Dækpartner

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Medarbejderne i Dækpartner Brøndby var virkelig hjælpsomme, og ydede fin vejledning. Jeg havde taget fejl af tiden for min booking, og skulle egentlig komme tilbage dagen efter, men så fik de søde mek... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg fik nye dæk på min autocamper, efter at de havde udskiftet bærekugler og forhjulslejer. Aftalen var, at de efter det sidste dækskifte (en reklamation på et fordæk) skulle sørge for at sporin... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Innhentet pristilbud på nye Continental sommerdekk, ferdig påsatt bil. Arbeidet ble utført på 50 minutter, inkludert gode råd ang. klimaanlegg etc. Innmelding i Masterclub gav ekstra rabatt utover pr... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Euromaster ydede virkelig en flot service i dag, da jeg skulle hjem fra arbejde. Selvom klokken havde sneget sig over lukketid, hjalp en mekaniker med at fikse mine dæk, da jeg var utryg ved at køre h... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Oficina de reparação automóvel
  2. Fornecedor de ar condicionado
  3. Loja de travões
  4. Mecânica automóvel
  5. Loja de pneus

Escrito pela empresa

Vi arbejder hver dag for at holde dine hjul i gang. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. Vi hjælper dig hele vejen med rådgivning, service og produkter, der matcher. Ring til os på 87 28 28 28 - eller book din tid til dækservice og autoservice online!

Informações de contacto

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Uanset travlhed blev dækskift klaret på…

Uanset travlhed blev dækskift klaret på aftalt tid

13 de novembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Bent, Vi er glade for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er altid rart at vide, at vores kunder kører tilfredse fra centret. Vi ser frem til at se dig hos Euromaster igen en anden gang.

Kan kun anbefales

Kom til lidt før tid. Dækskiftet tog ca. 15 min. - og så kunne jeg køre igen. Hurtigt, effektivt og med venlig og imødekommende betjening.
Kan kun anbefales.

Resposta da Dækpartner

"Hej Michael. Sikke en dejlig anmeldelse! Tusind tak, fordi du tog dig tiden til at sende os en besked. Vi glæder os til at se dig igen en anden gang.

Annullerer booket tid

Havde booket skift af vinterhjul som euromaster havde opbevaret for os
Booker 13/10 og får tid 15/11 .en uge før annullerer euromaster tiden fordi de flytter centeret , så de har annulleret tiden og man skal booke på ny. Nu kunne man så få tid 6/12!!!
Nu har bilforhandleren fået vores dæk og skifte

13 de novembro de 2023

Resposta da Dækpartner

Hej Kim. Tak for at dele din oplevelse hos et af vores centre. Jeg er dog ked af, at den ikke var til mere end 1 stjerne. Det vil vi selvfølgelig gøre bedre. Jeg har derfor informeret centret om din oplevelse, så vi kan undgå lignende situationer. Ha' en dejlig dag! Mange hilsner fra Peter, Kundeservice

Hurtig og venlig betjening

10 de novembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Frank. Mange tak for den fine anmeldelse af Euromaster. At kunne give vores kunder den bedste oplevelse er det vigtigste for os, så vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Vi håber på at se dig i centret igen!

Classificada 4 em 5 estrelas

Dækkene blev skiftet til aftalt tid

Dækkene blev skiftet til aftalt tid, ventetiden var minimal. Venteområdet er fint. Arbejdet er godt udført.
Eneste forbedringsforslag: Når man bestiller tid til dækskifte (i højsæsonen) ville det være rart at kunne få en tid hurtigere end 3-4 uger.

Resposta da Dækpartner

"Hej Elvi. Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med dit besøg hos et af vores centre. Det er altid rart at vide, at vores kunder kører tilfredse fra centret. Hvis du har nogle forslag til, hvordan din oplevelse kunne have været endnu bedre, så send gerne dit telefonnummer til gen.dk.kundeservicecenter@euromaster.com. Du må også gerne kontakte mig på 87 28 28 28.

Classificada 5 em 5 estrelas

De er fleksible og løsningsorienterede

De er fleksible og løsningsorienterede. Skaffede hurtigt nyt dæk til erstatning for punkteret, ødelagt dæk.

17 de novembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Niels, Tusind tak for din anmeldelse. Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos Euromaster. Vi glæder os at se dig i vores center igen!

De er venlige og søde

De er venlige og søde, men desværre havde glemt at tjekke lufttrykket i vinterdækkene og lægge “værktøjet” til låsemøtræk tilbage i bilen

15 de novembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hejsa, Mange tak for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for, at din oplevelse levede op til dine forventninger i et af vores centre. Glade kunder er det vigtigste for os, så din mening betyder meget for os. Ha' en dejlig dag!

Alt virkede

Alt virkede. Nye vinterdæk var klar og bilen var færdig før tiden

Resposta da Dækpartner

"Hej Peter. Sikke en dejlig anmeldelse! Tusind tak, fordi du tog dig tiden til at sende os en besked. Vi glæder os til at se dig igen en anden gang.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen opbevaring! På trods af bestilling

Ingen opbevaring! på trods af bestilling.

Vi er normalt meget glade for at bruge Euromaster i Helsingør, men denne gang blevet vi virkelig skuffet. Vi havde bestilt dækskifte med opbevaring (da vi bor i lejlighed uden opmagasinerings muligheder) 3 uger før og dette blev godkendt. Da vi kommer siger de at de ikke har plads og vi selv må sørge for det. De siger at de bare fylder op når folk kommer - så absolut ingen koordinering. Vi kontaktede hovedkontoret der lovede at vende tilbage med en løsning og ingenting skete. Så vi kørte rundt med dækkene i bilen længe inden en go ven gav os lov til at sætte den i hans lydstudie 🫣

Så hvis jeg kunne gi 0 stjerner så havde I fået det Euromaster

2 de novembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Bo. Tak for at bedømme din oplevelse hos et af vores centre. Jeg er dog ked af, at den ikke var til mere end 1 stjerne. Jeg vil gerne give din feedback videre til det pågældende center, så vi kan gøre fremtidige besøg bedre. Du er velkommen til at fortælle, hvilket center du besøgte i en mail til gen.dk.kundeservicecenter@euromaster.com eller på 87 28 28 28. Ha' en dejlig dag!

Flinke folk

Flinke folk, som altid står klar til at hjælpe, med et smil på læben, , god service og godt arbejde

Resposta da Dækpartner

"He Allan. Vi er glade for, at du tog dig tid til at dele din anmeldelse - tak for det. Vi ser frem til at se dig hos Euromaster igen en anden gang. Ha' en dejlig dag.

Classificada 4 em 5 estrelas

God service til konkurrencedygtige…

God service til konkurrencedygtige priser

30 de outubro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Rolf, Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, og jeg er glad for at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang!

Fin og hurtig service

Resposta da Dækpartner

"Hej Nicolaj. Mange tak for den dine bedømmelse, og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for, at du kørte tilfreds fra centret. Vi glæder os at se dig i et af vores centre igen!

God oplevelse

God oplevelse. Ingen ventetid.
Venligt personale

15 de novembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Anni. Vi er glade for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er altid rart at vide, at vores kunder kører tilfredse fra centret. Vi ser frem til at se dig hos Euromaster igen en anden gang.

Hurtig og fin service

9 de novembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Klas, Mange tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os - det er altid rart at få af vide, at vores kunder kører tilfredse fra centret. Vi ser frem til at se dig i centret igen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtighed ved bestilling og udførelse

1 de novembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Leif. Sikke en dejlig anmeldelse! Tusind tak, fordi du tog dig tiden til at sende os en besked. Vi glæder os til at se dig igen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

De var flinke og behagelige og så…

De var flinke og behagelige og så kommer man ind før tiden simpelthen super

Resposta da Dækpartner

"Hej Conny. Vi er glade for, at du tog dig tid til at dele din anmeldelse - tak for det. Vi ser frem til at se dig hos Euromaster igen en anden gang.

Super professionel service

Super professionel service, som altid.

7 de novembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Christian, Vi er glade for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er altid rart at vide, at vores kunder kører tilfredse fra centret. Vi ser frem til at se dig hos Euromaster igen en anden gang.

God og hurtig service.

9 de novembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej Burak, Tusind tak for de fine ord, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at se dig igen hos Euromaster. Ha' en dejlig dag!

Kom 9 min for sent og afvist

Kom 9 min for sent og skulle vente på at blive betjent. Da det blev min tur fik jeg at vide at jeg var over de 15 minutter og jeg skulle booke en ny tid, som var en måned senere. Selvom jeg til øs at vente resten af dagen, var der ikke noget at gøre - ringe kundeservice!

1 de novembro de 2023

Resposta da Dækpartner

Hej Jesper, Jeg er ked af at læse at vi ikke levede op til dine forventninger. Desværre er der stor travlhed i vores centre i øjeblikket, så selv små forsinkelser (på omkring 10 min) gør at vi ikke kan imødekomme bookingen. Men vi prøver altid at finde en tid hurtigst muligt. Jeg beklager at det ikke er tilbudt i dit tilfælde. Jeg lader det gå videre til centret.
Ha en rigtig dejlig dag.

Hurtigt, effektivt, professionelt

De er altid klar, når du ankommer, så du kører direkte ind i hallen. Og 15-20 minutter senere er du på vej afsted igen, faktisk går det så hurtigt, at du knap kan nå at drikke den kop kaffe, som de byder på.

7 de novembro de 2023

Resposta da Dækpartner

"Hej. Tusind tak for de pæne ord, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at se dig igen hos Euromaster. Ha' en dejlig dag!

Mange hilsner fra Peter, Kundeservice"

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais