Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn ervaring met Explect is echt heel fijn. Ze begeleiden ons bij elke container door heel het proces heen, regelen en ontzorgen ons volledig. Goed bereikbaar en een vast contactpersoon, wat bij... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer kundig bedrijf, ook wanneer het complex wordt. Vooral het persoonlijk contact is zeer prettig. Er wordt goed meegedacht, zodat je soms zelf ook tot nieuwe inzichten komt. Kortom, steekt echt met... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldig bedrijf met stuk voor stuk sympathieke en kundige werknemers. Wegtransport, containers, luchtvracht, ze weten overal vanaf en werken zich een uur in de rondte om te zorgen dat jij je spullen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sinds de start van mijn eigen bedrijf GLYNIT (2020) werk ik samen met Explect. Ik had totaal geen verstand van de logistieke wereld. Explect heeft altijd alle tijd en moeite genomen om mij uit te legg... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Encaminhamento de frete
  2. Despachante oficial
  3. Empresa de importação e exportação
  4. Serviço de logística
  5. Indústria de equipamentos para transporte marítimo

Logistiek als voorsprong, niet als hindernis. Met Explect regel je internationaal transport slimmer één platform, één team, alles onder controle. Of je nu importeert, exporteert of je supply chain schaalbaar wilt maken: wij combineren technologie met persoonlijke service.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

82 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas hele slechte ervaring deze keer.

Helaas hele slechte ervaring deze keer.
Kosten vielen veel hoger uit zoals afgesproken in de offerte.
Dat word pas bekend gemaakt als je vracht op zee zit en je geen kant op kunt
Heel veel vertraging waarvan ik niet op de hoogte ben gebracht.
Ik moet zelf mijn leverancier gaan benaderen dat er nog een rekening open stond die betaald moest worden( aan de contact persoon in China).
Bijna nog 450 euro teveel betaald omdat er ten onrechte kosten in rekening werden gebracht voor de douane waar ik gelukkig scherp op was.
De website roept kreten als bij ons geen verrassingen of hoge kosten achteraf wij zorgen dat uw zending zorgeloos verloopt. Sorry ik geloof het niet meer.
Het enige wat ik hoor is we snappen je frustratie

8 de setembro de 2021

Goedendag Francisca,

Hartelijk dank voor je feedback. Ik heb dossier bekeken op het moment worden alle tarieven verhoogd door de omstandigheden. Er is een enorm container te kort. Wij proberen iedereen zo snel mogelijk te informeren over eventuele verhogingen en vertragingen. Zoals dit ook bij jou is gebeurd.

Je hebt onder de conditie FOB geïmporteerd dan is de leverancier inderdaad verantwoordelijk om zijn deel te betalen in het land van oorsprong.

Als er geen HS code word opgegeven zoeken wij een match op of we gebruiken degene van een eerder dossier. Het is echter altijd nog aan de douane of deze wordt geaccepteerd.

Helaas hebben wij qua vertraging hier ook geen invloed op, het schip heeft er langer over gedaan en de zending is in de controle gevallen bij de douane. Beide factoren hebben wij helaas geen invloed op.

Ik vind het erg spijtig dat je het vertrouwen hierdoor kwijt bent. Mochten we toch nog ergens bij kunnen helpen verneem ik het graag.

Vriendelijke groet,

Bart de Ruiter.

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf. Ik heb regelmatig contact met ze en elk personeelslid is professioneel en zeer prettig mee te werken. Ze zijn zeer goed bereikbaar, snel en altijd bereid je van advies te voorzien. Ga zo door!!!

13 de julho de 2021

Resposta da Explect

Bedankt voor de feedback Jörgen zijn we erg blij mee.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij Explect denkt iedereen met je mee

Bij Explect denkt iedereen met je mee, niks is teveel of moeilijk. Een partner die je kunt vertrouwen en die inzicht geeft in wat ze doen. Alles kan en geen vraag is te gek. Wij zijn ontzettend blij met Explect!

18 de junho de 2021

Resposta da Explect

Bedankt voor je mooie woorden Jenny. We zijn daar om jou te helpen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede communicatie en altijd flexibel!

De collega's van Explect denken graag in oplossingen met je mee en laten je niet stikken. Ook altijd een heerlijke Rotterdamse nuchterheid waarin eerlijk wordt aangegeven wanneer iets ook echt niet mogelijk is. Een fijne samenwerking sinds 2016!

18 de junho de 2021

Resposta da Explect

Bedankt Isaac, we werken al een tijd samen waar we erg blij mee zijn. Binnenkort is thee komen drinken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ben heel erg fijn geholpen bij al mijn…

Ben heel erg fijn geholpen bij al mijn vragen
Zowel telefonisch als per mail kreeg ik snel antwoord

Explect is gewoon heel duidelijk met de prijs en het online platform is ook ideaal waardoor je zelf alles snel en overzichtelijk kunt inzien

Team Explect bedankt!

12 de junho de 2021

Resposta da Explect

Bedankt Marco, we zijn erg blij met jouw feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fijn en handige tool

Super fijn en handige tool. Makkelijk in gebruik en het contact is erg fijn.

21 de maio de 2021

Resposta da Explect

Bedankt voor je feedback Koen. Fijn dat je ons platform zo ervaart!

Classificada 3 em 5 estrelas

Ik had meer verwacht van de service

Ik had meer verwacht van de service. Bij het ophalen van de goederen, laten ze me niet weten dat mijn leverancier nog geen afspraak heeft gemaakt om het te laten ophalen. Dit kom ik pas te weten als ik op een update vraag. Mijn producten gingen 20 mei aankomen en ze sturen enkele weken hiervoor pas een mail om al mijn gegevens door te sturen. Er gaat van alles mis. Nu wordt de lading pas 5 dagen later geleverd. Ze kunnen niet eens de dozen controleren of de juiste document hierop geplakt zijn? Ik moet documenten elke keer opnieuw invullen. Ze leggen niet duidelijk uit wat je precies moet invullen en als je hun belt zijn sommigen ook onwetend over sommige dingen. Bijvoorbeeld ik heb een Belgische eori nummer en ik bel hen of ik hiervoor een aparte eori nummer moet maken voor Nederland en deze persoon zei dat ik een Nederlandse eori nummer ook moet aanvragen om het te kunnen inklaren in Nederland. Terwijl mijn Belgische Eori nummer ook gewoon goed is. Gewoon heel jammer dat ze gewoon zomaar iets zeggen zonder het echt uit te zoeken.

Ik had gewoon beter verwacht van explect. Geen slechte ervaring maar ook geen goede.

20 de maio de 2021

Nassim,

Hartelijk dank voor je feedback. Dit is niet de bedoeling en ga dit morgen direct met ons team in gesprek hierover. Ik ben erg blij met je feedback omdat we op deze manier onze dienst kunnen verbeteren.

Wil jij morgen naar ons kantoor bellen en vragen naar Bart, mocht ik in bespreking zijn dan bel ik jou terug.

Hele fijne samenwerking

Hele fijne samenwerking
Snelle reacties en ik werd heel erg goed geholpen. Zelfs voor wat vervelende vragen bleef er aandacht naar de kwestie. Super!

11 de fevereiro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Uiteindelijk kunnen wij deze vervelende…

Uiteindelijk kunnen wij deze vervelende questie naar tevredenheid afhandelen.
Explect heeft ons aangeboden om ons te compenseren en bij een volgend transport ook een gratis verzekering te doen,zodat we tegen dit soort dingen niet meer aanlopen.
Al met al kunnen wij ons hier wel in vinden nu.
Bedankt iig

13 de outubro de 2020

Wat een service

Goede samenwerking, al is het voor beiden niet altijd makkelijk bij vertragingen. Er is altijd wel een externe factor waar niemand aan kan doen waardoor het soms een beetje fout loopt. De communicatie is heel goed en het is een goed klein team en iedereen staat altijd paraat je te helpen.

12 de julho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

WAARSCHUWING

WAARSCHUWING! Doe GEEN zaken met Explect!

- Ze bieden aantrekkelijke tarieven maar factureren veel een hoger bedrag.
- Wij hadden aangegeven dat onze zending verzekerd moest zijn maar dat "waren ze vergeten".
- Meerdere dozen kwam beschadigd binnen.
- Explect weigert de schade te vergoeden.
Mijn advies is om geen zaken te doen met Explect!

19 de junho de 2020

Resposta da Explect

Hartelijk dank voor de feedback.

- Als het volume en gewicht anders is dan de opgeven bij de offerte dus hoger in volumen en/of gewicht belasten wij deze inderdaad door.

- Er stond geen verzekering op onze offerte vermeld. Indien jullie het account hadden geactiveerd waar een uitnodiging voor is verstuurd hadden jullie zelf een verzekering naar elke waarden kunnen aanvragen en bij het boeken kunnen activeren.

- Er is voor aankomst nog gevraagd of de zending verzekerd moest worden. Reactie is uitgebleven.

- Er is op de CMR geen notitie gemaakt van schade. Dit dient altijd te gebeuren. Gebeurd dit niet kunnen wij ook de vervoerder niet aansprakelijk stellen onder de CMR condities.

- Na meer dan een maand hebben wij een reactie gekregen over de schade. Zoals aangegeven eerder ook hadden wij bij eerder contact en andere manier van communicatie bij de verzekeraar wellicht nog wat kunnen doen.

- Wij weigeren niet de schade te vergoeden. Sterker nog ondanks alles heb ik gevraagd om een schappelijk voorstel. Dit kwam erop neer dat wij zo goed als nog de volledige schade mochten vergoeden. Hierop heb ik aangeboden om volgens de AWB condities een uitkering te doen. Ondanks dat wij hiertoe niet verplicht zijn.

Ik vind het erg jammer dat dit jullie ervaring is ondanks het harde werk dat wij in dit transport hebben gestoken. En ook ondanks wij hebben gezocht naar een passende oplossing.

Wij voeren graag nogmaals een transport uit om te laten zien dat wij wel degelijk een bedrijf zijn dat klaarstaat voor zijn klanten. Wij zullen dan de verzekering voor dat transport voor ons nemen aan kosten. Tot een waarden van 15000 Eur.

Top!

Had een prijsopgave aangevraagd i.v.m. informatie die ik nodig heb voor een schoolproject.
Kreeg binnen een kwartier een reactie en ben ontzettend goed geholpen.
Erg vriendelijke man en goede service!

27 de março de 2020

Goede communicatie

Goede communicatie, reageert snel, goede prijs. Heeft verstand van zaken en is flexibel.

4 de junho de 2019

Goedendag heer van H.,

Hartelijk dank voor de feedback, we doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima bedrijf om zaken mee te doen

Prima bedrijf om zaken mee te doen. Vlotte communicatie, aanrader.

20 de março de 2019

Resposta da Explect

Bedankt voor de feedback Remco, hier zijn we erg blij mee.

goede service

goede service, goede communicatie,goed in prijs.

15 de março de 2019

Resposta da Explect

Bedankt voor de feedback Judith, we zijn hier enorm blij mee.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.