Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn ervaring met Explect is echt heel fijn. Ze begeleiden ons bij elke container door heel het proces heen, regelen en ontzorgen ons volledig. Goed bereikbaar en een vast contactpersoon, wat bij... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer kundig bedrijf, ook wanneer het complex wordt. Vooral het persoonlijk contact is zeer prettig. Er wordt goed meegedacht, zodat je soms zelf ook tot nieuwe inzichten komt. Kortom, steekt echt met... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Encaminhamento de frete
  2. Despachante oficial
  3. Empresa de importação e exportação
  4. Serviço de logística
  5. Indústria de equipamentos para transporte marítimo

Logistiek als voorsprong, niet als hindernis. Met Explect regel je internationaal transport slimmer één platform, één team, alles onder controle. Of je nu importeert, exporteert of je supply chain schaalbaar wilt maken: wij combineren technologie met persoonlijke service.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

82 opiniões

Hele fijne partner

Ik heb zeer veel contact gehad met de heren van Explect en zij hebben mij stap voor stap begeleid in het gehele traject.

Hele fijne kundige gasten welke goed meedenken en mij als klant volledig ontzorgen.

Keep up the good work guys!

11 de março de 2024

Resposta da Explect

Bedankt voor het vertrouwen in ons team, en we kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer te mogen ondersteunen. Let's keep making shipping great together! 🚢✨

2 keer heeft Explect mij al geholpen

2 keer heeft Explect mij al geholpen, Ten eerste zijn het fijne betrouwbare mensen en ze hebben kennis van zaken, ze proberen echt met je mee te denken en hebben altijd een passende oplossing.

Ik ben erg tevreden met de samenwerking.
Als ik weer wat importeer dan maak ik zeker gebruik van Explect.

Groet,
Tim

14 de fevereiro de 2024

Hallo Tim!

Wat een fantastische dag maak je voor ons met je geweldige feedback! 😊 Het is altijd ons doel om te zorgen dat jij je volledig ondersteund voelt en het klinkt alsof we precies dat hebben bereikt.

Dat jij Explect al twee keer hebt gekozen en zo tevreden bent, betekent echt de wereld voor ons.

We zijn super blij te horen dat ons team je heeft kunnen bijstaan met niet alleen hun expertise, maar ook met oprechte betrokkenheid en oplossingen op maat. Jouw succes is ons succes, en samenwerken met jou is voor ons een absoluut genoegen.

Tot de volgende keer, je vrolijke Explect team.

Vlot verlopen

Vlot verlopen, nochtans geen sinecure

25 de janeiro de 2024

Resposta da Explect

Daar zijn we blij mee David, als vaste klant voor al meerdere jaren. En dat mag ook wel met zo geweldig uniek product als dat van jou.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisch bedrijf en geweldige mensen

Nu 2x met explect in zee gegaan. Fantastisch bedrijf en geweldige mensen om mee te werken. Altijd even vriendelijk en onwijs meedenkend zoekend naar oplossingen. Mijn onervarenheid heeft hun enorm veel tijd gekost en ze hebben zich echt in gezet voor mij. Zal nooit naar een ander gaan!!

20 de outubro de 2023

Resposta da Explect

Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling en je vriendelijke woorden over ons team en de diensten die we bieden. 🚚🌍

Het is ons een groot genoegen om je bij te staan bij al jouw importklussen. Wij streven ernaar om de processen voor onze klanten zo naadloos en eenvoudig mogelijk te maken, en het is geweldig om te horen dat dit wordt gewaardeerd.

Wij kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met je samen te werken en je te assisteren bij al je importbehoeften. Mocht je ooit vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen - we zijn hier om te helpen! 🤝

Ervaring explect

Ik heb intussen een aantal volle 40ft containers uit het buitenland geïmporteerd met explect + wat kleinere pallet zendingen.

Helaas heb ik een nare ervaring met een leverancier gehad. Explect heeft mij hierin erg goed begeleid en advies gegeven.

Voor simpele vragen nemen ze ook graag de tijd voor je. Ze zijn erg klantvriendelijk, bieden nette prijzen en zijn erg persoonlijk.

Beide voor pallet en volle container zendingen is explect een juiste partij.

Ik kan explect zeker aanbevelen!

19 de setembro de 2023

🌟 Beste Wilko,

Hartelijk dank voor je oprechte feedback en de mooie aanbeveling! 🙌

Jouw ervaring, zowel de positieve aspecten als de uitdagingen, zijn voor ons enorm waardevol. We zijn blij te horen dat je over het algemeen een positieve ervaring met ons hebt gehad. We weten hoe vervelend en uitdagend de uitdagend de situatie was met de leverancier. Ons team is er trots op dat we je in deze moeilijke situatie hebben kunnen bijstaan en adviseren.

We waarderen je complimenten over onze klantvriendelijkheid, prijsstelling, en persoonlijke benadering zeer. Jouw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat elke zending, groot of klein, met de grootste zorg wordt behandeld. 📦🌍

Jouw aanbeveling is het grootste compliment dat we kunnen ontvangen en we kijken ernaar uit om je ook in de toekomst bij te staan met alle import- en exportbehoeften.

Mocht je ooit verdere ondersteuning nodig hebben, of heb je meer vragen waarvoor we de tijd kunnen nemen, weet dan dat we altijd hier zijn voor jou!

Geweldig team

Ik ben ontzettend blij met de diensten van Explect voor al mijn importklussen. Ze hebben het hele proces zo een stuk eenvoudiger gemaakt, het is echt een verademing om met hen samen te werken. Het team, met speciale vermelding voor Rick, Jo-anne en Wessel, is altijd vriendelijk en staat klaar om je echt te helpen. Hun duidelijke communicatie en professionele aanpak maken hen echt uitstekend in wat ze doen. Bedankt Explect, jullie zijn geweldig!

7 de setembro de 2023

Resposta da Explect

Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling en je vriendelijke woorden over ons team en de diensten die we bieden Roy! 🚚🌍

Service gericht personeel

Voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van Explect voor onze zendingen en dat is heel goed bevallen.
Net dat stapje meer doen voor ons als klant, niet alleen in woorden maar ook in daden.
Erg tevreden!

25 de maio de 2023

Resposta da Explect

Hartelijk dank voor de Feedback. Daar zijn we erg blij mee om te horen.

Classificada 5 em 5 estrelas

This is a good company to work with

This is a good company to work with, we ship monthly from Asia and they are always efficient and courteous, dealing with all the process quickly.

24 de maio de 2023

Resposta da Explect

Thank you for your feedback, happy to help you.

Snel schakelen, vriendelijk personeel

We hebben al meermaals met Explect verzonden. Een fijne partij met kennis over de lokale stand van zaken. We krijgen altijd snel reactie en de zending verloopt altijd soepel.

Kudos naar Rick!

17 de maio de 2023

Resposta da Explect

Rick is inderdaad wel een topper in ons team en hij zit er al vanaf het begin. We staan altijd voor je klaar.

Uitmuntende klantenservice

We hadden een enorm scherpe deadline. Rick van Explect heeft er werkelijk alles aan gedaan om die te halen. De klantenservice is uitmuntend, niets anders dan lof!

17 de maio de 2023

Resposta da Explect

Bedankt voor de feedback, daar zijn we erg blij mee.

Classificada 5 em 5 estrelas

Service met een goud randje!

Geweldig bedrijf met stuk voor stuk sympathieke en kundige werknemers. Wegtransport, containers, luchtvracht, ze weten overal vanaf en werken zich een uur in de rondte om te zorgen dat jij je spullen op tijd krijgt. Wil jij een handige tool om je transporten zelf te regelen met op de achtergrond een fijn en kundig team die al je vragen kunnen beantwoorden? Dan moet je bij explect zijn!

29 de agosto de 2022

Resposta da Explect

Bedankt voor de feedback Matthijs, staan altijd voor je klaar.

TOP!!

Goede communicatie en fijn personeel.

Zeker een aanrader!!!

11 de agosto de 2022

Top Bedrijf

Ik werk al een tijdje samen met Explect, ze bieden een uitstekende service aan.

Iets wat ik erg op prijs stel is de communicatie, er zijn duidelijke afspraken, wordt snel gereageerd en er is buitengewoon veel kennis om tot de juiste advies te komen.

Het maakt niet uit of de opdracht klein of groot is, de service blijft top, er wordt goed uitgelegd wat wel of niet kan om uiteindelijk de juiste weg in te slaan.

Uitstekende personeel!! Top communicatie en advies!!

Blijf zo doorgaan Team Explect!!!

11 de agosto de 2022

GLYNIT review

Sinds de start van mijn eigen bedrijf GLYNIT (2020) werk ik samen met Explect. Ik had totaal geen verstand van de logistieke wereld. Explect heeft altijd alle tijd en moeite genomen om mij uit te leggen hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Ze zitten er altijd bovenop, reageren snel en communicatie loopt erg soepel. Ik ben ontzettend blij met deze samenwerking en ik hoop dat er nog veel jaren zullen volgen.

18 de julho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Goedere kwijt, geen compensatie

Eind vorige jaar heb ik een partij fitness artikelen verzonden met Explect. In China werd het volume van deze lading door Explect vastgesteld op 9m3. Echter bij ontvangst constateerde ik dat ik maar 6m3 ontvangen had, 2 pallets minder dan op papier zou moeten, en hierover heb ik de dag van ontvangst contact opgenomen met Explect. Volgens Explect was dit onmogelijk en ik werd bot afgepoederd. Ervanuit gaande dat Explect met een vork meet en ik opgelicht was, begon ik aan het uitpakken. Echter bleek na 4 weken dat weldegelijk een heel aantal items misten. Ik heb hierover opnieuw contact opgenomen met Explect, en dit maal werd mijn klacht wel serieus genomen. Explect zou dit voor mij oplossen. 6 maanden en 100+ mails verder heb ik nog steeds mijn geld of spullen niet. Explect weigert mij te compenseren. Daar waar de fout meermaals toegegeven is. Volgens Explect weigert de loods een aantal documenten mbt de levering aan hun te verstrekken en is de loods in gebreken. Echter zegt Explect niets voor mij te kunnen doen aangezien de loods de claim afwijst. Explect neemt op geen enkele manier verantwoordelijkheid en verschuilt zich achter een loods waaraan zij een deel van de logistiek aan hebben uitbesteed. De schade, ca. 3000 euro.

Toevoeging naar aanleiding van antwoord explect: Dit is feitelijk onjuist. Zoals jullie zelf hebben gezegd heeft de loods geen CMR en beelden van inladen. Daarnaast is de dag van ontvangst melding gemaakt en wordt deze datum ook door jullie zelf op de claim documenten richting de loods gebruikt.

29 de junho de 2022

Goedendag Andries,

Hartelijk dank voor je feedback. Vervelend om te lezen over deze situatie. Ik heb mijzelf even ingelezen in jouw dossier. Wat me direct opvalt is dat je de zending niet verzekerd hebt met een transportverzekering bij ons dit bieden we wel altijd aan. Dan hadden we de zending al lang en breed vergoed kunnen hebben voor je. Verder zie ik ook dat wij pas na een maand een melding hebben gekregen. We hebben alle loodsen daarna nog laten zoeken in China en Rotterdam. Ook zie ik dat je de CMR schoon getekend hebt. Dat betekent dat wij de vervoerder ook niet aansprakelijk kunnen stellen en dat je eigenlijk hebt aangegeven de zending volledig te hebben ontvangen. Ook hiermee kunnen we dan ook geen aanspraak maken op onze algemene verzekering want die geeft direct aan, waarom heeft meneer dan getekend voor volledige ontvangst.

Ik zie ook dat ons team meerdere vragen stelt en veel tijd heeft gestoken om te werken naar een oplossing. Echter, als erop de vragen geen volledig antwoord terug komt wat er het voor ons ook erg moeilijk maakt om een goed dossier op te bouwen.

We willen als nog graag kijken of we de verlader aansprakelijk kunnen stellen, maar dan dienen we wel de benodigde feedback te ontvangen.

-----------------------------

Beste Andries, zo ook per mail heb ik je uitleg gegeven hoe wij te werk gaan en hoe het voorkomen had kunnen worden. Ook per mail is de CMR toegestuurd. Ik vind de kwestie erg vervelend voor je. Maar helaas door eigen beslissingen en verzuim zijn we in deze situatie beland.

Hoffelijk personeel

Op een zeer respectvolle, zorgvuldige en serieuze manier te woord gestaan. Goede tussentijdse feedback. Degelijk en adequaat. Zo kan ik mijn ervaring met dot bedrijf omschrijven. Geweldig personeel! Hartelijk dank!

20 de maio de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.