fraråder alt handel på deres sidde. Mega dårlig vindusfilm, som er umuligt for en normal person at montere selv om man følger skriftligt vejledning og den video der er under produktet. Så hv... Ver mais
A empresa respondeu
När jag skulle hämta förpackningen på posten var förpackningen skadad, så posten fick skicka förpackningen i retur. Ett telefonsamtal till Foliekniven så vips fick jag en ny förpackningen efter ett p... Ver mais
Snabb leverans, dessvärre transportskadad. Men inga problem, Claus ordnade detta lätt och smidigt. Ny film på nolltid utan komplicerad process. Verkligen bra service - och bra produkt (solskyddsfi... Ver mais
A empresa respondeu
Jag misslyckades ganska ordentligt med monteringen. Det är fruktansvärt svårt att montera solfilm på ett fönster med bra resultat. Men jag fick ett fantastiskt fint bemötande från företaget, och de ha... Ver mais
A empresa respondeu
Informação fornecida por diversas fontes externas
Refsvindinge Byvej 3, 5853, Ørbæk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
fraråder alt handel på deres sidde.
Så hvis du har tænkt dig at sætte film på et vindue, så find et andet produkt.
Samt vanvittige høje priser for et lille stykke film.....
Har aldrig spildt 400kr så meget som jeg har på deres produkt.

Resposta da Foliekniven.dk
Sevicen her i top og mere til!
Vi har købt solfilm og med Folieknivens udførlige instruktionsvideo i ryggen, så er monteringen overskuelig. Vi havde en problemstilling, som på ingen måder skyldes produktet, men vi tog kontakt og fik en service som vr helt eminent. Vi er tilfreds med produktet og mere end tilfreds med serviceniveuet.
Super service og bra produkter! Oversiktlig nettside og rask levering.
Fantastisk service ! Fik tilsendt forkert størrelse tal !
Skrev til kunde service, og allerede dagen efter modtog jeg de rigtige størrelser 😃😃!, fantastisk hurtig respons. Kan varmt anbefale dette firma
Havde en ide til et vandmærke logo til min mc.
Gina havde god input, og lavede mærket helt perfekt, super imødekommende og dygtige folk, er helt vildt tilfreds
Jeg har købt deres ensfarvede blå folie til at sætte på nogle hylder i køkkenet, og det er VIRKELIG god folie - jeg har altid hadet den kamp mod bobler osv det er at sætte folie på, men det her er noget helt andet. Ingen bobler, super let at få pæn og lige sat på, og virkelig lækker finish. Er ved at lægge mere i kurven nu!
God service.
Selv om det var en lille ordre var der overskud til en rigtig god vejledning.
Foliekniven var endda i stand til at finde en 7 år gammel ordre, så jeg kunne nøjes med at genbestille.
Selv om det er ferieperiode, blev ordren produceret ret hurtigt.
Fantastisk produkt og fantastisk kundeservice.
Jeg fik hjælp og ombyttet uden beregning da jeg i første forsøg kæmpede lidt med opsætningen af en tør folie.
5⭐️herfra

Resposta da Foliekniven.dk
Kort før påsken bestilte jeg 4 prisskilte til min foodtrailer. Jeg vidste jeg var sent på den, og spurgte om de kunne leveres senest onsdag efter påske, hvor jeg skulle bruge dem. De blev produceret i påsken, og blev leveret tirsdag formiddag efter påske. Jeg er imponeret!

Resposta da Foliekniven.dk
Har købt for næsten 2.000 kr. vinduesfolie (tør montage) fra dette firma, som viser sig at være ubrugeligt. Det er umuligt at sætte op, uden der kommer grimme "bobler" i folien, særligt på større overflader. For at have noget at sammenligne med, købte jeg en rulle vinduesfolie i Jysk til 60 kr, som var MEGET nemmere at sætte op, og 3 måneder senere sidder det stadig lige så pænt som den dag, det blev sat op.
Men det bliver værre endnu. Den 6. januar 2024 sender jeg en høflig og udførlig klage til Foliekniven, hvor jeg vedhæfter billeder. Som de vælger at ignorere.
Jeg ærgrer mig virkelig over, at jeg ikke bare købte alt det folie, jeg skulle bruge, i Jysk, fra start - det ville have sparet mig for rigtig mange penge og også arbejdstid :(

Resposta da Foliekniven.dk
Sublim kundeservice - bedre kundeservice findes ikke! Medarbejderne ved foliekniven hjalp mig lynhurtigt og serviceminded efter en fejl i bestilling, så jeg er meget glad for deres hjælp.

Resposta da Foliekniven.dk
Skulle bruge første reklameskilt til bilen for Kaffeblomsten ved Helena og Foliekniven gav super professional rådgivning og vejledning. Resultatet er totalt i top, flot udskåret og magnetfolien fungere perfekt på bilen 🙂 absolut ikke sidste gange der handles her.

Resposta da Foliekniven.dk
Bestilte folie til tre akvarier. Leveret hurtigt og folie i fin kvalitet. I forbindelse med opsætning af folie opstod der problem med medsendt skraber. Blev mødt af lutter venlige medarbejdere, som hjalp os med at løse problemet og kom med gode råd.
Kan kun anbefale foliekniven.dk

Resposta da Foliekniven.dk
Perfekt service. Vi är jättenöjda med varorna kunde inte varit bättre. Kan varmt rekommendera dem.
Bernt

Resposta da Foliekniven.dk
Hurtig produktionstid og levering. Jeg har ikke selv set klistermærkerne endnu, da jeg blot har lavet det grafiske, men mine forældre ringede med det samme de havde fået dem og var dybt imponerede over kvaliteten, både tekst og foto. Jeg brugte de anbefalede 110 dpi, hvilket lyder til at være rigeligt selv helt tæt på. Vi bestiller helt klart herfra igen, hvis vi skal have lavet flere.

Resposta da Foliekniven.dk
Hurtig levering og god “brugsanvisning” + monteringsvideoer på youtube. Vores køkkenlåger blev rigtig fine

Resposta da Foliekniven.dk
Meget fin og ÆRLIG rådgivning pr. telefon som ikke endte ud med et salg til mig.

Resposta da Foliekniven.dk
Min bestilling blev ekspederet super hurtigt og prisen virker rimelig OK. Er spændt på at se resultatet, men tænker at alt er som det skal være.

Resposta da Foliekniven.dk
Det er virkelig ikke hver dag jeg oplever sådan et firma på nettet. Super service, hurtig tilbagemelding, meget høflig og servicemindet.
6 Stjerner herfra, hvis det var muligt :-)

Resposta da Foliekniven.dk
Fantastiske produkter der er nemme at montere selv for lægmand.
Har nu gentagne gange bestilt folie til vinduer. Såvel solafskærmende og matteret folie. Alle gange har der været kvik levering og god kvalitet på folien.

Resposta da Foliekniven.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.