Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Deras publika laddare är fyllda av buggar och kabeln blir sittandes i laddaren. Skett flera gånger. Supporttjänsten består av en växel som inte har någon teknisk kompetens. Det enda de gör är att skr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag hade en riktigt bra upplevelse med Eways hela vägen från guidning i butik på MOS till en riktigt, riktigt bra installation av Eirik och Frippe med ett resultat som var mycket bättre än vad jag kun... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

- En laddare med garanti var ur funktion mer än en månad innan Eways reparerade - Nytt fel anmält på Eways hemsida. Efter fem dagar ännu ingen återkoppling - Vår Brf fick återbetalning först efte... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb handläggning i mitt ärende betyder väldigt mycket för mig som kund. Jättebra hanterat och framför allt när man inte är speciellt bortskämd med snabb support på flera digitala företag (stora... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Posto de abastecimento de veículos eléctricos

Med Eways laddtjänster blir det enkelt att ladda bilen hemma, på jobbet och publikt. Vi hjälper er från idén om laddning till nyckelfärdiga laddstationer!

Informações de contacto

3,4

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

483 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Väldigt nöjd!

Allt har fungerat väldigt bra, från beställning till installation.

Elektrikern ringde ca 24h efter lagd order och kom på utsatt tid ca 2 veckor senare. Funkat smidigt och utan problem.

11 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Vaddå installerat och klart?

Jag har själv tvingats koppla upp både lastbalansering och laddbox mot Wi-Fi, för det gjorde inte installatören, och Eways kundsupport var inte till hjälp.
Instruktionerna att koppla upp laddboxen fick jag själv söka på nätet.
Laddboxen tappar flera gånger i veckan kontakt med molnet och ansluter inte med annat än att den startas om. Även detta har jag pratat med Eways support om men utan att det löses. Supporten följer inte heller upp ärendet som de lovar. Riktigt oprofessionellt.

14 de janeiro de 2024

Hej Hans,

Självklart ska våra installatörer koppla upp laddbox och lastbalansering vid installation.
En förutsättning är dock att det finns ett stabilt WiFi-nätverk på platsen för installationen. Du skriver att din laddbox tappar mottagning flera gånger i veckan vilket talar för att signalstyrkan inte är tillräcklig.

Nätverket är något som kunden själv ansvarar över och det skulle troligen hjälpa med en extender som förstärker signalen för att lösa problemen.

Du kan själv kontrollera nätverkets signalstyrka med en applikation som heter "AirPort" .
Signalstyrkan för ett stabilt nätverk bör ligga i intervallet -30dB till -80dB. -30db är maximal signalstyrka och värden under -80db vill man undvika för att vara säker, -130dB är det lägsta mätvärdet man kan ha och då har man obefintlig mottagning.

Det finns väldigt många saker som påverkar ett WiFi-nätverk, självklart saker som tjocka väggar, skåpbilar, etc som står emellan router och laddbox men även växtlighet som träd och buskage kan ställa till det. WiFi-signalens "kryptonit" är vatten, så en signal som fungerar vintertid i solsken kan vara dålig på sommaren i ett duggregn, speciellt om det också är ett lövverk emellan då löv innehåller mycket vatten.

Tack för din feedback och jag hoppas att en extender löser problemet så att du kan nyttja din laddbox som det är tänkt.

/ Mattias

Urusel service

Första anmälan om att vår laddstation till huset inte fungerar i maj 2023. Så fort det regnar mycket går det en säkring och vi kan inte ladda bilen. Vi har ringt samt mejlat flera gånger under 2023. Dom lovar att åtgärda men återkommer aldrig. I januari 2024 sa dom att dom skulle prioritera upp vårt ärende. Vi har fortfarande inte fått någon återkoppling efter det. I dag den 15:e februari tog vi åter igen kontakt med kundtjänst eftersom vi inte kan ladda efter att det regnat under dagen. Hon lovade att läsa igenom ärendet och återkomma efter 20 minuter. Nu har det gått 2 timmar och dom har inte hört av sig. Så efter 8 månader med samtal och mejl har vi fortfarande inte fått någon hjälp. Katastrof alt dåligt.

15 de fevereiro de 2024
Opinião espontânea

Hjälpsamt och smidigt

Hjälpsamt och smidigt

Jag flyttade till nytt hus som är nybyggt och med byggström. Det gjorde att den laddbox som jag beställt inte passade, eftersom fasadskåpet inte var installerat. Eways hjälpte till att korrigera beställningen vilket gjorde att vi fick laddaren mycket snabbare än om vi skulle behövt vänta på fasadskåpet. Teknikerna som kom för att installera var trevliga och utförde jobbet snabbt och snyggt. Bra genomgång av hur installationen gått till och hur lastbalanseraren fungerar.

8 de fevereiro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Montören kunde vara mera serviceminded.

Montören kunde vara mera servicemi

2 de fevereiro de 2024

Resposta da Eways

Jag beklagar att montören som var hos dig inte upplevdes serviceminded.
Vi vill självklart att de som är hos våra kunder ska upplevas vara positiva och hjälpsamma oavsett om det är våra egna installatörer eller om det är underleverantörer.

Vi tar till oss av din feedback och kommer även dela den med den person det berör.

Väldigt missnöjd med Eways

Väldigt missnöjd med Eways. Efter installationen fick vi en faktura på 1400kr mer och ingen informerade oss under eller efter installation att de behövt utföra något extra för 1400kr. Ingen hjälp av kundtjänst heller och väldigt otrevliga.

8 de fevereiro de 2024
Opinião espontânea

Resposta da Eways

Precis som du skriver så är detta något som tillkommer och vi beklagar att du upplever att du inte fått information om den extra kostnaden.

Självklart ska denna information ges till dig som kund och det ska stå med på den avrapportering som installatören ger till dig att godkänna efter avslutad installation.

Förutom det material som går åt betalar man för den kompetens som elektrikern har och den garanti det innebär att en utbildad fackman gjort jobbet. Att delarna i sig inte kostar 1490:- är en sak men i de pengarna ingår ju också att det är korrekt utfört och att om olyckan skulle vara framme, att din försäkring gäller.

Vi precis som våra branschkollegor som gör liknande installationer har ett ansvar över att de jobb som görs av oss, eller i vårt namn genom underleverantörer, är gjorda enligt de branschregler som gäller för att kunden ska vara trygg och säker.

Sen får vi kanske se över benämningen av det utförda jobbet så att man inte får en vilseledande bild av vad som faktiskt gjort men jag tror att våra branschkollegor benämner och prissätter det ganska lika. (det innebär ju inte att det inte är värt att se över och ev justera).

Jag hoppas att du i övrigt är nöjd med installationen av din nya laddbox.
Vänligen Mattias Larsson

Classificada 3 em 5 estrelas

Allt fungerade bra, men dålig kommunikation och långa väntetider

Allt fungerade bra - när vi till slut kom fram till leverans/installation. Innan dess var det dålig kommunikation (ingen) och förväntad leveranstid hamnade på 2-3ggr så lång som utlovad.

6 de janeiro de 2024

Resposta da Eways

Hej, vi beklagar att du fick vänta längre än du förväntat dig. Självklart ska vi återkoppla när en installation dröjer eller bli försenad.
Vi ser ständigt över våra rutiner och vi jobbar på förbättring och är i skrivande stund uppe i ett systembyta som kommer hjälpa oss bli bättre.

Tack för din feedback och jag hoppas du är nöjd med din laddbox.

Vänligen Mattias

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.