Very bad service, they took so long sending the lock i needed, then completly ignored my emails, asking for an VAT receipt.
Leia as opiniões dos outros
Please don't order any thing from they website they never give you correct parts plus this time around they didn't bother putting dashboard cleaner that I ordered I thought no problem it's covid so I... Ver mais
Veren voor deur vaatwasser besteld. Helaas kon monteur pas later dan 14 dagen. Toen ging de vaatwasser helemaal stuk en extra kosten voor een nieuwe. De veren zitten nog in originele verpakking en doo... Ver mais
Eerste levering (van te vervangen ovenlampje) was erg snel: vlak voor 16:00 besteld, volgende dag al in huis. Helaas was lampje bij aankomst al kapot (gebroken gloeispiraaltje), waarschijnlijk tijde... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Prima bedrijf
Ik heb via dit bedrijf nieuwe scharnieren gekocht voor mijn vriezer. Eerst telefonisch contact gehad en werd netjes ter woord gestaan. De bestelling op zaterdag gemaakt en maandag het pakje in ontvangst genomen.
Prima bedrijf!
Let op ! Verzend én retourkosten ! Ook bij omruilen !
Levering ontvangen maar 1 van de 2 producten is niet goed. Ik wil het product omruilen maar dat kan het systeem van deze winkel niet aan. Ik moet het product retourneren ( verzendkosten voor eigen rekening) en een nieuw product bestellen (weer verzendkosten) dat is een dure grap voor een product van €20. Vaak wil een belletje of berichtje wel helpen maar de service is star. Ben nu dus drie keer verzendkosten kwijt .... geen aanrader
Goed service gericht bedrijf.
Netjes bedrijf, snelle verzending en goede prijzen. Ook de service/aftersales is zeer goed. Ze helpen gelijk en lossen problemen met onderdelen goed op.
Product goed verpakt aangekomen
Product goed verpakt aangekomen, snelle levering. Past perfect. Via de mail goed op de hoogte gehouden. Zeer tevreden!
quality parts and great service
Very fast shipping, and the part I ordered was in great condition. There was also no problem returning the item when it turned out I needed a different solution. Thanks guys!
Handige site voor snel het juiste…
Handige site voor snel het juiste onderdeel te vinden. Keuze uit goedkopere en duurder opties. Alleen nog gratis verzending. Zelfs op zaterdag geleverd en op vrijdag avond besteld.
Super snelle levering met goede…
Super snelle levering met goede website. Leveringen zijn niet goedkoop, maar je kunt er ook voor kiezen om het gratis bij een 'brick & mortar' vestiging gratis af te halen. Alleen kost dat ook weer tijd en (parkeer)geld, waardoor de levering aan huis uiteindelijk sneller en goedkoper is. Tracking en tracing werkt prima naar behoren. Goed te volgen via de app en via je e-mail.
Winst maken op de verzendkosten…
Ze berekenen 5,95 verzendkosten en versturen het vervolgens per normale post zonder tracking. Winst maken op de verzendkosten is zo klantonvriendelijk. Nog erger is dat ze het afdoen met een onzinverhaal: De verzend- en handelingskosten worden onder andere gemaakt voor het verpakken, pakken en versturen. Deze kosten zijn voor alle pakjes hetzelfde.
Wij streven ernaar om alles zorgvuldig en schadevrij bij onze klanten te krijgen, daarom zit het niet in een envelop maar in een doosje.
Als de kosten voor orderpikken en verpakken 4 euro zijn dan is het tijd om een nieuwe leverancier te vinden en sneller personeel. Voor mij de laatste keer dat ik hier heb besteld
Betrouwbare webwinkel voor het bestellen van onderdelen.
Met spoed een onderdeel voor mijn wasmachine nodig gehad en Europart heeft mij daarin uitstekend geholpen . Dezelfde avond nog een verzendbevestiging ontvangen en de volgende dag had ik het onderdeel in huis! Fijn hoor, als een webwinkel zulke snelle service biedt.
Zeer tevreden
Koelkast flessenrek besteld en de volgende dag reeds geleverd. Daarvoor ook al eens scharnieren besteld en ook correct en snel geleverd. Top
Belofte snelle levering onzin
Wasmachine onderdeel kapot dus snel een vervanger nodig. Goed gevonden op de site, was op voorraad, voor 22:00 besteld dus zou volgende dag worden geleverd. Via postnl track en trace zie ik echter al twee dagen dat pakket is aangemeld maar niet is geleverd aan postnl. Waardeloos!! Hoe moeilijk is het om een artikel op voorraad af te geven? Maak dan deze belofte niet!
teleurstelling
Het product is prima in orde! Helaas sta ik zeer verbaasd te kijken van jullie regeling. We moesten 6.95 verzendkosten betalen voor een heel klein simpel snaartje. Maar ach ja we zijn er zeer mee geholpen. Mijn vriend is thuis gebleven zodat we het pakketje (dachten wij) in ontvangst te kunnen nemen. Helaas werd het door de brievenbus geleverd. Maar moeten wij de volle mep betalen voor een groot pakket. Jammer dat jullie hier nog extra winst op willen maken.
Prima
Om 21uur ging mij wasmachine kapot, Ik heb om 21:50 manchet besteld en volgende dag ontvangen. De zelfde dag vervangen en voilà!
Ook dat je via het typenummer kan controleren vind ik het zeer behulpzaam! Bedankt europarts! Ik kan weer aan de slag met mijn wasmachine! :-)
Kan 24 uurs levering niet waarmaken.
Jullie kunnen een 24 uurs levering niet waarmaken, dit omdat jullie afhankelijk zijn van het koeriersbedrijf post.nl in deze. Begrijp me goed, als je echt omhoog zit, en zit te wachten op je onderdeel. Dan wil je dat zo snel mogelijk hebben, ik heb het gisteren morgen besteld. En zie nu op track and trace dat het pas laat in de middag komt. Ik kan niet vooruit nu. Stap over naar GLS die leveren tenminste wel snel.
Bijzonder goede service
Had een rubbertje nodig voor een keukenmachine en ergens anders gevonden, maar de verzendkosten waren hoger dan het onderdeel zelf. Via EuroPart erachter gekomen dat dat het verkeerde rubbertje is en zij boden de complete deksel aan voor minde geld.
Zoveel service voor een onderdeeltje van 5.80. Top.
De site vind ik een beetje jammer echter. Leuk geprobeerd, maar duidelijk door een techneut gemaakt. Alle knoppen en dingen mogen wel wat groter.
Top geregeld!
Zaterdagavond een spanrolletje voor onze Whirlpool wasdroger besteld (de was zo goed als gesmolten) bij homepart / europart en gelijk maandagochtend binnen. Onderdeeltje er gelijk in gefrummeld maar helaas bleef de droger in storing staan. Bellen naar Whirlpool en met het bekende kluitje in het riet gestuurd. Dan maar proberen bij deze mannen en na wat speurwerk van hun zijde alles opgelost. Scheelt weer een monteur van 110 euro ex. ex. ex. van de firma Whirlpool, terwijl het met een software truukje dankzij hen in 10 seconden opgelost was. Dusssss many thanks mannen!
snel het goede onderdeel geleverd
Snel het goede dekseltje voor het maalmolentje van de staafmixer geleverd. Kunnen we die ook weer gebruiken.