Mike Trader Opiniões 139

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kurs jest fajnie skoncentrowany. Same mięsko. Nie ma niepotrzebnych bzdury tylko to co niezbędne aby zacząć je stosowac i zarabiać. Polecam.

Classificada 5 em 5 estrelas

Oceniam projekt ForexYesTrader jako perfekcyjny kurs pod każdym względem dlatego sama się zapisałam i jest to moja bardzo dobra decyzja życiowa.Bardzo się cieszę , że mogę zdobywać nie tylko cenną wie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Uczestniczę w rynkach około trzydziestu lat. Po błądzeniu po omacku około trzech lat temu trafiłem na Michała i to wystarczyło aby zmienić całkowicie swoje podejście do tradingu z wyraźnym skutkiem dl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Duża dawka wiedzy, same konkrety, praktyka od pierwszych zajęć, wszystko wytłumaczone krok po kroku jak zacząć inwestować na rynku Forex, polecam tym początkującym jak i tym którzy już mają jakieś d... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Początki traidingu

Jako początkujący firma Forexyestrader otworzyła mi oczy na swiat giełdy i finansów.
Naprawdę rzetelna wiedza przekazywana w prosty zrozumiały sposób

19 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Bogata ilość materiałów, kilkaset godzin do obejrzenia....

Jest to mój pierwszy kontakt z tradingiem i trudno mi porównać do innych. Materiałów jest mnóstwo do przerobienia i uważam że jasno wszystkie zagadnienia przedstawione. Fajnie by było gdyby na stronie była jakaś ściąga w jakiej kolejności przerabiać kafelki poszczególne aby wiedza w nich narastała stopniowo od podstaw do coraz bardziej zaawansowanej. Aby każdy z kursantów mógł swobodnie z tego korzystać. Nie było by konieczności przypominania podczas zajęć do czego zaglądać na stronie, czas ten można wykorzystać na więcej praktycznych wskazówek. Mam nadzieję że zajęcia z czasem będą się rozkręcać. Pozdrawiam Jarek.

10 de abril de 2026

pierwsza klasa

jak zawsze, rewelacja, weebinar z Krzysztofem konkretny i na temat, tylko tak trzymać i nie schodzić poniżej tego poziomu. Pozdrawiam

1 de março de 2026

Super wiedza Michala

Super wiedza Michala, dobrze przekazywana, dobrze zorganizowane, ciekawe i bardzo wazne webinary z Krzysztofem w ramach wspolpracy z kursem mentoringowym. Fajny i luzny jezyk,. Dobrze ze tu trafilem. Polecam wszystkim.
Tomasz ocena: 10 z 10

APR0BATA …

Wlasne zyciowe praktyczne sprawdzone wskazowki od Michala ktore prowadza za reke przez ogrom innych opracowan na skroty do osiagniecia pierwszych jak ze zachecajacych do dzialan pozytywnych wynikow

Classificada 5 em 5 estrelas

Projekt forex jest bardzo konkretny i…

Projekt forex jest bardzo konkretny i siekierowany do osob ktore chca cos zmienic w swoim zyciu. Zapleczem ludzi ktorzy pomagaja w wielu roznych problemach, jak i wiedza ktora oni dysponuja nie da sie nauczyc z ksiazek ani z youtube,
Michal zalozyciel prowadzi rozne webbinary na ktorych chce przekazc swoja wiedze i doswiadczenie kursantom. Zalet jest jeszcze sporo do wypisania na wasz temat i mozna by to zrobic w punktach ale sami wiecie jacy potezni jestescie.
Dla mnie osobiscie nie zaluje zadnej minuty a ni sekundy ze przystapilem do waszego projektu. pozdrawiam

Co mnie cieszy

Jakąś wiedzę mam, ale Twoje webinary porządkują ją i uzupełniają o bardzo ważne elementy. Czasem mała wskazówka a daje efekt połączenia wielu kropek w konkretną spójną wiedzę. Dziękuję

Classificada 5 em 5 estrelas

Zysk nie jest najwazniejszy tylko utrzymanie konta z zyskiem

Przez ponad rok pozostawałem obserwatorem programu. Kupiłem programu mentoringowy i od tego czasu jestem aktywny prawie we wszystkich webinarach. Testowałem różne "swoje" strategie . Noyatki w kalendarzu z analizami działania. W tym czasie wyzerowałem 16 kont demo.

Nauczyłem się w ciągu jednego dnia zwiększyć kapitał nawet dwu- lub trzykrotnie, ale – około godziny 15 :10 –16: 40 konto juz wyzerowane. Demo od kwoty 500 USD przy dźwigni 1:100. Pracuję nad chciwością i nadmiernym otwieraniem pozycji.

Na kontach demo osiągnąłem poziom, w którym po potrojeniu kapitału zamykałem rachunek i otwierałem kolejny, aby sprawdzić, czy ponownie jestem w stanie osiągnąć ten sam poziom zysku. Powtorzyłem zyskownosc przez tydzień i otworzyłem rachunek realny : wkład 1000$, dzwignia 100, tego samego dnia zwiększyłem kapitał do 2700 USD. Podekscytowany wynikiem pokazałem koledze. Niestety, przez przypadek – podczas korzystania z platformy – wstawiając prostokąt otworzyłem nieplanowaną pozycję „buy". W nerwach próbowałem ratować sytuację, co doprowadziło do spadku wartości rachunku do 1600 USD. Wypłaciłem 435 USD z platformy QuoMarkets na konto Zen – środki zostały zaksięgowane bardzo szybko.

Kolejnego dnia handlowałem przez telefon w trakcie jazdy samochodem – czego zdecydowanie nie polecam. Utrata zasięgu sieci spowodowała brak kontroli nad otwartymi pozycjami i w konsekwencji wyzerowanie konta. Obecnie ponownie zaczynam od nowa.

Moje doświadczenie pokazuje, że sam udział w kursie nie wystarczy. Kluczowe jest KONSEKWENTNIE stosowanie zasad z KURSU, zarządzanie ryzykiem oraz kontrola emocji. DUŻO DAJE WIEDZA Z LIVE TRADINGU I SPOTKAN MENTORINGOWYCH. TEJ WIEDZY NIE MA W KSIĄZKACH. Wiedza jest przekazywana w naprawde interesujacy sposób , wrecz życiowy. Nie poddaje sie, jestem nadal w grze .

12 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais