Energi Fyn Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er fedt at ringe til sit elselskab og få vejledning som rækker langt udover hvad man kan forvente 👍🏻 Fik råd som henviste til andre leverandører hvis mit kørselsbehov var meget højt. Tak til d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Da jeg lige er kommet ind i selskabet, kan jeg ikke sige så meget. Jeg har ingen grund til tro det kan andet ind være godt. Da jeg valgte måneds regning, kunne de sende en regning direkte til min mai... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Da jeg af juridiske årsager bad om at samtalen skulle foregå pr mail og ikke telefon har jeg ikke hørt fra dem siden. Jeg er mod min vilje blevet overført fra Energidrift til Energi Fyn,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dette er BEDST ud af 4 leverandører jeg har været i kontakt med Jeg er 57 år så det siger ikke så lidt. Så længe DE fortsætter som de har gjort de sidste næsten 5 år så slipper de ikke for mig 🤗 S... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa fornecedora de energia eléctrica
  2. também em
  3. Companhia de gás

Sobre Energi Fyn

Escrito pela empresa

Har du brug for hjælp?
Ring til os og få hjælp fra vores kunderådgivere.

Åbningstider i Kundecenteret:

Ladestander:

24/7 support året rundt
Telefon: 70 27 00 11

Hvem er vi?
Energi Fyn er ét af Danmarks ældste andelsejede energiselskaber. Vi er ejet af 220.000 fynske andelshavere, drevet af mere end 400 dedikerede medarbejdere og engageret i at give tilbage til os alle – til dig.

Vi er der, mens bilen lader op til en ny dag, morgenkaffen brygger, eller fællesskabet fejres rundt om bordet derhjemme, i forsamlingshuset og i din lokale forening.

Vi er med, så du kan gå trygt i lyset fra gadelamperne, når du er på vej til en af de 700 klubber og foreninger, vi støtter gennem FynskSupport.

Måske møder du os, når vi udruller fibernet, eller måske hører du om os, når vi uddeler midler fra vores fonde til projekter og foreninger.

Hver dag arbejder vi nemlig på at skabe værdi for dig, for dit lokalområde og for Fyn.

Det sker gennem en driftssikker energiforsyning til både private og erhverv og gennem løbende udvikling i den grønne sags tjeneste.

El, gas, fibernet, varmepumper og ladestandere er vores bidrag til din moderne og elektrificerede dagligdag.

Det er vigtigt for os, at du som kunde er glad og tilfreds. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller oplever udfordringer med vores produkter.

Glæden ved fynsk energi

Escrito pela empresa

Energi Fyn er 100 % ejet af fynboer
Energiselskaber ligner hinanden. Men der er stor forskel. Som et af Danmarks ældste andelsejede energiselskaber er vi en del af Fyn, og Fyn er en del af os. Det er derfor vores mål og opgave at give tilbage til os alle. For vi er nemlig ejet af 220.000 fynske andelshavere. Og måske også af dig.

Få hele energipakken ét sted

Samler du på god energi? Så er du kommet til den rette

Hos Energi Fyn får du hele energipakken. Uanset om du er på udkig efter en attraktiv elaftale, lynhurtigt fibernet, en komplet ladeløsning eller varmepumpe, sørger vi for god energi hele vejen.

Informações de contacto

Samler du på god energi?

Hos Energi Fyn får du el, fibernet, ladeløsning, gas og varmepumpe.

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

5 mil opiniões

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

650 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Ulovlig installation af ladestander

Jeg har været kunde hos EnergiFyn i 15 år på flere forskellige adresser med både el, gas og ladestanderabonnement. I forbindelse med opsætning af ladestander fik jeg lavet en tavleudvidelse via EnergiFyns egen underleverandør. Min egen autoriserede elektriker har efterfølgende konstateret, at arbejdet er udført ulovligt. Ledningerne mellem tavleudvidelsen og den oprindelige eltavle er kun enkeltisolerede, hvilket giver risiko for kortslutning og brand.

Da jeg henvendte mig, blev en lovet tilbagemelding aldrig til noget, og jeg måtte selv ringe igen. Konklusionen var, at EnergiFyn ikke ville gøre noget, fordi tavleudvidelsen ifølge deres betingelser er en "direkte aftale” med underleverandøren. Jeg blev altså sendt videre og står nu selv tilbage med en ulovlig installation, jeg skal betale en anden for at lovliggøre.

Jeg har også kontaktet underleverandøren direkte, men de er nærmest umulige at kommunikere med, og jeg er ikke kommet nogen vegne. At blive sendt videre til en part, der ikke er til at få i tale, gør bare oplevelsen værre.

Som mangeårig kunde havde jeg forventet, at EnergiFyn ville tage medansvar for en underleverandør, de selv har valgt. Når deres folk først står på adressen og installationen kræver en tavleudvidelse, er man reelt nødt til at tilkøbe den på stedet – og så bliver man bagefter fortalt, at netop dét var en "direkte aftale” med underleverandøren, som EnergiFyn ikke vil stå på mål for. I stedet for at tage ansvar gemte de sig bag betingelserne. Derfor en stjerne.

15 de julho de 2026

Hej Rasmus.

Tak fordi du deler din oplevelse, og vi beklager den frustration, du har oplevet i forbindelse med din installation.
Vi kan godt forstå din utilfredshed, især når du som mangeårig kunde hos Energi Fyn har haft en forventning om, at vi hjælper med at sikre en god løsning hele vejen igennem.
Tavleudvidelser er desværre ikke en del af vores standardinstallation af ladestandere. Når der er behov for en tavleudvidelse, udføres denne som en særskilt aftale direkte med den autoriserede elinstallatør, og ansvaret for arbejdet ligger derfor hos installatøren.

Når det er sagt, er vi kede af, at du har haft svært ved at komme i dialog med installatøren, og at du ikke har oplevet den hjælp, du med rette kunne forvente.
Vi vil derfor kontakte dem for at få sagen undersøgt nærmere og bidrage til, at der bliver fundet en løsning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Venlig og hjælpsom telefonmand,som lige…

Venlig og hjælpsom telefonmand,som lige ordnede mit skifte med det samme. Jeg skulle slet ikke gøre noget selv, Ret fantastisk 👌

8 de maio de 2026

Hej Janne

Vi er utroligt glade for at høre, at din oplevelse med os var så positiv, og at skiftet forløb så nemt for dig. Tak for din fantastiske feedback!

Alt gik smooth

Alt gik smooth, hjælpsom personale og prisen er rigtig.

Hej Aase

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt gik glat, og at du oplevede vores personale som hjælpsomt. Det glæder os også, at du synes prisen er rigtig.

Classificada 5 em 5 estrelas

God og hurtig kunde svar

Vi havde problemer med installationen, men kundeservice tog det alvorligt indtil det blev løst.

Hej Wanda

Vi er glade for at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe med installationsproblemerne. Tak for din tålmodighed og feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service uden noget om og…

Rigtig god service uden noget om og men. Hyggelig og imødekommende mand jeg talte med, som gav mig god oversigt og den helt rigtige hjælp.
Super tilfreds!

14 de julho de 2026

Hej

Tak for din fine anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en så god oplevelse med vores service. Det glæder os, at du fik den rette hjælp og en god oversigt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Er ny kunde og har kun fået EL fra…

Er ny kunde og har kun fået EL fra firmaet en måned og venter at se min regning første gang

13 de maio de 2026

Hej Lars

Tak for din anmeldelse! Vi er glade ved, at du er blevet kunde ved os. Vores Kundecenter er altid klar til at hjælpe, hvis du skulle få brug for dette.

Classificada 4 em 5 estrelas

Som ny bruger, er jeg meget glad.

Jeg kan desværre ikke sige så meget, da jeg er ny bruger. Men det jeg kan sige er, kun godt. Jeg ermeget glad for, at jeg er blevet kunde ved Energi Fyn.

4 de maio de 2026

Hej Hanne

Velkommen til Energi Fyn som kunde. Vi er glade ved, at du har valgt os som din el-leverandør. Håber du bliver glade ved os og vi er altid klar til at hjælpe i vores Kundecenter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sød og venlig medarbejder der tålmodigt…

Sød og venlig medarbejder der tålmodigt fik guidet os frem til den rette løsning for os. Både internet og TV .

9 de julho de 2026

Hej Lene

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores medarbejder kunne guide dig til den rette løsning for både internet og TV. Vi sætter stor pris på tilbagemeldigen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Overordnet godt tilfreds.

Overordnet godt tilfreds.

Temmelig godt tilfreds med priserne.

Men, jeg kan ikke logge på hverken app eller hjemmeside... Det trækker ned i samlet vurdering, da det ikke er første gang og et problem som har været der længe...

Ellers fuld tilfredshed.

8 de julho de 2026

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse. Vi vil meget gerne hjælpe dig med udfordringerne ift. login på app og selvbetjening. Ring derfor til vores Kundecenter på telefon 70 13 19 00. De er klar til at guide dig.

Overgangen var ok

Overgangen var ok, men en grundig vurdering kan kun foretages efter måneder man har været kunde, men jeg forventer at det bliver en god og langvarig forbindelse.

1 de junho de 2026

Hej Jørgen

Vi sætter pris på din feedback og er glade for at høre, at overgangen var tilfredsstillende.

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg oplever at prisen på deres…

Jeg oplever at prisen på deres hjemmeside incl alt er opgivet til 46 øre/kwh. Når jeg checker min aftale ligger den på 71 øre / kWh. Det er en ældresagen aftale. Gik egentlig ud fra at jeg fik den bedst mulige årevis. Er pt faktisk skuffet over at have skiftet selskab, det har ikke det jeg blev stillet i udsigt af sælgeren ???

Hej Frank

Tak for din anmeldelse og telefoniske dialog. Håber den har givet et bedre indblik i din aftale.

Go service

Kan godt lide at i ikke hæver extra penge på min Konto. Det gjorde MODSTRØM

29 de abril de 2026

Hej John

Vi er glade for at høre, at vores service lever op til dine forventninger. Vi sætter pris på din positive feedback.

God snak og god service

29 de abril de 2026

Hej

Mange tak for de venlige ord! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Classificada 4 em 5 estrelas

Tidsspilde

At der er sterøm i kontakterne

6 de julho de 2026

Hej Poul

Vi er glade for at høre, at alt fungerer som det skal. Tak for din positive feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Gennemskueligt og dejligt med en app

Gennemskueligt og dejligt med en app, hvor vi kan følge med.

27 de abril de 2026

Hej

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på gennemsigtigheden og muligheden for at følge med via appen. Vi værdsætter jeres positive feedback.

Personale god hjælp

Personale god hjælp

28 de abril de 2026

Hej Lone

Tak for din positive anmeldelse. Vi er altid klar til at hjælpe.

Maj, Energi Fyn

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais