Folkspel Opiniões 74

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Vill ej ens ge 1 stjärna. Men ni som köper lotter tänk på en sak ALLA osålda lotter är med i dragningen så dom kan när dom dragit serie o lottnummer eller bara lottnummer gratta sig själja sjukt! O... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fördela fler mindre vinster istället för att ruinera folk genom förhoppningar att vinna med samtal som kostar 20 sek/ styck. Istället för att 1 person ska vinna minst 2,5 miljoner, så skulle 25 pers... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

vinstplan V40 Bara 16 lotter av 202000 ger vinst över 1000kr. Att dragningen är föutbestämd gör mig ingenting, men snälla fixa er vinstplan, den är pinsam. Antal lotter 202 000 st V... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Sämst! Varför måste jag skapa ytterligare ett konto som bara är till för att skicka mer reklam till mig! Så dåligt och argumentet om bättre säkerhet håller inte. GÖR OM GÖR RÄTT! Ge oss möjlighet... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,2

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

74 opiniões

Classificada 3 em 5 estrelas

Ni är roliga. Men snål på vinster.

Jag kan säga att ni är ett roligt förening och spel. Men det har blivit sämre på vinster. Jag kan säga att I alla fall är det okej att vinna 25 kr ibland. Det har hjälp med maten I alla fall. Jag brukade ofta köpa mat med den vinsten jag fick. Föra året var det 25kr ofta, och ibland 50kr. Men I år har det sinat lite. Nu vinner jag ännu mindre. Det är bara somliga månader. Samtidigt som man har funderat på att säga upp lotterna idag. Det ända anledningen till att man fortsatt var för att man hörde att någon can på lotto. Men tyvärr är det bara en vinnare på dom högre vinsterna. Dessa vinster skulle kunna hjälpa dom skuldsatta. Men tyvärr. Men för min del så kan jag säga att ni är ändå bättre än svenska spel. Däremot vet jag att ni var ännu bättre för. Men idag är ni bara underbar men spelet sinar på vinster. Vilket är sorgligt. Jag prenumererar på Sverigelotten. I 2 år har jag gjort det. Men det verkar som om jag behöver säga upp mig. Men däremot kan jag alltid kolla på Bingolotto för att se andra glädjas och att ni är ändå roliga.

10 de maio de 2024

Övriga vinster 2 088 532 kr
S:a 35 386 st 5 453 532 kr

6 de outubro de 2024

SÄMST!

Nästan helt omöjligt att säga upp en prenumeration efter att man fått ett erbjudande. Otroligt dåliga. Fruktansvärd upplevelse.

29 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Alla måste förstå att Bingolotto är…

Alla måste förstå att Bingolotto är rent bedrägeri.
Samma orter och föreningar som vinner och familjer.
Köper man en lott så vinner du aldrig.
Allt är styrt och tillhör korruptions Sverige.
Så köp aldrig en lott av dom.
Sluta drömma om nåt som bara är bedrägeri.

21 de julho de 2024

Värsta parasitföretaget

Värsta parasitföretaget!
Sagt upp min prenumeration på mina sidor via deras fina formulär. Men lotterna fortsätter dimpa ner i brevlådan. Säger upp igen via formuläret och ännu ett paket lotter kommer nästa månad!!!
Ringer dom och då skyller de på att de inte fått in någon uppsägning och jag är betalningsskyldig för de jag fått!
När jag påpekar att deras formulär inte funkar så hävdar han att det gör det. Men uppenbarligen INTE!!! Hyckleri på hög nivå, smart att påstå att de inte får in uppsägningar via deras egna formulär och sen fortsätta skicka lotter vecka efter vecka. Så himla fult för att få in pengar till deras verksamhet!
Så synd när en del av deras pengar ska gå till idrotten, då de mister kunder på deras bedrövliga taktik de sysslar med. Hade ni vart seriösa Folkspel så hade ni stått för kostanden när ni gör fel!!!!!!!!!!!
Kommer aldrig mer köpa en enda Bingolott! Bättre att sponsra idrottsklubbarna direkt istället!

16 de abril de 2024

Snart 9 veckor sedan jag vann

Snart 9 veckor sedan jag vann, fortfarande ingen vinst. Många kontakter med Folkspel utan resultat.
De skyller på tekniska problem!
Inte ens återkoppling. Bedrövligt, pinsamt och nonchalant.

Classificada 1 em 5 estrelas

Upplyser inte om att det 6 veckors…

Upplyser inte om att det 6 veckors uppsägningstid på prenumeration på bingolotter. Lurar folk helt enkelt till prenumeration. Jag var extremt tydlig med att jag bara ville ha de lotter som erbjudandet gällde och inga fler. Ändå så blir man tvungen att köpa en omgång till. Nu har jag hävt alltihopa istället.

15 de fevereiro de 2024

VARNING

VARNING!
Av en händelse blev jag inlurad av vänner att spela på uppesittarkväll 23/12. Jag köpte en digital lott, och tänkte att det är smart. Oj, jag vann 3000:- , allt bra så långt. MEN, när och hur kommer min vinst??

Jag har mailat 2 ggr, första gången 2 veckor sen, andra gången 1 vecka sen. 0 Svar. Inte ett ljud, ingen vinst, ingen kontakt. Ingenstans står det hur du får ut din digitala vinst!! Det finns en miljon möjöigheter att finna hur du köper en lott, men noll om hur du får ut din digitala vinst!

I skrivande stund är det 20 dagar sen jag vann, och bestämmer mig för att ringa och få klarhet.

Jag får svaret att det kan ta lite tid, LITE TID???
Jag frågar "Var finns informationen" inget svar.
Jag frågar "varför svarar ni inte på mina mail"
" Vi är bara 7 personer som ska svara på 1000 mail"
Ok, det bryr jag mig noll om. Det är ni som ska tillse att erat företag fungerar. Inte jag. En annan anna fråga, varför får ni 1000 mail? ....Ja, noll information går att läsa sig till.

Nu ska jag tydligen vänta en vecka, invänta att ngn ringer till mig, om ingen ringt innan fredag, så ska jag ringa upp igen igen, ÄR DET DOLDA KAMERAN???

Vilket sopigt bolag.

UPPESITTARKVÄLL BINGOLOTTO !!

UPPESITTARKVÄLL !!!

Köper bingolotter. Ska registrera lotterna för extra chansen men en utav lotterna går ej att registrera. Ringer till Folkspel & sitter länge i telefonkö. Kommer till slut fram & förklarar & får då ett ärendenr.!

Får ett mail den 2023-12-31 med följande text :

// Hej (NAMN)

Vi kontaktar dig gällande ditt ärende du har hos oss.

Senaste lotten du registrerat till extrachansen var DATUM.

Angiven lott (LOTTNR) avser en prenumerations lott skriven på en annans namn alternativt att en annan registrerat denna lott.

Om ovan info inte skulle stämma ber vi dig att återkomma i ett vändande mail med lottens AID-nummer, detta är siffrorna du finner ovan och under QR-koden alternativt de fyrsiffriga siffrorna längst ner på lotten.

Gott nytt år och god fortsättning! //

Då kan man fråga sig hur en lott kan säljas om den redan är registrerad på någon annan ????

Jag har svarat på Folkspels mail & skickat foton på bingolotten. Där det AID nr dom efterfrågar syns tydligt om bilden klickas upp.

Har därefter möts av TYSTNAD & alltså ingen ÅTERKOPPLING!!! 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 Såååå dåligt !!!

Att en lott ens kan säljas, när den redan är någons annans prenumerationslott är verkligen till att lura människor på pengar 😡😡😡😡😡😡 Så oseriöst & dåligt 👎👎👎👎👎👎👎👎👎😡😡😡😡😡

Så var beredda på att en bingolott som just du köper, kan vara någon annans lott redan
& du har då ingen chans att vinna på denna lott !!!

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag blev uppringd och blev lovad att få…

Jag blev uppringd och blev lovad att få köpa 8st bingolotter till uppesittarkvällen den 23 dec 2023, för 240 kr. Istället började en prenumeration från slutet på nov 2023, på 4 lotter i veckan.... när jag ringde in och påtalade felet blev de snarstuckna och sura. De ville inte skicka ut de 8 lotter jag blev lovad, och ingen annan kompensation heller för deras fel. Jag undrar hur många gamla människor de försöker lura på detta sätt, gamla människor som inte orkar säga ifrån och diskutera med folkspel i över 45min. Jag kommer aldrig mer köpa eller spela bingolotto efter detta otrevliga och inkompetenta bemötande.

7 de dezembro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.