Medarbejderne i Dækpartner Brøndby var virkelig hjælpsomme, og ydede fin vejledning. Jeg havde taget fejl af tiden for min booking, og skulle egentlig komme tilbage dagen efter, men så fik de søde mek... Ver mais
Dækpartner
Leia as opiniões dos outros
Jeg fik nye dæk på min autocamper, efter at de havde udskiftet bærekugler og forhjulslejer. Aftalen var, at de efter det sidste dækskifte (en reklamation på et fordæk) skulle sørge for at sporin... Ver mais
Innhentet pristilbud på nye Continental sommerdekk, ferdig påsatt bil. Arbeidet ble utført på 50 minutter, inkludert gode råd ang. klimaanlegg etc. Innmelding i Masterclub gav ekstra rabatt utover pr... Ver mais
A empresa respondeu
Euromaster ydede virkelig en flot service i dag, da jeg skulle hjem fra arbejde. Selvom klokken havde sneget sig over lukketid, hjalp en mekaniker med at fikse mine dæk, da jeg var utryg ved at køre h... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
- Oficina de reparação automóvel
- Fornecedor de ar condicionado
- Loja de travões
- Mecânica automóvel
- Loja de pneus
Escrito pela empresa
Vi arbejder hver dag for at holde dine hjul i gang. Mere effektivt. Mere bæredygtigt. Mere sikkert. Mere ansvarligt. Vi hjælper dig hele vejen med rådgivning, service og produkter, der matcher. Ring til os på 87 28 28 28 - eller book din tid til dækservice og autoservice online!
Informações de contacto
Metervej 16, 8940, Randers, Dinamarca
- info@daekpartner.dk
- www.euromaster.dk
Der er altid god service
Der er altid god service og de er hurtige til at hjælpe når det virkelig haster, bruger euromaster Nyborg både til firmabiler og privat.

Dækskifte
God service - Bookning på app fungere, skift fra sommerdæk til vinterdæk gik efter plan, kun 20 min. så var jeg videre.

Hurtigt og nemt
Giver selv besked om hjulskift. Skal bare møde op.

Resposta da Dækpartner
Der var en rigtig rar medarbejder der…
Der var en rigtig rar medarbejder der ringede og fortalte at jeg allerede havde vinterdæk på.. selvom jeg lige havde bestilt et dækskifte😀🤩
Tak for det🙏

Resposta da Dækpartner
Let bestilling og altid parat til den…
Let bestilling og altid parat til den bookede tid.

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, alting til ug, anbefales gerne

Resposta da Dækpartner
Føler ikke de lytter når jeg påpeger…
Føler ikke de lytter når jeg påpeger fejl. Og hører ikke, hvordan de vil løse fejlen. Og tager ikke telefonen når jeg ringer til dem

Resposta da Dækpartner
Har smidt mine vinterdæk væk
Har smidt mine vinterdæk væk. Og var ikke meget for at slette dem det endte med at jeg fik nogle andre brugte fælge.

Hurtig hjulskift
Hurtig hjulskift, ingen ventetid.
Kunne næsten ikke nå,at drikke den gratis kaffe,inden bilen var klar igen

Resposta da Dækpartner
God service og hurtigt dækskifte, men…
God service og hurtigt dækskifte, men igen - trods at jeg spurgte to gange om det var gjort - kunne de ikke finde ud af at indstille bilen, så den ikke viser fejl med dæktryk…. Samme skete sidste gang og for både min kones bil og for min bil…. Bliver lidt træt, selvom de er flinke….

Resposta da Dækpartner
Altid god service og med et smil
Altid pæne lokaler

Resposta da Dækpartner
super service ifm mistet hjulkapsel…
super service ifm mistet hjulkapsel under kørsel fra værkstedet/hjulskift

Dækskifte hos Euromaster
Dækskifte hos Euromaster - som altid hurtigt og effektivt - og bookning fungerer gnidningsløst!

Resposta da Dækpartner
Nem bestilling via reminder sms og god…
Nem bestilling via reminder sms og god betjening på det lokale center

Resposta da Dækpartner
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.