Fornebuklinikken Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Helheten av hele opplevelsen er en…

Helheten av hele opplevelsen er en soleklar 10’er. Jørgen er en dyktig kirurg. Han er rolig,men kan også spøke som jeg satte pris på da jeg var veldig engstelig.Jeg har vært der to ganger,ingenting og utsette på noe. På operasjons borde blir man møtt av hyggelige,dyktige mennesker. Og for ikke å nevne sykepleierne. De viser oppriktig at de ønsker å hjelpe deg. Med alt fra sokker,mat til omsorg.Føler seg ivaretatt og ikke til bry. Fantastisk sted hvor det ser ut som alle elsker jobben sin. ☺️Vil aldri dra noe annet sted

24 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Profesjonelle og trygge mennesker :)

Profesjonelle, trygge og folkelige ansatte som utsondrer kontroll. Blir sett som person og pasient. God servise og informasjon underveis. God oppfølging i etterkant. Veldig fornøyd med hele forløpet :)

14 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg hadde en veldig bra opplevelse

Jeg hadde en veldig bra opplevelse. Så glad for at jeg valgte fornebuklinikken og jeg er veldig fornøyd med at jeg fikk Jørgen som kirurg! Han var så hyggelig og veldig flink med det han gjør:) jeg ble godt tatt imot etter operasjonen og alle som jobbet der var så hyggelige!! Jeg var litt stressa og redd rett før operasjonen, men de på operasjonsstua var så snille og det gjorde at jeg ble mindre redd. Jeg er veldig fornøyd med resultatet til nå og angrer ikke et sekund!☺️

20 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig fornøyd med hele opplevelsen hos…

Veldig fornøyd med hele opplevelsen hos Axel. Jeg fikk god og ærlig rådgivning i forkant, og følte meg trygg og godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Oppfølgingen både før og etter operasjonen har vært god. Resultatet etter brystløft og bytte av implantater har blitt utrolig fint og akkurat slik jeg ønsket. Axel er profesjonell, varm, trygg og dyktig – anbefales!

5 de agosto de 2026

Perfekt opplevelse

Jeg ble utrolig godt informert og ivaretatt både før, under og etter operasjonen. Doktor Utvoll og teamet var fantastisk vennlige, profesjonelle og tilgjengelige.

10 de junho de 2026

Styr unna

Jeg ble operert av Bjørn Tvedt. Kirurgen gjorde andre ting enn planlagt, og påførte meg skader som har forårsaket sterke kroniske smerter, og stor økonomisk belastning. Kirurgen frasier seg ansvar for den helsemessige skade som har skjedd, beklager ikke, og tilbyr heller ingen kompensasjon. Jeg vil ikke anbefale Tvedt som kirurg.

30 de junho de 2025

Kosmetisk behandling

Jeg har vært fast kunde hos Julie på Fornebuklinikken i flere år. Hun oppleves alltid faglig trygg, gir gode råd for hva som passer min hud og jeg blir alltid veldig fornøyd med resultatet. Anbefales på det varmeste!

21 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Rynkebehandling med Alma laser gav lite…

Rynkebehandling med Alma laser gav lite eller ingen effekt. Dyrt, bortkastede penger.
Klinikken fraskriver seg alt ansvar da de får klienten til å underskrive før behandling da huden er «ferskvare» - «det er så individuelt hvordan huden reagerer» - kynisk til fingerspissene! Kan virke som de er mer opptatt å tjene penger / melke pasienten mest mulig, enn gode resultater. Behandlingen med produkter kostet rundt kr 20000, bortkastede penger. Og ikke ville klinikken gi en tilsvarende kompensasjon, tilbød filler.
Faglig vurdering i utgangspunktet var overholde ikke tilfredsstillende.

Styr unna denne klinikken, vurder andre alternativer.

31 de janeiro de 2025

Fornebuklinikken. Fantastisk sted

Fantastisk sted.
Tok brystløft med innlegg.
Hos Barstad. Hele prossesen var så trygg å god. Utrolig flinke alle sammen der. Ble godt ivaretatt, forklarte nøyaktig og tydelig.
Di var raske på timebestilling. Alt i alt veldig god opplevelse 🥰

24 de junho de 2025

Superflinke😍

Var hos Jørgen for 3 år siden - løft + implantat. Super fornøyd! Han er ekstremt nøye og gir så god informasjon. Ble så godt ivaretatt når jeg var der og resultatet er amazing

22 de maio de 2025

Jeg var på Fornebuklinikken 06 juni 24

Jeg var på Fornebuklinikken 06 juni 24, der jeg fikk behandling for fjerning av fett kuler etter cool sculpt behandling. Jeg fikk en sjelden reaksjon, slik at jeg måtte fjerne dette kirurgisk, med fettsuging. Jørgen utvoll sjekket dette grundig, med at han sendte meg først til MR ved Bærum sykehus, slik at man var helt sikker på at det var fett kuler det var snakk om. Etter svarprøve, fikk jeg grønt lys for operasjon.
Jeg ble mottatt av hyggelig personale som var profesjonelle, med god info og jeg fikk en helt fantastisk operasjonsteam. Selve operasjonen tok en time som føltes ut som 10 minutter.
Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt både under operasjon, og i tiden etterpå. Jørgen Utvoll og den fantastiske teamet hans på Fornebuklinikken kan varmt anbefales.

Jeg valgte fornebuklinikken pga kompetanse, da jeg anså dette som utfordrende for hvem som helst. Angrer ikke ett sekund på at jeg valgte fornebuklinikken og om jeg skal gjøre noe kosmetisk, er valget enkelt: fornebuklinikken.
Tusen takk til fornebuklinikken for et bedre selvtillit ❤️

6 de junho de 2024

Jeg har utført fettsuging

Jeg har utført fettsuging, bukplastikk og brystløft med innlegg av silikon hos diverse kirurger ved Fornebuklinikken. Kirurgene og alle ansatte ved klinikken er super hyggelige og faglige dyktige. De har tatt godt vare på meg, og har blitt fulgt godt opp.

Synes det er veldig synd at Fornebuklinikken har fått så dårlig omtale fra journalister og fra kronikker, fordi jeg og en del av mine venner, har en helt annen oppfatning enn de som aldri har vært i kontakt med klinikken,
De gir god info, oppfølging og god behandling.

Jeg kan varmt anbefale Fornebu klinikken 🌸

1 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig fornøyd med resultatet!

Jeg har bare godt å si om Fornebuklinikken og min opplevelse når jeg fikk utført operasjon der!

Jeg tok brystforstørrelse for ca. 2 år siden hos Jørgen Utvoll og er veldig fornøyd med resultatet. Han bruker "no touch" metoden som er en veldig sikker metode for å unngå infeksjon og innkapsling.
Jørgen er veldig dyktig på dette område og han passer på at proporsjonene passer med resten av kroppen og lytter til mine ønsker og behov. Jeg fikk god informasjon både før og etter operasjonen og følte meg ivaretatt. God progresjon etter operasjon og nå føles brystene helt naturlig ut, som de skulle vært mine (med minimale, små arr).

Alt i alt veldig fornøyd og angrer ikke ett sekund!

13 de maio de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais