Corefix Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service, goede prijs en om (in mijn geval) achterkant van mobiel te laten vervangen, geen gezeur over (nodeloze) back-up maken, of je hele doopceel gelicht te krijgen > gewoon in 10min klaar! en m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gisteravond probeerde ik zelf de batterij van mijn iPhone te vervangen, maar dat ging niet zoals gepland. Uiteindelijk ben ik gestopt en ben ik vanmorgen direct naar de Fixers op IJburg gegaan. Daar... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hele slechte ervaring… kwam met mijn laptop die waterschade had. Ze konden me helpen zouden we na 2 dagen bellen er zat spoed achter! Niks meer gehoord en steeds als ik belde beloofde ze dingen maar k... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Laadpoort van mijn Iphone functioneerde niet naar behoren. Vriendelijk geholpen door Kadir bij Fixers, Breda. Bleek dat de laadpoort vuil was (draag de telefoon altijd in m’n broekzak) en daardoor sle... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de reparação de telemóveis

Bij Corefix repareren wij dagelijks tientallen apparaten, van Smartphones & Tablets tot aan Macbooks & Smartwatches. Met meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van alle merken, waaronder Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Nintendo en Microsoft garanderen wij dat uw apparaat in goede handen is.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

2 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 16% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Nieuwe batterij en goeie service

Review na ongeveer 2 weken. Had een batterij die vervangen moest worden, na het bellen met Fixers kon ik direct langskomen en is mijn batterij direct vervangen. Nu is mijn iPhone weer super snel en voelt hij als nieuw. Bedankt Kevin voor de super service!

31 de maio de 2022

Beste Michael,

Bedankt voor je review! We hopen dat je nog lange tijd vooruit kunt met je gerepareerde apparaat. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen!

Super geholpen door Kevin

Super geholpen door Kevin
Een 10

27 de maio de 2022

Beste David,

Bedankt voor je review! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service die Kevin je heeft mogen bieden. Mocht je ons of Kevin in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wil je iets laten maken zonder genaaid te worden? Kom dan bij Fixers!

Bedrijfsnaam: Fixers Blaricum
Bereikbaarheid OV:
Rolstoeltoegankelijkheid: Nee
Klantvriendelijkheid 1/10: 10
Review:
Vandaag langs geweest bij Fixers Blaricum, en ik was erg goed geholpen!!!
Fijne medewerker genaamd Kevin die heel erg klantvriendelijk en enthousiast was om mij te helpen.
Het was daar hartstikke gezellig en snel GEFIXT!!!

27 de maio de 2022

Beste Antje,

Bedankt voor je review! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service die wij je hebben mogen bieden. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had een vastloper met mijn laptop

Ik had een vastloper met mijn laptop, de slaapstand was een soort permanente geworden, in 30 seconden opgelost.
Ook vorige reparaties heel snel en vakkundig opgelost door Fixers Breda
Kadir!

25 de maio de 2022

Beste Tim,

Just bad

I had the AirPods issue and the fixers fix it but link to their Apple ID. And they refused to disconnect my AirPods with their Apple ID. So basically, they own my AirPods. Think again would you like to visit a Service points that will steal your AirPods? Funny.

23 de maio de 2022

Resposta da Corefix

We are sorry to hear that you had a bad experience with us despite your Airpods being repaired. After the repair, we do a number of tests in which the Airpods must indeed be connected to our iPhone. After the tests, we will remove the Airpods, but you may still receive a notification that they are linked to our iPhone.

This is an error in the system that we can do nothing about, we often see that after a while the message no longer comes.

For the further handling of the complaint, we ask you to send an email to info@fixers.nl so that we can get in touch with you.

Prima

Prima, vriendelijke service van Kadir inBreda

17 de maio de 2022

Beste André,

Classificada 5 em 5 estrelas

Samen met een vriendin langs de winkel…

Samen met een vriendin langs de winkel in Amsterdam bij de Albert Cuyp geweest. Er is rustig de tijd genomen voor ons en er werd ons duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was met het toestel en welke opties er waren voor reparatie. Mike heeft ons fijn geholpen!

14 de maio de 2022

Beste Eva,

Supervriendelijk geholpen in Breda

Supervriendelijk geholpen in Breda. Mijn bestanden gered. Goed advies en behulpzame tips.

13 de maio de 2022

Beste Jory,

Classificada 2 em 5 estrelas

Diagnosis was wrong

Waist of time and delivery money.
The website allowed my to ask for pickup on an unavailable day. It took a whole week before they got my phone.
Very nice and helpful team.
However, diagnosis was wrong and I got my phone back under 'No cure no pay' policy.
Had it fixed easily at another known phone lab.

12 de maio de 2022

Dear Joey,

We are sorry to hear that you have had a negative experience with our service. We would like to ask you to contact us via https://fixers.nl/contact so we can have a look at what happened.

Kind regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had wat stof zitten in mijn…

Ik had wat stof zitten in mijn oplaadpoort. Opladen werd steeds onbroken terwijl de kabel nog goed was.
Medewerker van Fixers heeft de poort zonder kosten schoongemaakt. Kleine moeite maar erg belangrijk voor mij.
Bedankt!

12 de maio de 2022

Beste Fahhad,

Classificada 5 em 5 estrelas

Lange review, zeer tevreden. Zeker het lezen waard!

Zeer tevreden met de service van Fixers! In eerste instantie naar Blaricum gereden voor het onderzoek, blijkt dat er ook een Fixers in Utrecht bij mij om de hoek zit. Ondanks dat de onderzoekskosten zijn gemaakt in Blaricum, werden deze ook verwerkt in de reparatiekosten na het daadwerkelijk laten maken in Utrecht. Heel netjes van ze!

Daarnaast is er wel de kleine fout gemaakt om de onderzoekskosten alsnog bij de reparatiekosten op te tellen, waardoor er teveel is betaald. De meedenkende medewerker Rafik, gaf dit keurig zelf aan toen hij hier achter kwam en maakte er gelijk werk van bij afdeling Crediteuren. Zelfde dag stond het teveel betaalde bedrag weer op mijn rekening. Kleine foutjes kunnen gebeuren, toch fijn dat ze zo snel door Fixers zelf worden opgelost.

Daarnaast zeer aardig personeel en telefoonscherm was gemaakt na +- 30 min. Ook het houden van de 2 jarige garantie bij Apple is mooi meegenomen aangezien Fixers een Authorized Service Provider is.

Normaal plaats ik niet snel reviews, maar deze uitgebreide is zeker verdiend na meerdere malen slechte ervaringen bij anderelokale reparatiezaken.

11 de maio de 2022

Beste Floris,

Snel gefixt

Batterij probleem:
Snel gefixt, kundig, persoonlijk en vriendelijk geholpen.,
Fixers een aanrader!!

10 de maio de 2022

Beste Rob,

Toppers

Snel, adequaat en vriendelijk uit de brand geholpen met een doorgebrande laptop. En voor een prikkie!

5 de maio de 2022

Beste frits,

Super service

Super service. Snel, behulpzaam en pro-actief. Heel fijn!

5 de maio de 2022

Beste Anna,

Top geholpen

Top geholpen, vriendelijk en goed advies.

4 de maio de 2022

Beste HJ,

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima geholpen erg vriendelijk en super…

Prima geholpen erg vriendelijk en super snelle service mijn laptop was binnen 1 dag weer keurig in orde!

29 de abril de 2022

Beste Pieter,

Simpelweg top

Simpelweg top. Mijn inmiddels ingewikkelde kwestie werd professioneel door medewerker Twan (Fixers Leiden) opgepakt en is gelijk met mijn oordopjes aan de slag gegaan. Zelfde dag nog diagnose gesteld! Reparatietraject verliep uiterst soepel, kom hier absoluut weer met toekomstige Apple reparaties!

26 de abril de 2022

Beste J.,

Top Fixers!

Heel erg goede service!! Klantvriendelijk, professioneel en vooral supersnel. Het scherm van mijn iPhone was kapot, ik kon hem 2 uur later weer ophalen. Heel erg fijn om hem hiervoor niet dagen/weken kwijt te zijn. TOP!

22 de abril de 2022

Beste Marco,

Bedankt voor je review! We hopen dat je nog lange tijd vooruit kunt met je gerepareerde iPhone. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen!

Telefoon was binnen 3 dagen gefixt

Telefoon was binnen 3 dagen gefixt. Super snelle en goede service !

21 de abril de 2022

Beste Marissa,

Classificada 1 em 5 estrelas

Zwaar teleurgesteld in dit bedrijf

Zwaar teleurgesteld in dit bedrijf. Helaas fixt dit bedrijf helemaal niks en komen ze de afspraken niet na. Via de bluetooth functie is te zien dat mijn AirPods Pro nog binnen de garantie vallen. Ze laden niet meer op. Via de telefoon heb ik alles met een medewerker besproken en ze zeiden dat ze hem kosteloos zouden maken als ik hem langs zou brengen. Kom ik daar aan zeggen ze dat ik 120 euro moet betalen. Dit bedrijf verspilt dus mijn tijd.

19 de abril de 2022

Beste Adrie,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat wij niet de service hebben mogen bieden die u had verwacht, Helaas heb ik niet alle informatie om tot een oplossing te komen. Kunt u misschien contact met ons opnemen om informatie door te lopen.