A empresa respondeu
Mange tak til Team ePay For at guide mig igennem betalingsdelen til min nye ølshop Humledrik. De var altid klar til at hjælpe og hurtigt var min shop klar til både betaling og alder verifikation... Ver mais
A empresa respondeu
im so glad that platform like this exist. they are so kind. have a nice customer support. fast, kind, and helpfull. Spanish text: Como argentino, estaba sacando una visa para dinamarca y reali... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kontaktede Epay per mail for at få løst et problem med betalingssystemet på min hjemmeside. Inden for kort tid svarede epay med en rimelig god beskrivelse på, hvorledes problemet kunne løses. Da d... Ver mais
Stiftere og tidligere ejere køber ePay tilbage fra Worldline 🎉 Vi er stolte af at kunne fortælle, at Morten Lanng Gulstad & Thomas Knudsen har købt ePay tilbage fra Worldline. De var med til at grundlægge ePay-platformen, før de i 2015 solgte den til Bambora, som nu er en del af Worldline. Dette betyder at ePay nu igen kører som selvstændig forretning og er 100% danskejet. Der vil komme til at ske store investeringer i platformen, bl.a. understøttelse af de nyeste betalingsformer som Apple Pay/Google Pay, nyt betalingsvindue, ny administration m.m. Udover de store investeringer i selve platformen, er der især en ting der bliver altafgørende: At give en fantastisk kundesupport. Da Morten & Thomas drev ePay var det ofte den gode support kunderne fremhævede, når de anbefalede platformen til andre. Den gode kundeoplevelse har altid været en del af ePay’s DNA og det er specielt det der vil blive lagt vægt på fremover.
Lansen 19, 9230, Svenstrup J, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Vores virksomhed fik flere og flere henvendelser vedr. ønsket om kreditkort betaling. Vi kontaktede flere udbyder men fik meget hurtigt en god fornemmelse med e-Pay. Efter en del kommunikation satte vi processen i gang, men det skulle vise sig at vores branche var ”lidt kompliceret” i forhold til garantistillelse m.m.
Men hold da op en indsats der blev gjort fra e-Pay og deres medarbejder og til sidst lykkes det at få godkendelse og alt opsat. En stor tak til alle hos e-Pay og en speciel tak til Morten for hans stor arrangement og tålmodighed.
Vi giver e-Pay vores allerbedste anbefaling – Godt Jysk håndværk 😊

Mange tak til Team ePay
For at guide mig igennem betalingsdelen til min nye ølshop Humledrik.
De var altid klar til at hjælpe og hurtigt var min shop klar til både betaling og alder verifikation med MIid.
Ingen ventetid på tlf.
Fantastisk.

Resposta da ePay
Andersen Jensen var en kæmpe hjælp.
Sjældent har jeg snakket med en i kundeservice som er så hjælpsom og inde i tingene.
Mange tak.

Resposta da ePay
Har benyttet deres kundeservice/support nogle gange. Og der har altid været venlige medarbejdere, som løser problemerne hurtigt. Kan varmt anbefales.

Resposta da ePay
Had a problem with payment confirmation. Support team helped me to find the receipt.

Resposta da ePay
Hurtig og effektiv hjælp fra supporten. Opgaven forstået med det samme og endda opfølgende hjælp tilbudt.

Resposta da ePay
jeg kunne ikke betale et støre beløb til et firma af to omgange et beløb den første dag det som jeg kunne hæve på mit kort så ville jeg betale resten næste dag lidt mindre men der skulle gå 30 dage før det kunne lade sig gøre og banken prøvede også men kunne heller ikke få betalingen i gemmen og der var fuld dækning på korte og jeg kunne handle hos andre med Epay

Resposta da ePay
Kæmpe ros til epay og Anders. En stor potion værdsat tålmodighed, og fantastisk service.

Resposta da ePay
Hjælpesomme folk på telefonen hver gang jeg ringer med spørgsmål. jeg føler mig hørt og forstået hver gang.
Meget proffecionelt og serviceorienteret

Resposta da ePay
Anders løste min kundes problem på en særdeles kompetent og sympatisk facon. En særlig fordel er, at han ikke er en robot!

Resposta da ePay
Anders fra Epay var en utrolig dygtig supporter da ulykken var ude og vi havde problemer med kommunkationen fra epay til webshop.

Resposta da ePay
Very quick support response. Their answers was correct and very helpful. Just as it should be when you contact support and need help. Smooth and competent. Thank you for that!

Resposta da ePay
ePay yder en fantastisk god service og deres produkter er effektive, smidige og meget nemme at betjene. Lille dansk virksomhed som gerne går en ekstra mil for at bistå med at få dine betalinger igennem på din webshop. Tak til Anders Jensen, Robin Lyckegaard og de andre på ePay teamet.

Resposta da ePay
Jeg fik den hjælp jeg havde brug for. Anders var meget tålmodig og hjælpsom.
Rigtig god service.

Resposta da ePay
Virkeligt god og hurtig service. Og så endda midt i en sommerferieperiode!

Resposta da ePay
God og professionel kommunikation, og som
et ekstra plus er de jeg har talt med også meget
søde og hyggelige!
Mine bedste anbefalinger! :-)

Resposta da ePay
Sublim service - hjælper med et smil. Sådan bør kundesupport være alle steder. Tak

Resposta da ePay
Jeg er ny bruger indenfor betalingsløsninger, men ePay har en nem tilgang til tingene, de følger selv op på nye kunder og yder rigtig god og ikke mindst super hurtig service. Man føler sig ikke bare som et nummer i rækken, men man bliver faktisk mødt af rigtige mennesker på den anden side af skærmen.

Resposta da ePay
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.