Deras publika laddare är fyllda av buggar och kabeln blir sittandes i laddaren. Skett flera gånger. Supporttjänsten består av en växel som inte har någon teknisk kompetens. Det enda de gör är att skr... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
- En laddare med garanti var ur funktion mer än en månad innan Eways reparerade - Nytt fel anmält på Eways hemsida. Efter fem dagar ännu ingen återkoppling - Vår Brf fick återbetalning först efte... Ver mais
Snabb handläggning i mitt ärende betyder väldigt mycket för mig som kund. Jättebra hanterat och framför allt när man inte är speciellt bortskämd med snabb support på flera digitala företag (stora... Ver mais
Informações sobre a empresa
Med Eways laddtjänster blir det enkelt att ladda bilen hemma, på jobbet och publikt. Vi hjälper er från idén om laddning till nyckelfärdiga laddstationer!
Informações de contacto
Invernessvägen 2, 18276, Stocksund, Suécia
- 010-121 94 00
- info@eways.se
- www.eways.se
Não respondeu a opiniões negativas
Det var lätt att komma i kontakt med…
Det var lätt att komma i kontakt med kundtjänsten och personalen var hjälpsamma,
Det har lovat att åtgärda felen vid laddastationen, Jag tro på de.
Svårt att få tag i rätt person för att…
Svårt att få tag i rätt person för att kunna göra min beställning.
Ni är inte bra och har mycket att förbättra.
Ni skickar inte ut kortet som jag har beställt före 3 veckor sedan. ni svarar inte när jag ringer.
Förbättringar och önskemål
Jag vill se hur mycket jag använt och vart jag laddat på webben, daglig info från typ igår.. det är ju ändå 2024 nu och att få en pdf fil är ju lite 00-tal ändå..
Aktuella priser per plats jag laddat på är också bra.. datat har ni ju för att fixa detta.
nej, nej och nej
Beställt laddbox. Får inte den installerad pga att Eways måste få in kapitaltillskott. Ingen info från Eways själva….
Jag är glad att allt fungerade
Oseriöst företag
Oseriöst företag som inte värnar om sina kunder. Ger ingen information till kund om att installation ej kommer ske i närtid, fick vänta fem veckor och då fick man själv höra av sig och efterfråga vad som händer!
Anlita ej detta företag!
Stort tack för snabb och smidig hjälp!
Stort tack för snabb och smidig hjälp!
En extra stjärna till Adi som var här och installerade boxen, grym kille 👍🏻😃
Tyvärr mycket kladd
Tyvärr mycket kladd, många olika att prata med, från olika företag, Eways, Zaptec, Enegic med flera
Akta er för Eways dom har stora…
Akta er för Eways dom har stora likviditets problem, konkurs kommer inledas inom mycket snar framtid. Kredit stoppade hos flertal leverantörer och hundratals ärenden hos kronofogden.
Jag hade en riktigt bra upplevelse med Eways
Jag hade en riktigt bra upplevelse med Eways hela vägen från guidning i butik på MOS till en riktigt, riktigt bra installation av Eirik och Frippe med ett resultat som var mycket bättre än vad jag kunde förvänta mig. Förutom kompetens och yrkesstolthet var killarna dessutom riktigt härliga och kundfokuserade. Kommer otvivelaktigt använda mig av Eways igen för eventuella ytterligare installationer!
Anmärkningar
Sökte på anmärkningar 😵👻🤪
Snart 100 firar ni då 🥳
Totalt antal 99 st
Senaste mål 2024-04-29
Totalt belopp 31 614 500 kr
🙈 Tror inte de är kvar så länge till 😵
Bra jobbat På Servic i samtal och på plats Tack 👌
Jättetrevligt och Snäll.De är bra på elektirik service Snabbt montering o teknik Tack För allt Ali/ Marcus
Servicen på telefon är bra men varken…
Servicen på telefon är bra men varken hemsidan eller nummerval vid telefon guidar till annat än fakturatrubbel
Otroligt dålig kundservice
Otroligt dålig kundservice. Produkt som fungerar från och till. Kort som skickades fel eller försvann på vägen. Åkte till Täby centrum för att få hjälp. Kundservice och Täby centrum pratade inte ihop sig. Fick ringa otaliga gånger. Alltid minst 30 minuters vän tid i kundservice. Skulle välja annan leverantör

Resposta da Eways
Bra leverans ! Fantastiskt trevliga och bra elektriker…
Fantastiskt trevliga och bra elektriker som planerade jobbet på ett bra sätt och kunde svara på de frågor jag hade. Supernöjd !
Fick fantastisk bra hjälp av Erkki och…
Fick fantastisk bra hjälp av Erkki och Fredrik med installation idag. Men vi har också fått massor av bra stöd och rådgivning innan själva installationen. Tack killar!
Pålitlig laddning som fungerar utmärkt
Pålitlig laddning som fungerar utmärkt. Vi har en lastbalansering som styr laddningen, fungerar fint.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.