Vriendelijke klantenservice die ik helaas nodig had omdat ik in eerste instantie de verkeerde kleur proef envelop opgestuurd kreeg. Snel opgepakt en juiste kleur ontvangen. Wat heel fijn was omdat... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vooraf eerste instantie telefonisch contact gehad in verband met vragen n.a.v. een melding bij het product op de site. Hierbij vriendelijk, duidelijk en servicegericht te woord gestaan. Hierdoor een j... Ver mais
Makkelijk bestellen, we krijgen een goede behandeling als vaste klant. En als het even anders gaat, is één belletje voldoende om het direct te verbeteren. Dat is toch heerlijk in deze tijd!
Met spoed op zoek naar gouden enveloppen in A4 formaat. Mevrouw H. van de klantenservice, was zó aardig en behulpzaam waardoor we een speciale bestelling konden plaatsen en de enveloppen mooi op tijd... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Bij Enveloppenland.nl kunt u snel, overzichtelijk en eenvoudig uw enveloppen bestellen. Naast een zeer uitgebreid gekleurd assortiment enveloppen en zakelijke enveloppen hebben wij ook een groot assortiment verzendverpakkingen.
Informações de contacto
Postbus 9200, 3007 AE, Rotterdam, Holanda
- +31 (0)10 49 707 77
- info@enveloppenland.nl
- www.enveloppenland.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Levering en kwaliteit
De website is zeer overzichtelijk en het assortiment zeer gevarieerd. Bestellen gaat eenvoudig en betalen ook. Het transportbedrijf viel tegen, vooral omdat ze tijdens openingstijden van onze vestiging beweerden het k pakket niet te kunnen afleveren. Verder prima ervaring.
Erg tevreden
Ben altijd erg tevreden over mijn bestellingen bij Enveloppenland. Dank je wel!

Resposta da Enveloppenland.nl
Correcte en vlotte levering tegen een…
Correcte en vlotte levering tegen een goede prijs.
Een dikke 10
Een dikke 10! Snelle service en prachtige enveloppen. Ga zo door!
Op tijd en goed verzorgd
Prima is wel goed
Het minpunt was dat de enveloppen die we normaliter niet op voorraad waren en de levertijd wat aan de lange kant was. Daarom een andere kleur besteld. Toen deze tegenviel mocht ik deze kosteloos omruilen voor een andere kleur.
Alles correct geleverd.
Mooie enveloppen en veel keuzes
Mooie enveloppen en veel keuzes. Heel blij mee. Snelle levering. Een te vrede klant.
Ik had een foute bestelling gedaan.
Ik had een foute bestelling gedaan.
Super opgelost. Nieuwe bestelling snel en goed!
Fijn!
Goede communicatie en behulpzaam
Ik werd zeer goed en vriendelijk geholpen. enige min puntje was dat er iets niet op voorraad was, maar we hadden dan ook een groot aantal nodig dat zo gek is dat niet.
De omschrijving klopte precies met het…
De omschrijving klopte precies met het product

Resposta da Enveloppenland.nl
Snelle levering (eerder dan…
Snelle levering (eerder dan aangegeven). Kleur kwam overeen met de foto's op de site. Alles zat keurig netjes verpakt.
Werken al 2+ jaar met Enveloppenland
Werken al 2+ jaar met Enveloppenland voor onze bedrukte verzenddozen en enveloppen — uitstekende kwaliteit en een topteam om mee te werken. Altijd snel bereikbaar voor vragen en nieuwe opdrachten.

Super snelle levering...
Super snelle levering en duidelijke website, ik bestel vaker bij jullie als kleine onderneming.
Groetjes laura
-memories by us

Gewoon goed
Gewoon goed. Zoeken, bestellen en afrekenen op de website is makkelijk.