Tevreden
Correcte, ingeplande levering van een parasol met voet. Doos was beschadigd maar product niet. Vlotte en correcte afhandeling van deze bestelling.
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
We bestelden een prachtige parasol van Borek en helaas was het gedeelte dat kan scharnieren niet van de kwaliteit die we gewend zijn van dit merk. In overleg met Exteriorlifestyle werd kosteloos een vervangend element gestuurd. Fijn dat de communicatie zo goed verliep, ook bij een klacht, en dat het euvel op deze wijze is verholpen.
Heldere website, zeer snelle levering, mbt retourzending: heldere communicatie en proces informatie.
De parasolvoet werd bezorgd en in de tuin gezet, maar de pallet werd niet meegenomen. Verder bleek bij uitpakken dat de voet van 60 kilo op de kop zat en nog gemonteerd moest worden. Dat staat er op de site niet bij en kan ik niet tillen. Gelukkig heb ik iemand bereid gevonden om hem uit de doos op de grond te zetten en te monteren. Anders had ik er niets aan gehad. Dus wat meer informatie is wel zo fijn.
Alleen wat moet je met zo'n pallet? In de houtkachel? Vreemd dat zo'n vervoerder dat niet hergebruikt.
Snelle levering, duidelijk product. Fijne prijs (i.v.m. andere sites).
Ik ben erg tevreden van de service en dit zowel via mail als via de website. Had het pakje eerst niet ontvangen en daarna heeft de firma mij de zending zonder problemen opnieuw toegestuurd. Heb dan alles correct ontvangen waarvoor mijn dank.
dit is de 2e bbq die we besteld hebben en die is voor iemand als kado, wij hebben al 1 jaar ervaring met onze 1e bbq van Everdure.
het fijne ervan is dat je de hitte nauwelijks voelt, super ding