Helt oacceptabel service. TVguiden. Jag betalade tydligen den 16/2. Jag fick idag reda på att jag får nästa nummer om en vecka . Förlorar härmed 2 nummer. Det senaste numret skickas inte al... Ver mais
Kommer alltid fram till kundservice inom 5 minuter, alltid trevligt bemötande,går snabbare om man har tex kundnummer till hands eller personnummer.Beställt tex Hemmets veckotidning i omgångar genom år... Ver mais
Vi är Aller Media Välkommen till ett av Nordens största mediehus! Hos oss bor några av våra mest välkända varumärken som når hundratusentals läsare och användare varje dag. Vi på Aller Media drivs av vår vision att ge kvinnor ett rikare liv. Genom våra starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet levererar vi underhållning, inspiration och kunskap till kvinnor. Det har vi gjort i 150 år. Varje dag har vi kontakt med hundratusentals kvinnor genom våra starka varumärken, välkända influencers och digitala nätverk. Vi är marknadsledande aktör inom livsstilsmedier. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare och erbjuder alltid en trygg och relevant kontext för våra kunders kommunikation. Våra varumärken: Allas, Allers, Antik & Auktion, Året Runt, Elle, Elle Decoration, Elle Mat & Vin, Femina, Hänt Extra, Hänt i Veckan, Hänt, Hemmets Veckotidning, Må Bra, Matmagasinet, Motherhood, Recept.se, Residence, Svensk Damtidning, TVGuiden, Veckans Nu
Humlegårdsgatan 6, 114 46, Stockholm, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Helt oacceptabel service. TVguiden.
Jag betalade tydligen den 16/2. Jag fick idag reda på att jag får nästa nummer om en vecka . Förlorar härmed 2 nummer. Det senaste numret skickas inte alls ut trots att det finns tillgängligt.
Mycket dålig service för en trogen prenumerant.
Jag kräver lägst 2 nummer som kompensation.
Hemsidan fungerar mycket dåligt.

Resposta da Aller Media AB
Premunerade på 10 nr av Hemmets Journal. Första nr kom. Sen uppehåll i flera veckor. Tidningen skyllde på postgången. När jag hade två nr kvar av prenumerationen så gick tidningen in på mitt konto och drog pengar för en ny prenumeration. Jag kontaktade kundtjänst (Douglas ) han skulle fixa till återbetalningen och avsluta pren. Inga pengar har återbetalas trots flera samtal till kundtjänst. Det har nu gått 5 veckor. Svaret är att pengar återbetalas endast på fredagar. Efter sista samtalet 22/10 ligger en återbetalning sen den 13/10 svarar de mig. Hur är det möjligt att inte kunna återbetalas 125 kr inom loppet av 5 veckor trots flera samtal till kundtjänst

Resposta da Aller Media AB
Min gammla mamma ville ha en prenumeration på Hemmets Journal, men av misstag betalades det in till Hemmets veckotidning. Vet inte hur många gånger jag kontaktat dem. De svarar inte på mejl. Har pratat med ekonomiavdelningen som lovat återkoppling men inget händer. De verkar endast vara intresserade av att avsluta samtal så fort det bara går. Det har nu gått ca 5 månader. Hur svårt kan det vara att bara göra en återbetalning???

Resposta da Aller Media AB
Jag tycker det är fräckt att ha som lockbete olika bonusar.
Tex dukar
Klockor
Skålar etc.
Det framkommer inte i erbjudandet att det kostar frakt!
Då blir inte gratis som man kan tro.
Men köp gärna olika tidningar när det finns erbjudanden men utan bonus!

Resposta da Aller Media AB
Jag fick inkassokrav på tidningen Illustrerad vetenskap utan att jag fick tidningen och aldrig heller räkningen. Tydligen finns räkningen alltid med i första tidning de skickar men jag fick ju aldrig någon tidning så fick jag aldrig heller räkningen. Enligt Bonniers har jag beställt tidningen i telefon nästan för ett år sedan för en period förra året-och ska ha fått en faktura den 1 december 2024. Det kan hända att jag sagt JA om det låtit bra men någon tidning har jag aldrig fått- det svär jag på. Igår den 24 juni 2025 fick jag inkassokrav. Jag kommer aldrig att beställa tidningar från dem längre, i alla fall inte via telefonsamtal. Jag betalade fakturan för jag orkar inte gå vidare.
AKTA ER FÖR BONNIERS: de ringer och erbjuder billiga tidningar som man kanske därefter aldrig får men inkassokrav efter nästan ett år efteråt. Så dåligt. Man kan även fråga sig varför de skickar fakturan tillsammans med tidningen och inte via Kivra eller åtminstone skicka påminnelse via Kivra eller mejl.

Resposta da Aller Media AB
Fick ingen tv guiden ,i brevlådan eller räkning men hamna hos allektum inkasso där jag fick betala 292kr för en tidning som jag aldrig fick men var hamna den????lurad på en tidning som jag haft i många år

Jättebra tidningar!
Tusen tack Emelie för jättefin kundservice! Ser fram emot tidningar! Trevlig vår! ❤️

Resposta da Aller Media AB
Beställde en tidning med gåva till min svärmor i december 2024. Idag är det april 2025 och vi har ännu inte fått gåvan som ingick. Har varit i kontakt minst 6 gånger både via mejl och telefon. Dom säger att det är på väg men dom LJUGER! Har ännu inte fått gåvan och min svärmor har dött. Skamligt!

Resposta da Aller Media AB
Beställde 1-års prenumeration i april 2024, idag 28 feb.2025 har min prenumeration upphört. Alltså har jag förlorat många Allas nummer. Det gäller att ha koll. Sen svarar kundtjänst inte på mejl!

Resposta da Aller Media AB
Har betalat prenumeration men det har inte kommit rätt. Jag känner mig förtvivlad. Det gäller tv guiden. Kundtjänst blir lite irriterad vid mejl.tycker att man är tjatig. Vad har jag betalat för kan man undra???

Resposta da Aller Media AB
Hade gärna gett minus till dem om jag kunde. Beställde en prenumeration den 28/11-2024. Kommer att få första numret av tidningen i mitten av januari. Ska man behöva vänta i över 7 veckor innan prenumerationen börjar. Tidningen kommer ut varje vecka. Aldrig mera prenumera på en tidning som Aller media ger ut. Det var hemmets veckotidning jag beställde.

Resposta da Aller Media AB
Fruktansvärt dålig kommunikation! Beställde fler prenumerationer, en till mig själv och 2 i gåva till 2 olika personer. Dukarna som ingick skulle till mig (och ges i present i samband med avslöjandet av prenumerationen) Dessa skickades istället till personerna ett bra tag innan tidningen skulle komma. Kontaktade kundtjänst där de skulle skicka ny duk men fick inte svar på min fråga om person nr två också skulle få duken i förtid. En duk kom men om det var min eller de som skulle i gåva är oklart. Dessutom kom en helt annan duk än den utlovade. Helt utan att kommunicera detta innan. (Såklart lagom efter att ångerrätten gått ut.)Det va första och sista gången jag föll för dessa erbjudanden.

Resposta da Aller Media AB
Sjukt otrevligt bemötamde! Beställde en prenumeration pga premien det levererades en helt premie pga att den andra va slut. Förklarade läget för kunstjänst som antagnligen fått detta liknande samtal förut. För han var väldigt snabb på att läxa upp mig med att jag gjort fel och godkänt att dom får lov att byta ut.. Undrar om någon fått den riktiga premien? Känns som att det var något dom bara lockade med.. Ingen kompensation, ingen möjlighet att dra tillbaka beställningen alls!..
Aldrig mer!..

Resposta da Aller Media AB
Katastrof! Beställde en prenumeration mest pga premien. Dock levererade en helt annan premie med ett meddelande om att det jag beställt tagit slut. Ingen kompensation, ingen möjlighet att annullera beställningen och dessutom ett nonchalant svar från kundtjänst som ironiskt nog avslutades med frasen "Ha en fin dag".

Resposta da Aller Media AB
Jag har haft problem med mitt konto och pling som jag aldrig har kunnat komma in i sedan november månad.
Jag skickade ett mail till kundservice för en vecka sedan utan att någon har intresserat sig av mitt ärende och återkopplat till mig.
Idag satt jag i deras telefonkö över 30 minuter innan jag tröttnade och la på.
Jag blir bara förbannad och irriterad över kundservice nonchalanta lata attityd mot mig som kund.

Resposta da Aller Media AB
toppbetyg prenumerations sidan med dess möjlighet
Min Mammaa som är 87 år fick en tidning i brevlådan som hon aldrig hade beställt. Det kom en faktura och jag kontaktade kundtjänst, hon som jag talade med var mycket hjälpsam och hon annulerade fakturan. Tack för hjälpen och bra bemötande.
Jag betalade en prenumeration för tidningen allers den 27/7 men har fortfarande den 18/8 inte fått någon tidning. Har mailat allers kundtjänst men inte fått något svar. Att ringa dem är omöjligt. Ren stöld

Resposta da Aller Media AB
Hon lyssnade inte alls! är de någon som vill prenumerera på tidningar från ett sånt ställe?

Resposta da Aller Media AB
Kundtjänsten är katastrof!!! Förstår att man främst hänvisar till hemsidan, vilket jag alltid föredrar alla dagar i veckan, men inte funkar när man företräder ett dödsbo. Bara att sitta och vänta att de 70-tal samtalen före går snabbt ...

Resposta da Aller Media AB
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.