Elverbørn Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fine produkter til til små penge. Jeg havde et spørgsmål, som kundeservice var hurtige til at svare på både pr mail og telefonisk. Jeg bestilte varene søndag aften, og modtog dem allerede tirsda... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Anmeldelse på trustpilot er ofte til stor hjælp. Min anmeldelse på en stjerne er ændret til 4. Min første mail må være gået i spam filteret. Jeg bliver kontakt meget hurtigt af kundeservice... Ver mais

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de brinquedos
  2. também em
  3. Loja de jogos
  4. Loja para bebé

Escrito pela empresa

Vi forhandler legetøj og interiørprodukter til børn fra 0-15 år, men har også bl.a. spil til hele familien. Vi bestræber os på at have et stort udvalg af både lærende og sjovt legetøj i flotte farver og holdbare materialer. Vi har fokus på børnene og deres motoriske og kognitive udvikling. Derfor ser vi altid på produktets læringsmæssige værdi, når vi søger efter nye varer til vores shop. Vi har fokus på børnene og deres motoriske og kognitive udvikling. Derfor ser vi altid på produktets læringsmæssige værdi, når vi søger efter nye varer til vores butik. Vi mener nemlig, at man aldrig bliver for gammel til at lege og udvikle sig. Vi har et dansk lager i Silkeborg, så du kan få dine varer hurtig

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Ingen svar

Jeg bestilte d.24/11 en stor 40cm konfettibold, og fik bekræftelse dagen efter, men hørte derefter intet, det nu den 11/12, og har ringet forgæves mange gange, skrev så en mail idag da jeg undrer mig over jeg intet har hørt, fik så en mail hvor der bare står annulleret! Ingen undskyldning eller noget, og bolden er udsolgt står der, jeg havde skrevet mig op til en, når de havde nogle på lager igen og bestilte den straks der i november..men de fåes åbenbart alligevel ikke, der stod på lager da jeg bestilte. 👎

11 de dezembro de 2023

Virkelig god købsoplevelse

Virkelig god købsoplevelse, hvor jeg blev kontaktet pr. sms ved udsolgt af den vare, jeg havde ønsket og mulighed for at vælge en anden. Alt andet gik også fint.

27 de abril de 2023

Kundeservice helt i top

Kundeservice helt i top, Kundepleje helt i top top :). Vandvittig hurtig forsendelse, bestilte igår Torsdag kl 16.00 og fik pakken her idag Fredag kl 10.30.( Spurgte om det kunne lade sig gøre at få pakken inden lørdag, da pakken skulle bruges til fødselsdag. Tusinde millioner Tak ElverBørn ♥️ Kan VARMT anbefales.
Anja Larsen

23 de fevereiro de 2023

Servicen er i top

Jeg har oplevet at en del af min vare ikke duede pga produktionsfejl. Jeg skrev til dem og lavede en reklamation. De har været yderst gode til at informere mig under hele processen. Jeg fik hurtigt erstattet min ødelagte del.
Det var dejligt at jeg ikke skulle bruge tid på det. Servicen er i top

26 de janeiro de 2023

Dårlig kundeservice

Hvis man kunne give dem nul stjerner, så havde jeg gjort det.

Elendig kundeservice og absolut ingen hjælp, når man skriver, at tre af gaverne som man har bestilt juleaften var i stykker.

Anbefaler absolut ingen at handle dette sted.

28 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Vare ikke på lager men bestillingen gik igennem

Bestilte en Harry potter ugle bestillingen gik igennem og fik bekræftelse men får nu en mail at de ikke har flere tilbage på deres lager
Rigtig ærgerligt og så kan man så overveje om det er besværet værd at bestille fra denne web shop

12 de dezembro de 2022

Resposta da Elverbørn

Hej. Tak for din anmeldelse. Vi havde desværre tekniske problemer i går på vores shop, der gjorde, at flere produkter fik lov til at "gå under 0". Vi opdagede hurtig fejlen. Men ja desværre, så var du en af de "ramte". Det kan vi kun beklage. Hvis vi kunne ville vi have skaffet flere. Dette er desværre ikke muligt. VH Team Elverbørn

I would not even give it 1 star :-(

I have bought 2 toys from Elveborn, to use them as Christmas gifts for my niece. I received both packages grossly torn open. I contacted the customer service who sent me back the most insulting and condescending reply. So, if you plan to shop gifts for Christmas maybe you consider another vendor.

29 de novembro de 2022

Resposta da Elverbørn

Hej. Som vi skrev til dig i mailen, så er Baby Einstein produkter pakket ind i plastik. Plastikken fungere, som beskyttelse mod støv. Der står på plastikken, at den skal fjernes før, at produktet gives til barnet. Hvis du havde købt produktet i en fysisk butik, så vil plastikken være fjernet. Vi ønsker at beskytte produkterne, så vi fjerner den ikke - før produktet afsendes. Vi har sendt en returlabel til dig - så du er velkommen til at returner produkter, hvis dette ønskes. Du ønskes en god jul. VH Team Elverbørn

Modtaget ødelagt trillebør

Ærgerligt at modtage en barnetrillebør med hvide mærker i ladet, fra børens ben. Det ser ud som om nogen har vrikket i benene, så der er kommet hvide mærker i plastikken. Mærkerne er så tydelige, at trillebøren burde ha’ været kasseret af Elverbørn.
Det var fødselsdagsgave fra oldemor - ØV

1 de junho de 2022

Resposta da Elverbørn

Hej. Tak for din anmeldelse. Jeg kan ikke se at du har været i kontakt med kundeservice? Vi har desværre ikke mulighed for at tjekke alle produkter inden de bliver sendt ud. Men hvis du kontakter kundeservice, så er vi altid klar til at finde en løsning. Evt. ved at sende en ny trillebører. VH Team Elverbørn

tilfreds

I alt bestilling og levering gik fint i forhold til at desværre pga en fejl i systemet min pakke blev leveret til en forkert pakkeshop. Men varen er som beskrevet, kvaliteten som forventet. Søde kundeservice og hurtig levering. Anbefalet firma

24 de janeiro de 2022

Elendig kundeservice

Modtog et løbehjul med posten. De havde blot sat en label på kassen, som var total smadret ved ankomsten.
Ser brugt ud. Og det skulle bruges som gave.
Prøvede at kontakte dem på mail flere gange, uden svar.
Kan bestemt ikke anbefales 😡

15 de janeiro de 2022

Resposta da Elverbørn

Hej. Beklager din oplevelse. Vi lukker fredag kl.12 og er tilbage igen mandag kl. 8. Derfor har vi ikke svaret på de mails du har sendt fredag eftermiddag og lørdag. Den er blevet svaret på mandag morgen. Vh Elverbørn

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais