tidningen är sämre än alla tidningar på nätet. Dåliga journalistik, dåliga bilder som oftast inte är relevanta till artiklar som visas. Många stavfel och väldigt mycket reklam trots att man prenu... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hade satt noll om det fanns! otroligt för denna Damtidning att livesporten kan vara så fruktansvärt dålig. Dålig bild som pixlar och inte ens HD.Reklam i megaformat mitt under match, urusla komment... Ver mais
En normal svensk tidning, där många (hälften?) av artiklarna kan läsas utan premium. Att fokus ibland ligger på kändisar och sängkammarberättelser istället för nyheter och man måste betala för premi... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Jag har uppgraderat till premium men får fortfarande inte läsa deras premiumartiklar. Vad håller ni på med. Riktiga banditfasoner.
Jag har uppgraderat
dålig journalistik
tidningen är sämre än alla tidningar på nätet.
väldigt mycket reklam trots att man prenumererar på den
Deras streamingtjänst är under all…
Deras streamingtjänst är under all kritik. Det är det absolut mest värdelösa i streamings historia. Påminner om gamla viasat-sport kanalerna som alltid strulade, får PTSD. Det är helt omöjligt att kunna njuta av matcherna, ett hån mot oss kunder som vill kunna titta på fotboll. Hemskt att det är dem som har licens på svenska cupen.
Väldigt dålig streamning
Väldigt dålig streamning. Laggade otroligt mycket. Vill ha pengarna tillbaka!
Leveransstrul
En gång i veckan: Papperstidningen kommer inte och det tycks vara normalt för Expressen. Man krediterar ett belopp under vad tidningen kostar i butik och så är det bra. Att tänka sig å kolla med tryckeriet tycks inte höra till Kundservices roll. Oftast gamla nyheter.
Hade satt noll om det fanns
Dålig bild som pixlar och inte ens HD.Reklam i megaformat mitt under match, urusla kommentatore mm mm
Ta inte deras så kallade erbjudande, rena stölden!
Min man och jag har läst Expressen i…
Min man och jag har läst Expressen i över tio år. Tyvärr har artiklarna blivit allt kortare och mer sensationsinriktade på senare tid, vilket jag tycker är synd.
Folkmord i Iran - Inga artiklar rapporterade
De har med mening inte täckt eller rapporterat om folkmord med över 20000 döda som pågår i Iran just nu Januari 2026.
SPAMMAR med Reklam-SMS.
SPAMMAR med reklam SMS.
Idag femte dagen i rad.
Prenumererar på Korsordstidningen för…
Prenumererar på Korsordstidningen för min mammas räkning, 7 nummer totalt. Det kom bara 4 nummer. Har mailat men inte fått svar. Försökt ringa kundtjänst men det har varit orimligt lång kö. Försökte kl 15 idag igen, kundtjänst stänger kl 16 enligt det senaste tidningsnumret, men en röst meddelar att de stängde kl 14, nya öppettider sedan november! Hur svårt kan det då vara att uppdatera sina rutiner så att prenumeranter kan få service??? Det här blir alltså en neverending story...
De skickar också hutlöst mycket spam på mailen, som är svår att avregistrera. Bottenbetyg!
Aldrig mer prenumerationer eller köp
Jag har varken fått tidningar eller fakturor, men ett inkassokrav som deras värdelösa kundservice vägrar ta bort. Väldigt svårt att veta att man ska betala något när man inte har fått varken tidningar eller fakturor. Aldrig mer prenumerationer eller köp när dem behandlar sina kunder på detta sätt.
Vad sägs om att sadla om?…
Vad sägs om att sadla om till en fakta och evidensbaserad tidning? Sluta ifrågasätta människors åsikter och fokusera istället på att granska saker utifrån evidensbaserade underlag. Personligen tycker jag att Expressen toppar listan av oseriös media som bara fokuserar på att skapa rubriker som slår på människors oro, rädsla och okunskap. Tillför absolut inget vettigt i dagens samhälle.
Kundtjänst är katastrof
Kundtjänst är katastrof. Kommer inte fram på telefon. Beställt tidning med premie men de påstår att jag beställt utan. De skyller på mig och är inte alls benägna att medverka till att saken blir löst.Aldrig varit med om liknande. De svarar inte heller på min fråga om tidning nr 2 också är utan premie fast jag beställt med en sådan. Tror jag är inne på 5 mailet nu och det är inte så att svaret kommer snabbt. Kommer inte att beställa mer.
Basically they and Nord are LIARS
Basically they and Nord are LIARS. Express make bold claims of being the best BUT the product does NOT work. I specifically wanted a VPN to access ITVX while abroad and Sky emails and need a VPN for both. NORD was just a nightmare the dozy arrogant prats kept sending the set up code to a Gmail account I no longer have. I specifically opened a new AOL email specifically for NORD sent around 50 emails telling them NOT to send to any Gmail account and ONLY to the AOL email. They ignored all emails and I could never get set up and asked for a refund. Then tried Express with all the bold claims and they are complete waste of time as whenever I tried to access ITVX got error code 01-01 which means the site knows you are using a VPN and outside the UK. Now back with Proton and it took less than a minute to set up. Got access to Sky emails and ITVX immediately AND they are cheaper than both Nord and Express. Not a lot in it. But be warned AVOID - Express and Nord - use Proton
Expressen har blivit så vänstervriden…
Expressen har blivit så vänstervriden nu för tiden
Finns inga nyheter
Finns inga nyheter, bara skvaller om b-kändisar.
Det sämsta och mest oseriösa i…
Det sämsta och mest oseriösa i tidningsväg Sverige skådat sedan "svenska mad".
Verkar uppskatta den gamla rasbiologin.
Man kan inte läsa nyheter
Man kan inte läsa nyheter - allt är video och kräver hörlurar -idiotiskt!
Expressen bättra er!
Jag tycker att Expressen blivit mer som ett "hopkok av tidningar" som blaskan "Se och Hör", "Café" samt annat... (likaså Aftonbladet) att man blandar in AI har inte gjort Expressen bättre, tyvärr hittar man alltför många stavfel och dylikt i texter, ingen bra utveckling! för Expressen bör vara en seriös nyhetsmedia som är informativ och upplysande på ett bra sätt för svenska folket, därför besviken. De bör kunna göra bättre ifrån sig tycker man.. jämför man dem med utländsk nyhetsmedia så är det stor skillnad! en negativ utveckling för svensk media överhuvudtaget vilket är trist men sant enligt mig.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.