Foruten at det produktet jeg opprinnelig bestillte ikke var tilgjengelig, er jeg fornøyd med servicen. De tok kontakt med engang problemet oppstod og vi fikk til en løsning jeg ble fornøyd med. Varene... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bestilte en del udsalgsvarer en eftermiddag og næste morgen dumpede der en pakke ind ad døren med alle de lækre ting jeg havde bestilt. Har intet at sætte en finger på - det var enmt at bestille og va... Ver mais
Vi havde ikke kunne finde nogle hjemmesko til salg i butikker gennem hele sommeren. Det var ned en vis skepsis vi målte og diskuterede vores datters skostørrelse. Men siten hos Filabel var ret forklar... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Filabel.dk åbnede den 1. marts 2005. Hos os finder du lækkert børnetøj og skønne accessories til mor og barn. Du kan altid komme i kontakt med os enten via mail eller telefon. Intet spørgsmål er for lille eller for stort. Ringer du til kundeservice vil du komme i kontakt med enten Anne-Mette, Lis, Sara eller Lise-Lotte som står klar til at vejlede og hjælpe dig.
Informações de contacto
Eskadronvej 16, 8930, Randers NØ
- 51952330
- info@filabel.dk
- www.filabel.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Kundeservice ?????
Har i dagevis prøvet at kontakte filabel i deres åbningstid men ingen tager telefonen eller besvare mails. Lidt svært at overholde returretten når de ikke reagere.
Mangler stadig mine varer??
jeg bestilte nogle vare den 29 maj og jeg har stadig ikke modtaget dem??
plus jeg har skrevet en mail til jeres kundeservice, som heller ikke har svaret endnu?
Super service og hurtig levering
Flabet giver altid god service og hurtig levering 😊
Jamen det kørte bare. Ved ikke hvad jeg ellers skal sige. :)
Jeg købte en vare. Betalte, og fik leveret. Ikke sidste gang jeg bruger denne side.
Super service
Jeg har handlet hos Filabel et par gange nu og jeg vil med glæde handle der igen. Jeg har altid været fuldt ud tilfreds.
Rigtig lækker butik som sender varerne hurtigt
Har handlet der flere gange og gør det helt sikkert igen - absolut en af de bedste yndlingswebshops i denne kategori
Hurtig levering og fuld tilfredshed
Flot og overskuelig hjemmeside, nem at bestille, super hurtig levering og flotte varer....så meget tilfredshed:-)
Rigtig super oplevelse!
Lækker pusletaske - reelt kan anmeldelse ikke helt gives nu, da tasken er gave til svigerdatter - senere ;o)
Gode varer hurtig levering
Gode varer hurtig levering, men blev leveret til pakkeshop, hvilket jeg ikke kunne læse noget om nogle steder
Hurtig service
Jeg er super glad for filabel.dk da forsendelse og service er rigtig hurtigt!
Vh. Ivalu fra grønland.
dejlig netbutik, nemt at overskue
Hurtig levering og god service. Kan kun varmt anbefales.
God levering
Jeg har lige købe en kjole til mit Barnebarn hos filabel kom med det samme
Nemt hurtigt og lækkert
Jeg bestilte i weekenden og tirsdag kom mine varer👍
Lækre varer og hurtig betjening
Filabel udmærker sig ved et stort udvalg af lækre varer, men nok allermest ved deres fantastisk hurtige betjening. Tænk, at man kan købe en jakke på nettet den ene dag og næste morgen kommer posten med den, fantastisk.
Hurtig service
Filabel sendte min pakke afsted få minutter efter jeg havde besilt!!
Desværre var den bare længe om at komme (sikkert pga B-post og Post Danmark)
Fantastisk dejlig og tilfredsstillende oplevelse :-)
Er vildt positiv over hvor hurtigt jeg fik min bestilling.. Efter 1 dag.. Super fedt!
Jeg skal helt sikkert handle ved dem igen!
Og vil varmt anbefale siden til andre!
Min næste bestilling er næsten afsted ;-)
Godt udvalg og hurtig levering
Jeg var meget tilfreds med at handle hos Filabel. Der er et pænt udvalg af tøj i forskellige mærker, og leveringen var overraskende hurtig. Jeg kunne sagtens finde på at handle der igen.
fine støvler, men dårlig service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Købte 2 par, støvler, og var i tvivl om størrelsen på det ene par!
Køber så et par mere, i et nr. større og spørg ef. retur label så jeg kan sende det par tilbage som jeg ikke skal ha´
men det findes ikke!!!! og jeg må så gi´80,- for at retunere.... det har jeg ikke råd til en anden gang!
Også dagen, ef. jeg bestiller det sidste par, bliver der annonceret påske "vip" rabat, går så ind og tjekker, om der er flere af "mine " støvler, det er der! spørg så til "vip" rabatten, men det får jeg ikke noget af sender 3 mails ingen svar...
og til sidst et svar om at det gives ikke til varer bestilt før rabatten ;-(((
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.