Folkspel Opiniões 74

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Vill ej ens ge 1 stjärna. Men ni som köper lotter tänk på en sak ALLA osålda lotter är med i dragningen så dom kan när dom dragit serie o lottnummer eller bara lottnummer gratta sig själja sjukt! O... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fördela fler mindre vinster istället för att ruinera folk genom förhoppningar att vinna med samtal som kostar 20 sek/ styck. Istället för att 1 person ska vinna minst 2,5 miljoner, så skulle 25 pers... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

vinstplan V40 Bara 16 lotter av 202000 ger vinst över 1000kr. Att dragningen är föutbestämd gör mig ingenting, men snälla fixa er vinstplan, den är pinsam. Antal lotter 202 000 st V... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Sämst! Varför måste jag skapa ytterligare ett konto som bara är till för att skicka mer reklam till mig! Så dåligt och argumentet om bättre säkerhet håller inte. GÖR OM GÖR RÄTT! Ge oss möjlighet... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,2

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

74 opiniões

Bingolotto katastrof

Bingolotto katastrof, varför har ni tagit bort rätta med serie nr och kod, tänk på alla som inte är så tekniska, varför göra något bra till urdåligt, kommer inte köpa lotter mer

24 de dezembro de 2025

Det är ett skämt

Det är ett skämt. Det kostar drygt 19 kronor att ringa för att ha chans att vinna. Detta tjänar de massor på. Förstår inte att folk accepterar detta.

23 de dezembro de 2025

Dålig Service !

Rena Kass bolaget,jag har försökt att Ringa till Bingolotto nu 25-30ggr, Gäller att Bingolotto har tagit bort Rätta Lotten Via Serie och Lottnummer,begriper inte dessa dumhuvuden, att alla som köper Lotterna inte har tillgång Till att enbart Scanna lotterna ? Dessutom Bryter de Telefonsamtalen efter 10 min ! Värdelös Service ! Lägg ner hela Programmet!!//

12 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jag har försökt att säga upp mina…

Jag har försökt att säga upp mina prenumerationer via deras mailadress som jag fick tag på via deras chatt support som inte hade några rättigheter att ta bort dom konstigt nog. Finns det någon myndighet som kan kolla upp dom och granska deras hemsida?

31 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Satsade 100 kr midsommarafton vann…

Satsade 100 kr midsommarafton vann absolut ingenting,inte ens 50 lapp, så dåligt lockar med en miljon kronor på var bricka, ringer ditt kostade 12 kom inte fram man känner sig helt lurad,nu får det vassa så bara att dra in pengar.

20 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Folkspel Sverigelotten de gör mycket…

Folkspel Sverigelotten de gör mycket reklam på TV. Jag tänkte varför inte det var ett erbjudande om extra lotter. De skickar en faktura på 400 kr. Efter 3 dagar så kommer ytterligare lotter och ny faktura på 400 kr. Jag kontaktade dem det måste ha blivit något fel. De börjar snacka om bindningstider och uppsägningstider. Det är ju fullständigt vansinne med sådana villkor för lotterier. Jag avanmälde prenumerationen direkt. Ett jäkla sätt att kränga lotter. Teckna inte prenumeration hos Folkspel. Mycket smidigare med Svenska spel.

22 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Lott som blev en vecka för gammal

Jag fick en julkalender lott, blev jätte glad när jag hade vunnit 200kr och lotten har legat på mitt skrivbord och idag tänkte jag måste hämta ut vinsten, läste ju inte bak utan trodde den inte blev för gammal, men det hade den blivit en vecka för gammal🙈 kassörska på Coop sa försök att ring dit kan gå om där är någon snäll, hon va kanske snäll men kunde inte hjälpa mej. Men dom hade suttit fint för en gammal pensionär. Mvh Agneta

8 de abril de 2025

Lurendrejeri

Jag vann pengar på Bingolotto men jag kan inte ta ut dem. Måste köpa nya lotter, men när jag ska göra det måste jag ange insättningsgränser för att få köpa för mina pengar. Jag tänker dock inte sätta in några pengar, vill bara på något sätt få de pengar jag vunnit. Det gick inte! Vilket lurendrejeriföretag!

12 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde men fick automatiskt fel lotter

Beställde nyss Bingo- Lotter, när det var klart står det att det var Sverige lotter, ingen backfunktion, utan man får detta automatiskt, vilket jag antagligen kommer att polisanmäla som öppen bedrägeri..

Dessutom finns det varken e- mail, helpdesk, chat eller telefonnummer när något går riktigt sned! Ni föraktar kunder och Sveriges konsumentlagstiftning! Vill påminna om ni inte rättar för de drabbade komme fängelsestraff för ansvariga dömas ut villkorslöst samt skadestånd! Ni har 24 h tid att kontakta drabbade annars kommer polisanmälan sändas in imorgon!

26 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Har köpt många för 100 kr o 60 kr…

Har köpt många för 100 kr o 60 kr alltid nitlotter och ringer man så kommer man aldrig fram, men dom är duktiga på att ta betalt för samtalet och sen vissa vinner först en bil o sen har dom dubbellott o vinner 2 bilar,nej jag orkar inte se på skitet längre, slår i från tv, aldrig mer för min del tack.

12 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ni vill att man ska prenumerera på…

Ni vill att man ska prenumerera på Bingolotto, för inte missa några vinster osv, vi stödjer div föreningar.. Men det som stör mig otroligt mkt är att ni skickar ut fysiska lotter, dessa är kopplade till mig som prenumerant, MEN om en lott råkar hamna i soporna eller någon annanstans, då är min vinst förlorad. Jag har ringt er kundtjänst för att fråga hur jag ska göra och där var det minsann nobben. Varför ska jag då prenumerera? För att ni ska få in pengar varje månad men det är inte tvärtom? Nää såå dåligt system, det här behöver ni se över! Tack o hej för mina pengar, köper nog andra lotter!

3 de fevereiro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.