Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling van enkele onderdelen geplaatst via de webshop , waarop geen reactie kwam, na een mail kreeg ik wel een deel geleverd, met de melding dat het andere deel enkele werkdagen zou duren, inmidde... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik hoop dat ik voorbarig ben maar vandaag een paar condensatoren besteld en nog geen bevestiging ontvangen vd bestelling ontvangen (gelukkig klein bedrag). Telefonisch geen contact mogelijk dus heb sl... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Advies aan iedereen: koop nooit iets bij deze OPLICHTERS!!! Er is mij een kapot apparaat toegestuurd, volgens deze OPLICHTERS zou ik dit veroorzaakt hebben wat absoluut niet mogelijk kan zijn. Vervo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

2 verschillende soorten leds ontvangen van gelijke kleur maar van verschild merk waardoor ook verschillend licht opbrengsten. Ze hebben meegedacht aan oplossing en ander type weerstand toegestu... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de peças sobressalentes e componentes electrónicas
  2. Loja especializada em baterias
  3. Loja de dispositivos electrónicos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Kabels - Omvormers - TV Beugels - Batterijen en Accu's - Elektronica Onderdelen - Audio / Video Accessoires - Stekkers en Konnektors - SNEL - GOEDKOOP - EN VANDAAG VERSTUURD !!

Informações de contacto

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

132 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

1,5

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Helemaal top

Gister een aantal weerstandjes besteld.
Zeer goedkoop, en de volgende dag al binnen, netjes gesorteerd verpakt!

Aanrader.

8 de outubro de 2015
Classificada 4 em 5 estrelas

To the point

Ze doen wat ze beloven, en snel ook. Simpel - precies wat je wil.
Handig zou zijn om je gegevens te kunnen bewaren; dan kom je sneller terug.

26 de abril de 2015

Prima!

Beetje simpele website, maar verder alleen maar pluspunten:
snelle levering, duidelijke communicatie (via mail) en één van de weinige sites die ik kon vinden die levert aan particulieren zonder hoge of extra kosten en minimaal bestelbedrag. Erg tevreden dus.

23 de abril de 2015
Classificada 4 em 5 estrelas

snelle levering

Producten worden snel volgens afspraak geleverd.
Ben al lang klant en nooit problemen gehad.

Heb alleen 1 klein minpuntje..
Vindt het jammer dat je geen profiel kunt aanmaken zodat je je bestellingen terug kan zien en dat je bij een volgende bestelling niet alles opnieuw hoeft invullen.

Voor de rest een prima en betrouwbaar adres!

20 de abril de 2015

Helemaal goed

Ik zag dat er ook een paar zeer slechte beoordelingen bij zaten, Da's wel heel slecht. Wellicht pech gehad.

Ik had via een vriend van de online winkel gehoord dus ik had al verwacht dat alles goed zat. Ik heb een aantal uiteenlopende producten besteld en alles is perfect verpakt en snel aangekomen. Helemaal goed!

Groetjes,
Michael

17 de abril de 2015

perfect

Van mijn senseo was het boilertje defect.
Gezocht op intenet en gevonden bij Electronica-online.
De dag erna al geleverd dus s'ochtends weer een heerlijk kopje koffie

14 de abril de 2015

goede service

Ze hebben meegedacht aan oplossing en ander type weerstand toegestuurd. Zodat ale leds gelijk branden.

Prijs is tevens in orde bij deze zaak. Ben al 8 jaar klant!

14 de abril de 2015

Precies wat ik zocht!

Je zal maar net dat kleine onderdeeltje nodig hebben wat andere electronica webshops niet hebben, dan ben je bij Electronica Online aan het goede adres. Groot assortiment, geen dure verzendkosten, en snelle levering!

13 de abril de 2015

Uitstekende prijs/kwaliteit

Groot assortiment en erg aantrekkelijk geprijsd. Levertijden uitstekend voor een wat kleinere webshop. Bestel hier al jaren zowel privé als zakelijk, en zal 't ook nog lang blijven doen.

13 de abril de 2015

Goed, betaalbaar en snel

Behoorlijk assortiment met goede producten die heel betaalbaar zijn.
Ook bij de aanbiedingen in de nieuwsbrief zitten vaak goed bruikbare spullen en dan voor de halve prijs.
Bijzonder aan te raden webwinkel.

12 de abril de 2015

É esta a sua empresa?