Elverbørn Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fine produkter til til små penge. Jeg havde et spørgsmål, som kundeservice var hurtige til at svare på både pr mail og telefonisk. Jeg bestilte varene søndag aften, og modtog dem allerede tirsda... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kundeservice helt i top, Kundepleje helt i top top :). Vandvittig hurtig forsendelse, bestilte igår Torsdag kl 16.00 og fik pakken her idag Fredag kl 10.30.( Spurgte om det kunne lade sig gøre at få... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Anmeldelse på trustpilot er ofte til stor hjælp. Min anmeldelse på en stjerne er ændret til 4. Min første mail må være gået i spam filteret. Jeg bliver kontakt meget hurtigt af kundeservice... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Ærgerligt at modtage en barnetrillebør med hvide mærker i ladet, fra børens ben. Det ser ud som om nogen har vrikket i benene, så der er kommet hvide mærker i plastikken. Mærkerne er så tydelige, at... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de brinquedos
  2. também em
  3. Loja de jogos
  4. Loja para bebé

Escrito pela empresa

Vi forhandler legetøj og interiørprodukter til børn fra 0-15 år, men har også bl.a. spil til hele familien. Vi bestræber os på at have et stort udvalg af både lærende og sjovt legetøj i flotte farver og holdbare materialer. Vi har fokus på børnene og deres motoriske og kognitive udvikling. Derfor ser vi altid på produktets læringsmæssige værdi, når vi søger efter nye varer til vores shop. Vi har fokus på børnene og deres motoriske og kognitive udvikling. Derfor ser vi altid på produktets læringsmæssige værdi, når vi søger efter nye varer til vores butik. Vi mener nemlig, at man aldrig bliver for gammel til at lege og udvikle sig. Vi har et dansk lager i Silkeborg, så du kan få dine varer hurtig

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Pakke nåede aldrig frem

Min pakke nåede aldrig frem til trods for at kundeservice insisterede på at de havde afsendt den.

28 de dezembro de 2021
logótipo da Elverbørn

Resposta da Elverbørn

Hej Jeanette. Beklager din oplevelse. Vi vil altid gensende en pakke, hvis det enkelte fragtfirma har fået den væk. Igennem hele julen har vi fået alle ordre ud af døren hver dag. Har du været i kontakt med kundeservice vedr. dette? Vh Elverbørn

Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende. Bestilte et spil tirsdag aften den 21., det blev sendt dagen efter og i dag den 23. er det modtaget med posten.

23 de dezembro de 2021

5 Stjernes Kundeservice

Fremragende kundeservice. Tusind tak Rune og Elverbørn for jeres hjælp og ekstra indsats da jeg glemte at hente min pakke og den blev sendt retur.

18 de dezembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte 3 Paw Patrol-figurer…

Jeg bestilte 3 Paw Patrol-figurer mandag aften og jeg har allerede modtaget dem her til formiddag. Jeg var ellers bekymret for om de kunne nå at komme inden jul. De var endda så søde da jeg kort efter bestilling spurgte om ikke de kunne bytte en af dem ud med en anden figur, det var der ingen problemer i, og det er de rigtige jeg har modtaget.
Virkelig fantastisk at de pakker og leverer SÅ hurtigt her op til jul, når de givetvis har rigtig travlt. Jeg kan virkelig anbefale dem, det er i hvert fald ikke sidste gang jeg køber hos dem :-)

15 de dezembro de 2021

🌟🌟🌟🌟🌟

Fantastisk service, og kæmpe sortiment! Jeg bestilte nogle varer ca. 7:30 torsdag morgen, en time senere får jeg besked om pakken er afsendt, og dagen efter er den leveret - dét er altså hurtig, effektiv og tilfredsstillende service! Derudover fandt vi mange varer der ikke kunne findes andre steder, til gode priser.
5 stjerner og en kæmpe anbefaling herfra!

19 de novembro de 2021

Vildt hurtig levering

Vildt hurtig levering
Kæmpe udvalg, gode priser og levering til døren mindre end ét døgn efter jeg bestilte på nettet. Det er service!!

2 de novembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, havde skrevet forkert mailadresse og telefonnr, og fil derfor ikke koden Fra DAO, det sørgede det søde og hjælpsomme personale fra Elverbørn mig med, de fulgte også op på om jeg havde modtaget koden.
Stor tak til dem, og glad for at få min bog.

22 de outubro de 2021
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais