Flessen.nl Opiniões 8

TrustScore: 3.5 em 5

3,4

Informações sobre a empresa

Sobre Flessen.nl

Flessen.nl is uw betrouwbare partner voor meer dan 8.000 hoogwaardige glazen en kunststof verpakkingen, direct uit voorraad leverbaar. Dankzij snelle levering binnen 3 dagen, veilige betaalmethoden (Visa, Mastercard, PayPal, iDEAL) en live ondersteuning op werkdagen, biedt de shop een totale ontzorging van bestelling tot levering.

Wat Flessen.nl echt onderscheidt, is de duurzame verpakking —een bewuste keuze voor zowel u als de planeet. Het assortiment is indrukwekkend: van apothekersflessen, laboratoriumflessen, draai- en UNiTWIST-potten tot complete WECK-sets. Ideaal voor professioneel gebruik in cosmetica, laboratoria, conservering en meer.

Met een gemiddelde klantbeoordeling van 5 sterren voor talloze producten toont Flessen.nl keer op keer haar betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Kies voor Flessen.nl voor een indrukwekkend aanbod, snelheid én duurzaamheid in verpakkingen.

Informações de contacto

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Slecht

8 dgn geleden een bestelling gedaan,betaald met ideal en nog steeds niks ontvangen,zelfs geen mail

16 de abril de 2026

Fijne klantenservice

Had mijn producten snel in huis. Bij aflevering bleek 1 weckpot gebroken te zijn, hierover nam ik contact op met de klantenservice- hier werd ik goed en snel geholpen. Er is nu een andere weckpot naar mij onderweg :). Ken weinig bedrijven die tegenwoordig nog zo goed en snel helpen, ik ben blij verrast!!

31 de março de 2026

Betrouwbaar en snel

11 de novembro de 2025

Resposta da Flessen.nl

Hartelijk dank voor uw fijne feedback! We zijn blij om te horen dat alles prima en geheel volgens verwachting is geleverd — ook bij een kleine bestelling.

Fijn dat u zo tevreden bent. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima en volgens verwachting geleverd

Prima en volgens verwachting geleverd, ook al was het maar een kleine bestelling. Zeer tevreden.

11 de novembro de 2025

Resposta da Flessen.nl

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! We zijn erg blij dat alles prima en volledig volgens verwachting is geleverd — ook bij een kleine bestelling.

Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling!

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik heb mijn bestelling na 2 weken nog…

Ik heb mijn bestelling na 2 weken nog niet ontvangen

13 de outubro de 2025

Resposta da Flessen.nl

Het spijt ons zeer dat u uw bestelling na twee weken nog niet hebt ontvangen. Dat is absoluut niet de bedoeling. Wilt u alstublieft contact opnemen met onze klantenservice met uw bestelnummer? We controleren dan direct de verzendstatus en zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd of, indien nodig, wordt terugbetaald.

Classificada 2 em 5 estrelas

Bestelling is nog niet geleverd

Bestelling is nog niet geleverd. Duurd te lang

27 de setembro de 2025

Resposta da Flessen.nl

Het spijt ons dat uw bestelling nog niet geleverd is en dat het te lang duurt. Neemt u alstublieft rechtstreeks contact op met onze klantenservice met uw bestelnummer, zodat wij dit meteen kunnen nakijken en een oplossing bieden.

Goede ervaring

Goede ervaring. Makkelijk besteld en in goede orde ontvangen.

13 de junho de 2025

Resposta da Flessen.nl

Wat fijn dat je tevreden bent! We doen ons best om het bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. Graag tot een volgende keer!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.