Mike Trader Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Oceniam projekt ForexYesTrader jako perfekcyjny kurs pod każdym względem dlatego sama się zapisałam i jest to moja bardzo dobra decyzja życiowa.Bardzo się cieszę , że mogę zdobywać nie tylko cenną wie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jestem poczatkujacy, jest to moja nowa droga ktora wybralem. Na tym kursie pierwszy raz i jestem naprawde w szoku. Oczywiscie pozytywnym. Wspaniale zajecia i choc nigdy nie wierzylem ze dam rade. Ale... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

56 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

ForexYesTrader kurs/mentoring. Zapłaciłeś? Już się nie wycofasz

Opinia edytowana po otrzymaniu pisma od prawnika właściciela a właściwie właścicielki firmy Forexyestrader.
Zarzuca mi się że oczerniam dobre imię jego firmy oraz straszy sądem za moją opinię o jego praktykach - tzw.mentoringu i kursie.
Uczciwy przedsiębiorca informuje z góry przed podpisaniem umowy o warunkach uczestnictwa tzn. w tym wypadku o braku możliwości rezygnacji i zwrotu pieniędzy.
Uważam że pozytywne opinie o tym kursie są w większości nieprawdziwe. W samym kursie udziału nie brałem gdyż zgłosiłem chęć rezygnacji - bez skutku. Nie skorzystałem z usługi jednak pieniędzy nie zwrócono - poinformowano po fakcie że brak możliwości rezygnacji.
Dysponuję nagraniami rozmów z naganiaczami oraz korespondencją mailową.
Kurs czy tzw mentoring to świetny pomysł na biznes z tym że jest wiele dostępnych materiałów za darmo.
Takie moje prywatne przemyślenie...
Jeśli pan Michał jest takim świetnym specjalistą od tradingu to dlaczego się na tym nie skupi??? Ja byłbym już miliarderem mając taką wiedzę... Sami wyciągnijcie wnioski...
Na tradingu dzisiaj jesteś na plus, a jutro straciłeś 2x tyle i tak wygląda brutalna prawda.
Nie bez kozery na wszystkich platformach jest ostrzeżenie że ok 80% ludzi traci większość bądź cały kapitał...
Jeśli wam się wydaje że wy będziecie w tych 20% którzy nie stracą dzięki Michałowi lub innym guru to naprawdę gratuluję i życzę powodzenia.
Piszę to żeby ostrzec kolejnych. Tak jak piszą inni poszperajcie trochę więcej po opiniach i na fejsie.
Mam nadzieję że ta opinia pomoże uniknąć straty ciężko zarobionych pieniedzy.
Jest to moja prywatna opinia po zapłaceniu i (nie)skorzystaniu z usług mentoringu oraz kursu w tej firmie do czego mam prawo związane ze swoboda wyrażania opinii: Zapewnia ją art. 54 Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej oraz art. 10 Europejskiej Konwencji Praw Człowieka.
I nie chodzi tu o oczernianie czy naruszanie dobrego imienia - przedstawiam zaistniałe fakty po styczności z tą firmą.
I szczerze nie polecam. Do czego mam pełne prawo.

1 de abril de 2025

Bardzo duża dawka wiedzy

Bardzo duża dawka wiedzy, konkrety przez duuuuże K Już Darmowe Webinary dają dużo więcej konkretów i naprawde przydatnej wiedzy niż cała masa płatnych pseudo profesjonalnych kursów
prowadzonych przez pseudo fachowców... Osobiście bardzo polecam

2 de fevereiro de 2025

Duża dawka wiedzy

Duża dawka wiedzy, same konkrety, praktyka od pierwszych zajęć, wszystko wytłumaczone krok po kroku jak zacząć inwestować na rynku Forex, polecam tym początkującym jak i tym którzy już mają jakieś doświadczenie. Każdy wyciągnie coś dla siebie i pogłębi swoją wiedzę z inwestowania, a przecież o to chodzi aby rozwijać swoje umiejętności i spełniać marzenia.

1 de fevereiro de 2025

Profesjonalna kompleksowa obsługa…

Profesjonalna kompleksowa obsługa klienta.
Dopiero zaczynam , ale zapowiada się obiecująco.
Przeszedłem kilka szkoleń i szczerze mogę napisać, że jest tu pełen profesjonalizm poparty przede wszystkim
doświadczeniem i realnymi wynikami.

Super kurs

Ten kurs mentoringowy jest bardzo dobry. Michał prowadzi zajęcia mentoringowe w bardzo interesujący i przystępny sposób.
Mnie dały bardzo nowych wiadomości na temat tradingu.
Wcześniej uczestniczłem w innym kursie który pokazywał zupełnie inne sposoby tradingu, jednak kurs Michała jest o wiele wartościowszy.

Świetne zajęcia

Świetne zajęcia, prowadzone w przystępny sposób. Stały kontakt z prowadzącym, który wymusza czynne uczestnictwo kursantów. Ogrom praktycznej wiedzy o rynkach finansowych i sposobie odnalezienia się w nich.

Świetne szkolenie

Świetne szkolenie, mentoring i podpowiedzi od Michała, fachowca z dziedziny trading'u i inwestycji. Polecam.

Classificada 5 em 5 estrelas

konkretna wiedza przekazana w bardzo…

konkretna wiedza przekazana w bardzo przystępny sposób. Dopiero zaczynam przygodę z trejdingiem, ale już dużo zrozumiałam dzięki przekazywanej informacji w prosty zrozumiały sposób dla laika jakim byłam. Szukałam dodatkowego źródła dochodu i była to świetna decyzja. Cieszę się, że tu trafiłam. Wspaniali ludzie z ogromną wiedzą i świetnym przekazem.

1 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Webinary na bardzo wysokim poziomie

Webinary na bardzo wysokim poziomie. Oglądałem je prawie 10 lat temu. Oglądam je również obecnie. Zajęcia bardzo pomocne w codziennym tradingu. Michał potrafi znakomicie przekazać swoją wiedzę i doświadczenie.

nowe spojrzenie

Uczestniczę w rynkach około trzydziestu lat. Po błądzeniu po omacku około trzech lat temu trafiłem na Michała i to wystarczyło aby zmienić całkowicie swoje podejście do tradingu z wyraźnym skutkiem dla portfela. Poznałem większość wskaźników technicznych i używając ich często wskazania były różne i wychodziły z nakładających się na siebie dziwne bzdury. Teraz tylko czysty wykres. Dzięki Michał.

Polecam serdecznie

Polecam serdecznie, wiedza w pigułce, totalnie praktyczna zero owijania w bawełnę oprócz dowcipów wcinanych przez Mika czy słuchaczy. Najlepsza platforma do nauki tradingu.

Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais