend), prima.
Product goed verpakt,en veel lagere prijs dan in de winkels.
kan beter
een echte beoordeling is niet mogelijk. door de staking van de bezorgdiensten is de aflevering sterk vertraagd. los daarvan is alles gegaan zoals besteld.
perfecte service en snelheid
na de bestelling direct een bevestiging per mail ontvangen. De smaak banaan was op, hierdoor voor vanille gekozen. Als service een pot eiwitten van het eigen merk als tegemoetkoming ontvangen!!!! Super service! een aanrader voor iedere sporter om hier te bestellen.
te late levering en verkeerde smaak geleverd
Ik had de smaak banaan besteld, maar kreeg chocolade toegestuurd, en de bestelling was ook nog eens 2 weken te laat! overigens wel een extra pot gekregen, maar niet de smaak die ik besteld had.
Ik ben tevreden alles goed gegaan .was goed verpakt en binnen twee in huis.
Ik ben tevreden niets fout gegaan snelle levering.
slecht
Ik heb een shake besteld over een week was binnen en ook verkeerde bestelling en telefonisch zijn ze niet bereikbaar echt een slechte bedrijf eiwitten.nl voor mij is afgelopen
zeer snelle levering product
Nadat ik voor de eerste keer Whey Gold eiwitpoeder had besteld kwam ik tot de ontdekking dat ik vergeten was een shaker te bestellen, dus gelijk maar even een belletje er aan gewaagd. Ik hoorde dat ik er gratis een shaker bij zou krijgen. Een dag later werd de besteling al afgeleverd.
Snel, goed verpakt, geen poespas!
Voordeel:
Goede/overzichtelijke website
Mijn eerste bestelling, gratis beker :)
Goede prijzen
Nadelen:
..?
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.