Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Langsommelig refundering af for meget betalt leje af udstyr. Lover at ringe tilbage, men hører ingenting. Fik besked om at pengene ville blive tilbageført inden for 2-4 hverdage. Det er nu snart 3 uge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Superflot behandling. Jeg ville bestille to ens vare på click og collect, men kun den ene ville gå igennem. Da jeg ringede til forretningen på Søborg Hovedgade, tilbød de at hente den anden vare i en... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Man køber et headset.. Et dejligt dyrt 1300 kroners headset, dog i den lokale Expert Grenå butik, man får at vide at man skal støtte lokalt i denne corona tid. Headsettet virker ikke første gang man... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I løbet af de senest 4 år har vi købt iPhone, iPad, Pc og TV ved Expert i Ringe og hver gang har vi mødt fremragende service, ekspertise og venligt personale. Ved seneste køb af TV, valgte vi sel... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de fotografia

Informação fornecida por diversas fontes externas

Experts vision er "Making life easier and more exciting!" Vi ønsker at inspirere og motivere vores kunder til at forstå, og se fordelene ved, vores produkter.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Ville give nul stjerne for kundeservice…

Ville give nul stjerne for kundeservice hvis jeg kunne!! Expert i Asnæs.

Mobilopladeren købt kort før i butikken ville ikke lade og fremfor komme med meget simpel kunderservice begyndte Thomas K at skyde skylde på min telefon.
Thomas mente ikke at en iPhone 12 Max Pro er kompatible med en trådløs oplader. 😂

Da jeg stille og roligt siger at det virker mærkeligt at han starter med at gå i forsvar fremfor at indgå i en dialog kommer han med endnu mere attitude.

Hvis det er kundeservice fysiske butikker skal leve af kan jeg ikke tror at Ekspert i Asnæs med Thomas K i spidsen har meget af en fremtid.

3 de julho de 2024

Hurtig hjælp

Hurtig hjælp, da køleskabet stod af 👍 God service 👍
Og dygtige og meget venlige montører 🙂👍
Kan kun anbefale forretningen i Tønder.

17 de maio de 2024

Falsk markedsføring

Falsk markedsføring
De skriver med store overskrifter om prismatch.
men sandheden er de kun prismatcher mod et lille udvalg af konkurrenter.

samtidig får man et flabet svar fra kundeservice når man påpeger at der ingen steder står sort på vidt at de KUN prismatcher de konkurrenter de nævner, der står kun de prismatcher disse konkurrenter.

så dårlig anmeldelse herfra for falsk markedsføring og dårlig kundeservice.

1 de maio de 2024

Expert i Grindsted

Expert i Grindsted har jeg altid fået en god behandling kan ikke sige noget dårligt om denne butik har handlet der mange gange.

1 de fevereiro de 2024

Expert/punkt 1 Tønder

Expert/punkt 1 Tønder
Sikke en ung herlig gut, Expert/punkt 1 har fået i lære. Der er endelig noget liv i butikken igen. Ham og ejerens søn, formår at lave lidt sjov med kunderne, men samtidig holde det på et professionelt plan, samt yde en fantastisk kundeservice. Kan klart anbefales et besøg

23 de agosto de 2023

helt igennem dårlig service

Expert Tønder
jeg er ikke meget for at komme med sådan en anmeldelse om en forretning jeg før har været tilfreds med
men standarten af service i Expert Tønder er godt nok faldet
Jeg skulle i starten af 7 måned have nyt tv og havde set på et LG OLED65C25LB desværre husker jeg ikke hvad det koster ved Expert Tønder men det kostede 11.111Kr i Power
istedet for at køre i power med det samme kørte jeg til Tønder da jeg ved de pris matcher fra bla. power
jeg snakker med en ung gut hvor jeg gerne vil have lidt info om bla. det tv og et andet af samme mærke og nævner samtidig at jeg godt vil have at de pris matchede
det får ejer af butikken åbenbart med og kalder den unge mand op der undskylder og går nogle få sekunder for at komme tilbage og tilbyde mig et TV OPHÆNG med i prisen på tvet
det var ikke det jeg bedte om og derfra kunne jeg godt mærke hvor det bar hen
jeg bliver så harm at jeg siger at jeg vil tænke over det og går
starter bilen dagen efter og køber et i Power
Handel lokalt og støt butikkerne i nærområdet
det blev ikke i denne omgang

3 de julho de 2023

Ekspert i Brovst.

Ekspert i Brovst.
Altid en enestående kunde service, ligemeget om det er en oplader eller en iPad ,eller noget om et komfur,man vil købe eller have hjælp til, så bliver man behandlet og vejledt på en meget venlig og serviceminded måde , og service er da helt klart deres Brand ..
Kan kun anbefale at handle der.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25 de agosto de 2023

Dårlig kundeservice.

Dårlig kundeservice.
Expert i Middelfart har solgt, en brugt telefon til min gammel forvirrede far. Prisen er dobbelt så høj som man kan forvente af en telefon i den stand. Min far kan ikke finde ud af at betjene den. Expert vil ikke tage den tilbage da den er brugt. Det var den jo allerede inden han købte den. I min optik ren udnyttelse af et ældre forvirret menneske.

1 de julho de 2023

Kære Laila,
tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at den ikke levede op til dine forventninger og vil rigtig gerne hjælpe dig.

Det gør vi bedst og hurtigst, hvis du sender en besked til vores direkte og sikre mail info@expert.dk med så mange konkrete oplysninger som muligt, herunder hvilken butik henvendelsen drejer sig om, navnet på den medarbejder, du har været i kontakt med, dato for kontakt, hvilke produkter det drejer sig om, et billede af din købsfaktura, en præcis beskrivelse af situationen, og hvordan du ønsker, vi hjælper dig videre, din mail og dit telefonnummer.

Retur by i Rusland!

Har lige købt et par JLAB øretelefoner, som desværre ikke virker. Så de skal retur - åhh gud nej endnu en dansk virksomhed som ikke har retur label eller hjælp til returnering. Det er bare RINGE - dog skrevet en adresse. 65,-kr. fordi man jo skal ha en dokumentation og ja skulle ha købt denne gennem DBA - I know. Det er bare ikke OK. Håber s.... de også betaler min retur porto også. Ellers har jeg betalt 65,-kr. + 39,-kr for levering også - altså 104,-kr. i porto i alt for et par øretelefoner til 199,-kr. wooooow - waist of time and money! Kom ind i kampen Expert - og kan så se at jeres kundeservice er gennem Power?????
Hvad sker der???

25 de maio de 2023

Kære Jan,
Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at den ikke levede op til dine forventninger og vil rigtig gerne hjælpe dig.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen lyst til at hjælpe en kunde

Opdatering d.23/5
På trods af at Expert har svaret på denne anmeldelse, så er der stadig ikke sket noget. De svare ikke på mails og kundeservice mener ikke de kan hjælpe. Forbrugerrådet kommer nok snart på banen. Expert er en kæmpe joke.

Jeg købte en bærbar hos Expert for omkring halvanden år siden. Inden den var et år gammel begyndte den at svinge sin batteri status og begyndte at lukke ned spontant, da pcen troede den var løbet tør for strøm.
Expert kundeservice kunne/ville ikke hjælpe mig, da de åbenbart mener det er ude af deres hænder hvis man bestiller på nettet og får den leveret i en butik til afhentning. Så er det butikkens ansvar, selvom de egentligt bare fungerede som en pakkeboks.
Jeg får snakket med butikken og de forstår heller ikke hvorfor det er dem som skal hjælpe mig men de gør det så alligevel.
Min pc bliver sendt ind til et værksted i Sverige rimelig hurtigt. De kunne se at mit batteri ikke havde det godt og det blev derfor skiftet. Jeg skulle dog lige betale omkring 2000kr for at få den tilbage. Værkstedet mente ikke at jeg havde en gyldig garanti på min pc men det havde jeg ifølge dansk lovgivning, da den ikke var et år på det tidspunkt.
Expert butikken gjorde alt for at hjælpe mig, da de også vidste at garantien var gældende. Efter over 1 uge fik jeg min pc tilbage og regningen blev ikke givet til mig.
Der går så omkring 3-4 uger (omkring jul) og min pc gør præcis det samme, hvor den slukker spontant og batteriet hopper rundt i %. Butikken sender den ind igen men denne gang mener værkstedet ikke der er noget galt. De ville i øvrigt sende mig en regning igen, som butikken dog får stoppet. Værkstedet har kigget på den men ellers beskriver de ikke noget der er gjort.
Min pc gør fortsat de samme ting, det er bare meget periodisk. Jeg vælger derfor at skrive alle de ting ned jeg oplever så det kunne gøre det nemmere at finde fejlen. Grundet min øget opmærksomhed, opdager jeg at min pc under ladning(når den gider at lade) afgiver en svag elektrisk friktion på toppen af min pc og over tastaturet (udover de andre fejl).
Jeg henvender mig til butikken igen og de mener at det tydeligvis må være andet end batteriet, samt at jeg burde bare få byttet min pc til en tilsvarende ny pc eller pengene retur (8000kr). Værkstedet i Sverige og Expert selv mente dog ikke jeg kunne nogen af delene da den manglede at være til reparation 3 gange. Det på trods af at den faktisk har været afsted nu 3 gange. Butikken forsøgte at forklare det hele men ingen ting skete der.
Værkstedet testede igen kun batteri af hvad de beskriver og sendte den derefter til pc fabrikanten MSI. Jeg fik den så tilbage nogle dage efter. Ingen beskrivelse på hvad der er gjort.
Min pc er fortsat ustabil og Expert butikken der forsøger at hjælpe mig, har ramt en mur og de har nu prøvet at give mig til opgave selv at kontakte værkstedet. Problemet er bare at alt hvad de har snakket med værkstedet om, er præcis det sammen jeg ville kunne sige. Jeg får ikke fejlmeddelelser eller advarsler fra min pc inden den lukker ned, så jeg kan ikke dokumentere fejlen.

Hele processen har været fuldstændig til grin og jeg står tilbage med en ustabil pc til 8000kr som Expert åbenbart ikke er interesseret i at hjælpe mig med.
Meget svært at anbefale Expert eller Power for den sags skyld, da de er ejet af de samme.
Nu står jeg her helt lost.
Expert butikken der hjalp mig fortalte i øvrigt at værkstedet har forsøgt at sende mig en regning for hver gang den har været afsted men at butikken har forsøgt at stoppe den hvergang.
Expert må meget gerne kontakte mig så dette kan blive løst.

21 de abril de 2023

Kære Andreas,
tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er kede af at høre om din oplevelse med købet, og vi vil meget gerne i kontakt med dig - derfor vil vi meget gerne bede dig sende os en mail på info@expert.dk.

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis du mangler en lokal varmestue er…

Hvis du mangler en lokal varmestue er ekspert i Aabybro det helt rigtige sted for dig. Garanti for ingen betjening, og derved ingen forstyrrelser.

13 de abril de 2023

Hej Rikke,
tak for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at læse om dit besøg hos os. Hvis du ønsker at uddybe din oplevelse og yderligere dialog, er du meget velkommen til at sende os en mail på info@expert.dk.

Classificada 2 em 5 estrelas

årepris

Har købt en mobil TCL306 og dertil et Temperet Glass. det havde de dog ikke på lager, det kom først et par dage efter, og da jeg henter det, se jeg til min fryd at det er købt ved mobilcovers.dk ( labels på bagsiden) og der er det opført til en pris på 129 kr, og Expert tog "kun" 349 kr, for det, skal man føre folk bag lyset, ja så skal man huske at fjerne labels fra det firma hvor man har købt tingen før.
Mobilen er ok, men føler jeg er blevet snydt af Expert, næste gang handler jeg ikke der, i min optik er det på godt Jysk at snyde sine kunder.
Opdatering, efter at have klaget til butikken, fik vi en god løsning på det og vi fik penge tilbage så vi betalet det som Expert have givet for glasset ved Mobilcorvers

14 de março de 2023

Danmarks dårligst service

Købte en tablet til min datter i julegave black Friday,men den var så lige lille nok, så vil bytte det til en større ved expert.dk. Men expert som de eneste netbutik ikke bytte julegave, da de kun give 14 dage retur ret på online køb( så der kan man ikke købe julegaver eller bare gaver), virkelige ringe service niveau, så jeg bliver nød til at advarede imod dem.

19 de janeiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Købte en sonitos 365 (højttaler m…

Købte en sonitos 365 (højttaler m bluetooth) da den sq bruges hjemme og i bil. Altså transportabel.
Expert i asnæs.

Bon var væk (er midt i en flytning) men det var expert selv der kom med bud på anden løsning, og fik mig skrevet ind til at gemme bon elektronisk -absolut ingen problemer i at bytte uden bon, de så bare kvittering på netbank, som svarede med samme køb den dato de selv kunne slå op!!

Musik kan jeg jo ikke undvære, men troede jeg måtte hjem og grave dybt i kasser for at finde en bon -så er absolut tilfreds, selvom de kan være lidt dyrere med mange ting, så er deres service bare bedre....

Har en tablet fra anden butik, der er slet ikke samme service da reklamation er slut og der nu kun er garanti -anden butik kræver næsten jeg beviser hvordan jeg har passet på den (og hvem tager billeder hver gang de tænder deres elektronik for at vise hvordan det bruges?)

Expert så bare på den og sammenholdt med det jeg sagde (der var lidt flere problemer end bare den slukker), så fik jeg en ny med det samme!!

Super service, alene det at jeg ikke skal vente på reparation som de har ret til.

13 de janeiro de 2023

Expert / Punkt 1 - Tønder

Expert / Punkt 1 - Tønder

Kundeservicen ved Expert / Punkt 1 i Tønder er under al kritik, min mor har flere gange haft dårlige oplevelser dernede, specielt en af medarbejderne, en ældre herre har været meget ubehøvlet over for hende. Hvilket har gjort min mor ked af det flere gange.

Hun ønsker at støtte lokalt, men de gentagene dårlige oplevelser i butikken gør at vi/hun ikke kommer der mere.

Jeg skriver normalt ikke anmeldelser på trustpilot, men i dette tilfælde syntes jeg det er på sin plads.

Hold jer væk fra Expert Tønder, udover dårlig service er det også dyre i butikken end på deres hjemmeside.

28 de dezembro de 2022

Super

Fandt det jeg søgte på hjemmesiden, og til en god pris. Bestilte og fik hurtigt besked om at varen var klar til afsendelse. Den kom efter et par dage og var pakket forsvarligt ind. Meget tilfreds med forløbet

7 de novembro de 2022

Expert i Nexø

Expert i Nexø, Bornholm, er en forretning jeg må fraråde på det kraftigste.
1) De sælger tlf abonnement med et nyt nummer, uden at opsige det gamle.
2) De får tilføjet "service"-aftale a 59,- kr til dette uden et reelt tilsagn.
Ovenstående har kostet mange penge for min veninde igennem mange måneder (mindst 18).
3) De sælger tv uden reel prisgaranti, og deres modeller er forældede.
Det er de værste oplevelser, du kan komme ud for.
4) Hvis du skal bestille 2 lysrør til emhætte, tager de 220,- kr pr stk. De kan købes for 22,5 kr pr stk over nettet.
Alt i alt kan jeg ikke anbefale denne forretning.

30 de outubro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais