Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor tak til Tommy og Tim fra Enghave Motor. Irriterende problem blev løst efter een kort prøvekørsel med Tim i sadlen. Diagnose: Nyt kædekit. Og problemet pist væk. Kompetente folk ude i Tåstrup,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super flinkt personale vil helt klart anbefale andre at tage ud om det er Motorcykel eller bare beklædning

Classificada 2 em 5 estrelas

Vil lige starte med at sige, at de dele og udstyr vi normalt køber hos Enghave motor altid er iorden og i god kvalitet. Og der bliver normalt altid ringet når ens ting ligger klar til afhentning.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Flinkt personale, dårlig service, knallert service skulle tage et par timer, værkstedet havde lavet fejl, blev ikke ringet op, kørte forgæves efter 4 timer. Først færdig næste dag, meget dårlig servi... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Veículos e transporte

Informação fornecida por diversas fontes externas

Enghave Motor har et af Danmarks mest moderne værksteder. Vi har et godt renommé og vi værner om det. Det er helt klart til din og vores fordel. Din motorcykel er i gode hænder på vort værksted. På værkstedet laver vi almindeligt service, store og små forsikringsskader, montering af tyverialarmer og udstyr samt reparationer og ombygninger efter kundens ønsker.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

En forsikringssag

En forsikringssag, der endte som et mareridt. Man føler sig taget som gidsel, bare fordi det er en forsikringssag. Malerarbejdet blev udført meget dårligt, den forkerte udstødning blev monteret, og selv da den rigtige blev hentet, blev den sat på med den gamle holder. Tilsyneladende var en carbon-holder til udstødningen alt for fristende for Enghave Motor at beholde. Det hele fremstår både pinligt og uprofessionelt.

Jeg kan på ingen måde anbefale Enghave Motor til forsikringsskader. Forløbet tog over 3 måneder, kostede alt for meget energi, og resultatet var både dårligt udført arbejde, ringe service og mangelfuld kommunikation. Man skal ikke forvente troværdighed i processen – og det er måske det værste af det hele

16 de março de 2025

Suzuki GSX-8S

Suzuki GSX-8S

Købt fra ny hos Enghave Motor.
En hyggelig forhandler med venlige sælgere.

Suzukien er guddommelig, jeg er 188 med en lille vægt à 110kg, men cyklen passer så godt, alt fra affjedring og position af fodhviler.

Lad vær med at tænke over at du ingen penge har, Suzuki Center Danmark tager sig af det, køb nu, tag ekstravagter senere.

Jeg holder Kami under 5.000 omdrejninger, -under 1.000 km før næste torsdag, også bør alt være i orden.

Jeg har skrevet så meget at resten af teksten ikke betyder noget, hold nu op og brug de 20.000 på udbetaling af cyklen og bliv fattig med laksko på.

Mads.

9 de julho de 2025

Enghave motor - En service udover det sædvanlige

Jeg er vokset op med, hvis man skulle opleve god kundeservice med sikkerhed for et godt køretøj, så skulle man til Enghave Motor.
Jeg købte min første knallert af Enghave motor for over 10 år siden - Der var ingen problemer, og det hele kørte bare. Også den ene garantisag, der var på knallerten.

Jeg har nu købt min første motorcykel hos Enghave motor - Og igen blev jeg mindet om den fantastiske kundeservice, med det mest tålmodige personale. Det er service, man ikke oplever andre steder.
Med i valget af min motorcykel, fik jeg en masse gode råd og vejledning til, hvordan man finder den rette maskine.
Vi har været dernede en del gange i stedet for at ringe - Simpelthen fordi det er meget hyggeligere at kigge forbi. Personalet er altid friske på en snak, hvad enten det er om motorcykler eller andet.

Tak fordi I er tålmodige - Tak fordi I altid er smilende og glade, tak for jeres altid fantastiske service og rådgivning - Tak fordi jeg måtte købe min første motorcykel hos jer. :-)

29 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Har ringet flere gange nu og fået af…

Har ringet flere gange nu og fået af vide at jeg skulle sende en mail med min henvendelse og dette har jeg gjort, jeg modtog 1 ikke brugbart svar som jeg svaret tilbage på, og har nu i 14 dage ikke hørt noget tilbage igen.

Sagen drejer sig om en garanti sag, med en meget rusten Tank på en knap 2 år gammel cykel. så den er åbenbart ikke interessant for jer når den ikke giver en voldsom indtægt som jeres services gør?

12 de abril de 2025

Fremragende betjening

Det er en helt igennem fin oplevelse at besøge og handle hos Enghave Motor. Der er en god stemning i forretningen, og man får en virkelig imødekommende, behagelig og kompetent vejledning og betjening. Tak til Johan og team.

15 de janeiro de 2025

Mærkværdig behandling

Sælger ringede personligt og sørgede fro at bestillingen var korrekt. Da vi indså at jeg havde bestilt forkert, skiftede han ordren uden problemer, og har fået sendt dem afsted. Kan varmt anbefale at handle ved Enghave Motor.

2 de janeiro de 2025

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Sidst jeg var der til service havde de den klar på 1.5 time, så jeg kunne lige nå en kop kaffe. Super behjælpelige med lige at pille sædet af og vise mig hvordan jeg monterede stropperne til min taske.
Ringede til mig da de modtager min MC, da de kan genkende den, og ville høre om jeg var ok, efter at jeg blev påkørt af en bil. hjælper også med at sørge for at jeg nu, kun 3 uger senere, kan sætte mig op og køre igen når jeg modtager min nye mc imorgen.
Kan kun anbefale dem, og de er nu de eneste der får lov til at pille ved min MC.

17 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Første besøg i butikken - desværre meget skuffende

Første besøg i butikken. Desværre skuffende, vi kørte videre til Louis MC hvor vi fik super service.

Vi kommer ind og I siger vi bare skal sige til hvis vi ønsker hjælp.
Jeg spørg efter hvor handskerne er.
I er så søde at pege derhen.. (ikke noget med at spørge ind, lette rumpen.. bliver blot siddende og peger)
Det går nok..

(( Jeg er faktisk lidt lige glad hvad jeg skal have.. jeg er på hel dagstur med for små handsker, så skal bare have nogle.. ))

Jeg kan ikke finde nogle.. de virker så varme alle sammen.. så kalder og spørg om hjælp.. Men fortsat vælger ekspedienten ikke at komme over og hjælpe.. men bliver siddende på sin stol nogle meter væk, og svare pænt og høfligt at de ikke har direkte dame-handsker..

Så alt i alt.. I svare pænt og høfligt.. Men rejs jer dog op! Kom over og hjælp.!
Så havde jeg købt et par handsker med det samme.

I butikken var 3 andre kunder sammen + 1 kunde.
Alle sammen mødte vi i den anden butik, hvor både vi og “de 3 andre” købte noget hos konkurrenten.. det er da lidt ærgerligt for jer..

For I virker jo flink nok. Bare ligeglade..

20 de julho de 2024

Stærk service!

Super venligt personale der altid er nemme at kommunikere med. Der er ingen tvivl om at deres ansatte er eksperter indenfor motorcykler og scootere mv. Rigtig rigtig stærkt. Kan kun anbefales!

26 de junho de 2024

Øjeblikkelig genkendelse

Øjeblikkelig genkendelse af mig som kunde.
Ved ankomst bliver der hilst pænt på mig med navn, og det er ikke fordi jeg kommer herude meget, men det er bare med til at man føler sig velkommen fra start. Jeg har kun godt at sige om Enghave- motor, og hvis de ikke har tingene hjemme så får de dem hjem hurtigt. Priserne er fair og servicen er i top.

18 de junho de 2024

Dårlig Service

Flinkt personale, dårlig service, knallert service skulle tage et par timer, værkstedet havde lavet fejl, blev ikke ringet op, kørte forgæves efter 4 timer. Først færdig næste dag, meget dårlig service
Tak for svar, det vil vi gøre efter, at i har lavet service færdig for denne gang, som bliver sidste. Han kom på det tidspunkt, da han ikke kunne forstå han ikke havde hørt fra jer og var bange for, at ikke få sin knallert idag, hvilket han heller ikke fik.

29 de abril de 2024
logótipo da Enghave Motor A/S

Resposta da Enghave Motor A/S

Hej Gitte
Tak for din anmeldelse. Dog skal vi lige have fakta på plads... Din søn har tid til service kl. 12:30, og rigtigt, det er der sat til ca. to timer af til. Da han afleverer knallerten fortæller han, at han mener der er en fejl på ledningsnettet og beder os kontrollere det hele igennem. Vi har heldigvis tid i kalenderen og kan booke ekstra tid til opgaven samme dag. Mekanikkeren aftaler med ham, at vi ringer ham op, når den er klar. Han kommer mens de stadig arbejder på den, og derfor ikke har ringet ham op med besked om de desværre skal bruge mere tid på at udbedre fejlen på ledningsnettet. Altså inden værkstedet lukker kl. 15:45. Dvs. vi har arbejdet på den i ca. tre timer, og overholdt den aftale vi har lavet med ham.
Vi har været meget glade for hans altid gode humør, når han har været hos os gennem årene. Jeg håber, du finder et andet værksted og butik, der lever op til dine forventninger.
Mvh.
Johan Simony

Classificada 2 em 5 estrelas

Søde mennesker, dårlig sagsbehandling

Jeg overvejede lidt om det skulle være 1 eller 2 stjerner, da personalet egentlig er meget venlige og imødekommende, men er af respekt exceptionelt dårlig til sagshåndtering, og hvorfor jeg skriver denne anmeldelse. Jeg har nu over gentagne omgange efterspurgt de reservedele fra min MC som blev afmonteret og lagt til side efter mit trafikuheld med bil hvor MC blev totalskadet. De svarer ikke på mails, bliver forvirret når man ringer, hvilket så ender ud med lang tid efter at de skal nok lige kigge, men tror de har smidt tingene ud, det er sgu da ikke ok?!
Vi tager om monteringsdele til tanktaske, sidetasker og bagegeboks, altsammen ubrugeligt.
Havde ligeledes i sinde at købe min nye MC hos jer, men vælger efter denne behandling at finde et andet sted, simpelt fordi jeg ikke føler mig tryg i en handel med jer og især eventuel sagshåndtering.
Så alt i alt, meget skuffende service.

22 de agosto de 2023

Stor tak til Enghave Motor

Diagnose: Nyt kædekit. Og problemet pist væk. Kompetente folk ude i Tåstrup, og altid venlig betjening. Har købt 2 nye cykler her indtil videre.

Vh. Lars Heller Asmussen, en meget taknemmelig kunde.

18 de agosto de 2023

Fantastisk service!

Fantastisk service af ejeren, den unge ekspedient og mekanikerne. Fik skiftet bagdæk på ingen tid, god kundeservice, energi og positivitet fra alle. Kæmpe anbefaling!

9 de junho de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais