Corefix Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service, goede prijs en om (in mijn geval) achterkant van mobiel te laten vervangen, geen gezeur over (nodeloze) back-up maken, of je hele doopceel gelicht te krijgen > gewoon in 10min klaar! en m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gisteravond probeerde ik zelf de batterij van mijn iPhone te vervangen, maar dat ging niet zoals gepland. Uiteindelijk ben ik gestopt en ben ik vanmorgen direct naar de Fixers op IJburg gegaan. Daar... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hele slechte ervaring… kwam met mijn laptop die waterschade had. Ze konden me helpen zouden we na 2 dagen bellen er zat spoed achter! Niks meer gehoord en steeds als ik belde beloofde ze dingen maar k... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Laadpoort van mijn Iphone functioneerde niet naar behoren. Vriendelijk geholpen door Kadir bij Fixers, Breda. Bleek dat de laadpoort vuil was (draag de telefoon altijd in m’n broekzak) en daardoor sle... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de reparação de telemóveis

Bij Corefix repareren wij dagelijks tientallen apparaten, van Smartphones & Tablets tot aan Macbooks & Smartwatches. Met meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van alle merken, waaronder Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Nintendo en Microsoft garanderen wij dat uw apparaat in goede handen is.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

2 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 16% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

AirPodsPro

Super goede dienstverlening. Bracht matig werkende AirPods en kreeg gloednieuwe terug zonder enkele kosten. Kreeg ook nog goed advies over een andere kwestie. Vriendelijk, deskundig en snel.

11 de abril de 2022

Beste Lot,

Bedankt voor je review! We hopen dat je nog lange tijd vooruit kunt met je gerepareerde apparaat. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen!

Excellent service👌

8 de abril de 2022

Beste Ioannis,

Bedankt voor je review! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service die wij je hebben mogen bieden. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen!

Uitstekende service bij vervangen accu Iphone X

Na het slechter worden van mijn accu, had ik een nieuwe accu nodig voor mijn Iphone X.
Via de site van Apple kwam Fixers IJburg naar boven als erkende Apple service provider waar ik dit vertrouwd kon laten uitvoeren. Op vrijdagavond aangegeven en kon de volgende ochtend direct terecht!
In de winkel uitstekend geholpen door Sherman, die mij keurig hielp en al mijn vragen beantwoordde.
Reparatie was vervolgens binnnen 1-1,5 uur afgerond, inclusief testen van de nieuwe accu.
Iphone werkt weer super sindsdien!

Ik kan Fixers (IJburg) zeker aanraden als je een betrouwbare reparateur zoekt voor je Apple producten.

4 de abril de 2022

Goed en snel geholpen

2 de abril de 2022

Beste RA,

Classificada 5 em 5 estrelas

In Nieuw Vennep zeer goed geholpen door…

In Nieuw Vennep zeer goed geholpen door behulpzame medewerkers! Probleem snel gefixt👍.Kom zeker terug!

Beste Marjolein,

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel uit de onzekerheid geholpen

Zó fijn geholpen door een hele aardige jongeman. Met lichte paniek bracht ik mijn laptop weg in angst dat ik een trojaans paard had binnengehaald 😱. Maar binnen 5 minuten was ik al geholpen en gerustgesteld. Ik laat vaker mijn hardware hier fixen. Altijd naar grote tevredenheid. Maar met deze hulp was ik uiteraard minstens zo blij.

Beste Daphne,

Classificada 5 em 5 estrelas

Via Apple Support doorverwezen naar…

Via Apple Support doorverwezen naar Fixers Utrecht Herculesplein voor problemen met mijn AirPods Pro.
Deze werden meteen nagekeken en getest en probleem snel gevonden. Meteen nieuwe AirPods gekregen, super service. Goed geholpen en erg deskundig personeel.

Beste Joost,

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer correct en snel geholpen

Beste Jan,

Quick service

Quick service. Friendly team. Excellent turnaround and super happy with the new battery. Thanks again chaps!

Beste karim,

super service

Ter plekke adequaat en supervriendelijk geholpen, nadat ik zelf een mislukte poging had gedaan om de batterij van mijn Macbook te vervangen. Ik heb weer wat geleerd; sommige dingen moet je gewoon aan de expert over laten. Voortaan ga ik naar Fixers in Breda, superservice!

Beste Leen,

Geweldige service

Geweldige service. Kon meteen terecht. Werd geduldig aanhoren en gelijk geholpen. Macbook kunnen redden. Erg dankbaar!

28 de março de 2022

Beste Klant,

Top service

gebeld en kon meteen terecht om de tips van mijn airpods te vervangen (afgescheurd). Geen kosten berekend. Topservice. Kom zeker terug mocht er een keer iets met mn Macbook zijn...

28 de março de 2022

Beste nancy,

Classificada 5 em 5 estrelas

Hoe afhankelijk ben je van je telefoon…

Hoe afhankelijk ben je van je telefoon wanneer deze instort. Dat merk je pas wanneer het zover is en wat dan? Hele-voudig dan bel je fixers in Nieuw Vennep. Ik liet mijn iPhone vallen, deze deed niks meer. Gebeld voor een spoedreparatie en wat denk je, drie uur later had ik weer een volledig werkende als nieuwe telefoon. Met enorme dank aan Raymond van Fixers in Nieuw Vennep.

26 de março de 2022

Beste Paul,

Classificada 5 em 5 estrelas

Door apple-support door verwezen naar…

Door apple-support door verwezen naar Fixers, probleem in no time opgelost, tijdens het wachten keurig een kop koffie aangeboden gekregen. Vriendelijk te woord gestaan door Carlo! Een volgende keer direct naar Fixers.

25 de março de 2022

Beste Peter,

Classificada 5 em 5 estrelas

Moederbord MacBook Pro geheel laten…

Moederbord MacBook Pro geheel laten vervangen. Werd netjes geholpen en op de hoogte gehouden!

24 de março de 2022

Beste Ruud,

Reparatie appel watch

Ik kwam met een appel watch waar een vlek in het scherm zat
Ik werd goed geholpen
Ze gaven eerlijk hun mening over de reparatie.
Top service

22 de março de 2022

Beste R,

Uitstekend geholpen bij reparatie

Voor AirPods met een bekend noise cancelling probleem langs geweest bij Fixers Amstelveen. Kundig en vriendelijk geholpen door Volkan.

21 de março de 2022

Beste Raymond,

Classificada 1 em 5 estrelas

Afspraak niet nagekomen

Helaas niet aan de afspraak gehouden. Mijn laptop zou vandaag opgehaald worden, niemand gezien of gehoord. Fijn, als de nood hoog is. Not.

18 de março de 2022

Goedemorgen Nikol,

We vinden het vervelend om te horen dat je een slechte ervaring bij ons hebt. Wij komen graag met je in contact wat er dan precies is fout gedaan en of wij nog iets voor jou hierin kunnen betekenen.
We willen je vragen om met ons contact op te nemen via https://www.fixers.nl/contact/

Aanrader in Rotterdam!

Heel fijn geholpen door Carlo! Batterij vervanging naar behoren uitgevoerd, telefoon gaat weer de hele dag mee. Super klantvriendelijk en echt een aanrader.

18 de março de 2022

Beste Alex,