Købte min ønskede/aftalte bil den 17/1-2025 hvor den blev afhentet/udleveret hos forhandleren. Efterfølgende blev et par mindre ting fremsendt til min adresse uden udgift for mig, hvilket jeg også... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Har netop købt en Tesla 3 hos Emmerske biler. Have en mindre reklamation via Tesla efterfølgende, men også her agerede (Jacob) Emerske professionelt. Kørte ca. 250 kilometer på tværs af landet,... Ver mais
Et fuskerfirma Giver én pris for reparation på 7200, regningen ender på 11500, og fejlen i styresystemet opstår igen 1 dag senere Ringer og klager og de kan “rette op på fejlen” 14 dage senere... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
- Concessionário auto
- Oficina de reparação automóvel
- Serviço de leasing de carros
- Concessionário de veículos motorizados
- Concessionário de reboques
Escrito pela empresa
Emmerske Biler er et firma med over 30 års drift på samme adresse i St. Emmerske lidt uden for Tønder. Vi er et stærkt team med mange års erfaring inden for salg af bil og trailer samt reparation af disse. Med ca. 70 biler på lager og som AutoMester værksted er vi altid klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have en ny flot bil eller have din nuværende bil eller trailer repareret. Hos os er et ord et ord – og vi stiler efter at behandle vores kunder, som vi gerne selv vil behandles.
Informações de contacto
Emmerskevej 2, 6270, Tønder, Dinamarca
- 74 72 52 24
- info@emmerske-biler.dk
- www.emmerske-biler.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Holder ikke aftaler
Kørt 80+ km for at købe en bil.
Ringer i forvejen for at aftale tid og mulighed.
Da vi ankommer bliver den solgt lige foran os.

Resposta da Emmerske biler APS
Kanon service
Ikke andet en rosende ord om Emmerske Biler
Kanon service af Jakob.
Det var lige fra modtagelse af os i butikken til aflevering af vores bil. (Og alt det imellem)
Hjælpsomme, venlige, dygtige.
De er et ungt team, med styr på sagerne 👌🏻
Kan klart anbefale Emmerske Biler 🚗
Jeg er altid glad for at komme hos…
Jeg er altid glad for at komme hos Emmerske Biler. De er flinke, hjælpsomme og med et smil på læben. Jeg købte en gammel Ford for 2 år siden og Yasser og jeg blev enige om en afdragsordning. Det forløb fint. Min bil skal nu repeteres for ca 15.000kr men det må man jo forvente når man køber så billig/ gammel bil.
Vh Anne
Super god oplevelse og service
Super god oplevelse og service. Altid en fornøjelse at handle biler hos jer.
Kæmpe ros til værkstedet, som altid gør et godt stykke arbejde.
Kæmpe anbefaling herfra.
Altid god service
Altid god service. Venlige, smilende og kompetente medarbejdere, der hjælper, rådgiver og udfører et super godt stykke arbejde 🚗🚕🛻
Købte min ønskede/aftalte bil den…
Købte min ønskede/aftalte bil den 17/1-2025 hvor den
blev afhentet/udleveret hos forhandleren. Efterfølgende
blev et par mindre ting fremsendt til min adresse uden
udgift for mig, hvilket jeg også havde ønsket. Sælgeren Yassin overholdt de lovede aftaler overfor mig, hvorfor
jeg kun kan anbefale firmaet for andre - derfor 5 stjerner.
Fup og svindel
Takket været Yassin hos Emmerske biler
Takket været Yassin hos Emmerske biler, fik jeg min drømme Audi e-tron sportback. Jeg er taknemmelig for den service og behandling jeg fik. Ingen komplikationer overhoved, hvilket er en ny god oplevelse når man køber en bil. helt igennem et dejligt menneske der har sine sociale kompetencer i orden og professionel. Alt kommunikation var dejligt, nemt og forstående. Tak for hjælpen, kan klart anbefales.
M.v.h Necati
Hurtig service og hentning af bil
Fandt en bil langt fra emmerske, som de uden problemer kunne hente hjem til mig. Bilen var klar til mig efter få dage. Hurtig og god service.
Jacob sørgede for en super god…
Jacob sørgede for en super god oplevelse af køb af Tesla model Y og bytning af egen bil.
Super god service før, under og efter salg/køb.
En super god oplevelse
En super god oplevelse, en god sælger der straks havde forståelse for mit behov til en bil!
Der vil jeg handle igen og anbefalede til andre!
Fantastisk god service
Fantastisk god service. Købte bil long distance fra Sjælland. Blev leveret som aftalt og i super stand.
Kommunikationen før og efter købet i top. Meget personlig betjening.
Min gamle bil gik ukompliceret ind i handlen. Tror at jeg en gang lægger vejen forbi Tønder-bare for at hilse på
Michel
Bedste brugtbil oplevelse
Som udgangspunkt kan man godt være lidt skeptisk ved brugtbilhandel. Den skeptis blev bragt til skamme. Jeg kendte ikke firmaet tidligere. Men Ole er en super sympatisk ejer og man får langt mere service end man forventer. Jeg fik suverænt bedste byttepris hos dem (spurgte 5 andre forhandlere) Opfølgning mm kommer med det samme fra Ole og man føler man bliver “ført helt til dørs” Bedste anbefaling herfra. Mvh Lasse Haahr
Vi havde et formidabelt samarbejde med…
Vi havde et formidabelt samarbejde med Jacob, da vi, på distancen, boende 200 km væk, afklarede spørgsmål til en nyere brugt bil via billedmateriale, telefonsamtaler og e-mails og lavede en 99% sikker aftale om køb af bilen, hvis det hele holdt i virkeligheden.
Uden nogen underskrift sørgede Jacob for at klargøre og nysyne bilen samt skaffede både vinterhjul og nye sommerdæk hjem.
Da vi ankom, kunne vi hurtigt gennemgå bilen, prøvekøre og konstatere, at alt så ud til at være ok.
Mens vi ventede i den hyggelige lounge, blev der monteret nye sommerdæk og nummerplader, ordnet ejerskifte, hvorefter vi kunne betale, aflevere vores daværende bil og køre videre i den nye.
Så de bedste anbefalinger herfra
Tusinde tusinde mange gange tak til…
Tusinde tusinde mange gange tak til Jakob for en enestående service og hjælpsomhed i dag, hvor vi stod med et grotesk problem med en bil og en campingvogn. Vi er så taknemmelige for velviljen og imødekommenheden. Formidabelt! Vi giver gerne 12 stjerner for vores oplevelse. I sønderjyder altså.....
Hilsen Jørgen Krogh og Jette Hansen
God kundeoplevelse fra start til slut
God kundeoplevelse fra start til slut. De fandt den helt rigtige el-bil til mig. Var behjælpelige hele vejen igennem også på mine spørgsmål via mail. Oveni det fik de solgt min gamle bil hurtigt. Jeg følte mig godt behandlet i hele forløbet. Et rigtig godt sted at handle bil.
Top service !!!
Har lige handlet bil ved Jacob fra Emmerske Biler. Super god service. Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Der blev endda svaret på sms uden for åbningstid. Det er ekstraordinær god service. Jeg vil til hver en tid anbefale Emmerske Biler👍🏽
Emmerske biler klart en anbefaling
Emmerske biler har gjodt min hverdag meget nemmer. De var hurtig til at finde en bil der passede os, den var klar til afhentning inden for et døgn fra vi kiggede på den. Mega god serves, ærlighed, kompetente og fleksible medarbejder, svar hurtigt på sms lige meget hvornår man skriver.
Tusinde tak for en kæmpe hjælp.
Super service!
Tusind tak for en helt igennem fantastisk service fra jer alle hos Emmerske Biler! Forløbet har været super, og fra start til slut følte vi os i trygge hænder, og vi har følt os værdsatte som kunder. Vi vil uden tvivl anbefale Emmerske Biler.
Super god service fra sælgeren Yassin
Super god service fra sælgeren Yassin. Jeg er utrolig glad for 2 køb jeg har lavet med ham. En hvid Audi A6 og en blå Mercedes c220d👌👌👌
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.