Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Phonera önskar jag inte min värsta ovän. har bråkat snart ett år ang en tjänst som jag tänkte köpa men som dom aldrig levererat men i sin enfald tror att dom ska få betalt för Jag anser att... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 1 em 5 estrelas

Pass opp för detta företag Phonera är ett ett företag som bryter mot alla konsumentregler som finns, som inte bryr sig om kunden utan är ett företag som endast tänker på sig själv. Att lura kunden oc... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,6

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

22 opiniões

Mygel

Mygel! Kan inte ens kalla detta för ett företag. Det är mer ett skämt. Ringer och säger att man har betalat för mycket på sin telefonräkning. Låtsas vara tele2 men framgår sen att dom kallar sig Phonera. Pinsamt försök!

13 de janeiro de 2026

Fejk

Fejk, fejk, fejk! Försöker lura en att de ringer för hela Sveriges operatörer och bara vill hjälpa en sänka ens kostnader. "Behålla samma abonnemang blabla". Blir tydligt provocerad när man inte går på deras lögner.

16 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Företaget har ringt till mig 5 gånger i…

Företaget har ringt till mig 5 gånger i sommar. Vill att man ska tro att de ringer från ens nuvarande mobiloperatör men så kommer det fram att de ringer för att få en att gå över till 3. Vänder och vrider på sanningen, det gäller att se upp. Idag sa jag direkt att om du vill sälja något så är jag inte intresserad. Då klickade försäljaren mig...

22 de agosto de 2025

Myglar och ljuger

Ringer och försöker få det att låta som att de ringer från nuvarande abonnemang och erbjuder längre pris på nuvarande abonnemang och när de ifrågasätts vägrar de säga rakt ut att det gäller ett helt nytt avtal med detta företag istället. Använder fula metoder för att lura till sig kunder från andra, redan etablerade företag. Att det här företaget får fortsätta finnas kvar är ett skämt.

20 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Undvik detta företag till varje pris

Undvik detta företag till varje pris. Deras försäljare ljuger hämningslöst. Jag gick på lögnerna men lyckades ta mig ur ett abonnemang med andan i halsen. Det visade sig att allt säljaren hade sagt var total lögn.

20 de fevereiro de 2022

Otroligt oseriöst företag

Otroligt oseriöst företag, nästan omöjligt att komma ur ett kontrakt. Trodde mitt abonnemang löpte ut i mars, idag fick jag ytterligare en skum räkning på någon öppningsavgift 160plus moms trots att vi aldrig haft någon tjänst nedstängd. De har säkert stängt ner för tidigt för att sedan öppna igen bara för att kunna ta ut en avgift. En bra förklaring eller polisanmälan imorgon. Säger upp mina Com Hem avtal med. Ger man sig i lag med banditer...

8 de julho de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Passa er för detta företag

Passa er för detta företag! Inget seriöst bemötande, går ej få kontakt med ekonomi ansvariga utan man får prata med en säljare som inte vet kundbemötande överhuvudtaget!

9 de abril de 2019
Classificada 2 em 5 estrelas

Krångliga och stelbenta rutiner

Urkass rutin med e-postfaktura! Lurade på oss ett företagsabonnemang och då går det inte att få e-faktura om man inte har ett företagskonto hos banken. Urkassa, på gränsen till brottsligt dåliga, rutiner kring uppsägning av en tjänst. Skulle aldrig rekommendera detta företag till någon!

16 de outubro de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

Fick ett erbjudande om att få 2 …

Pass opp för detta företag
Phonera är ett ett företag som bryter mot alla konsumentregler som finns, som inte bryr sig om kunden utan är ett företag som endast tänker på sig själv. Att lura kunden och maximera egen vinst på kundens bekostnad verkar vara en ledstjärna i i deras verksamhet.

6 de fevereiro de 2018

SÄMSTA FÖRETAGET EVER!!

SÄMSTA FÖRETAGET EVER!!!
LJUGER OCH LÄGGER TILL AVGIFTER.
HELT OMÖJLIGA ATT PRATA MED. RINGER INTE TILLBAKA
SOM MAN LOVAT. SE UPP BLUFFÖRETAG!!!!!!

17 de agosto de 2017

Bolaget är en travesti

Bolaget är en travesti. Våra växelnummer försvinner plötsligt en dag. Våra kunder tror att vi har gått i konkurs då de möts av en inspelad röst som meddelar att nummret inte är i bruk. När man ringer phonera så ser de inte ens att vi har haft numren. Vi har använt samma nummer i 7 år. Det tog en vecka att hitta våra nummer efter att ha blivit runt kopplad tre timmar till nya personer varje dag tills det var löst och ja alla fakturor var betalda. Vi har även fiber via phonera som levererar 40% av utlovad hastighet. Jag felanmälde direkt efter installationen detta var i december det senaste jag hörde av phonera i ärendet var två månader sedan där de lovande skyndsam hantering och bad om ursäkt nu har vi juli månad. Säg upp alla abonnemang ni har jag vet att ni kan hitta billigare och bättre. Potentiella kunder akta er och blir ni kunder efter ha läst detta då får ni skylla er själva.

5 de julho de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

Har under hela avtalstiden saltat fakturorna - lämnats utan åtgärd trots flera påpekanden

Phonera har under hela vår avtalstid med dem (snart tre år), saltat fakturorna för ej överenskommen GPRS-trafik. BARA de gånger vi påpekat felen har de krediterat oss, men sen fortsatt salta på som vanligt! UNDER TRE ÅR!!! När jag kontaktar dem och begär att de ska rätta felen så kräver de att jag ska gå igenom 3 års fakturor och tala om hur mycket de ska betala tillbaka!
De krediterar fel, skickar sedan påminnelser för felkrediteringen till fel adress. De spärrar överenskommen surf (enligt avtal) och när man sedan köper nytt surfpaket så funkar inte det heller. MMS går inte att skicka...listan kan göras lång... När vi berättar att vi vill bryta vårt avtal (8 mån kvar av 36) pga att de inte håller sin del av avtalet så vägras vi det. Det är inte OK! VARNING FÖR DETTA FÖRETAG! Jag förstår att de sänker ComHems resultat!

21 de março de 2017

SKITFÖRETAG

Detta är en av de mest penningsjuka skojare jag haft oturen att använda, tänk er för mycket noga innan ni använder detta företag! Omodärnt avtalsbedrägligt sätt att driva verksamhet. Otrevilga och ointresserade för allt som har med kunder att göra! Det enda som får dem att sticka upp huvudet är att lura in en ny kund i deras snårskog av bedrägligt beteende och ointresserad kund politik. Dessa jyklare dyker upp i många skepnader och jag kommer personligen ALDRIG mer ha med dem att göra.

31 de outubro de 2016

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.