Fotografie Ploeg Opiniões

10 761
TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De cursussen van Jeroen blinken uit door duidelijkheid en goede uitleg bij voorbeelden die niet door hemzelf maar cursisten zijn gemaakt. Hierdoor blijf je gemotiveerd.

Classificada 4 em 5 estrelas

Leuke en nuttige cursus waarin Jeroen alle tijd neemt om je te helpen bij het maken van je foto's. Achteraf krijg je een video waarin hij een beetje op de manier van het perfecte plaatje commentaar ge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Foto-buddies De Buddies zijn glashelder en vormen een mobiel geheugensteuntje op mijn vakantietripjes, waarin je zoveel verschillende situaties tegenkomt die je wilt vastleggen. Een snelle blik in... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Escola de Fotografia
  2. Fornecedor de serviços de carreira e educação
  3. Instituição educacional
  4. Fotógrafo
  5. Aulas de fotografia

Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,

Wij zorgen voor een klik met je camera

Iedereen kan bij ons leren fotograferen
Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.

Niet tevreden, geld terug!

Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.

Niet tevreden, geld terug! Direct beginner met onze online cursussen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

11 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

(10 761)

773 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Zeer goed maar kan beter

Zeer goede organisatie,veel aanbod maar de website is verouderd en toch zou ieder lid over een eigen knop of map moeten beschikken met "eigen cursussen" en niet alles door elkaar als nu

9 de junho de 2026

Resposta da Fotografie Ploeg

Bedankt voor je eerlijke feedback! Fijn dat je tevreden bent over de organisatie en het ruime aanbod. Je punt over de website en het overzicht van je eigen cursussen begrijp ik goed. Dat kan inderdaad gebruiksvriendelijker en overzichtelijker. Dit soort feedback helpt mij om te zien waar we nog kunnen verbeteren.

Bedankt dat je dit aangeeft!

v.d.Ploeg 👌

De cursussen en de buddy's zijn voor mij ideaal zou het andere ook aanbevelen

20 de agosto de 2026

Resposta da Fotografie Ploeg

Wat leuk om te lezen dat zowel de online fotocursussen als de Foto Buddy's voor jou zo goed werken! Mooi dat je ze ook aan andere fotografieliefhebbers zou aanbevelen. Dat is voor mij een groot compliment.

Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met fotograferen!

Aanrader!

Tijdens deze workshop in de dierentuin heb ik onwijs veel geleerd. Bij mij blijven online cursussen niet echt hangen en je kunt dan ook niet direct vragen stellen met betrekking tot je eigen camera. Hier kon dat wel en daardoor weet ik nu zoveel beter hoe de instellingen op mijn camera werken en heb ik dit meteen toe kunnen passen. Daarnaast kregen we ook goede tips over licht en compositie van Jeroen. Hij kijkt meteen mee naar je foto's en ook achteraf kun je foto's insturen en krijg je nog feedback. Ik heb in 1 ochtend veel meer geleerd dan al die uren lezen/filmpjes kijken. Echt een aanrader!

Resposta da Fotografie Ploeg

Wat een mooie review! Juist tijdens een workshop kan ik direct met je meekijken naar jouw camera, instellingen en foto's. Fijn dat daardoor de techniek ineens veel duidelijker werd en je het meteen in de praktijk kon toepassen. Mooi ook dat de tips over licht en compositie je verder hebben geholpen.

Bedankt voor je enthousiaste aanbeveling en veel plezier met alles wat je hebt geleerd!

Een aanrader!

Na eerst de basiscursus en daarna de gevorderdencursus gedaan te hebben heb ik meer kennis opgedaan over mijn camera en zijn instellingen. De opdrachten nodigen uit tot experimenteren. Iets waar je anders vaak geen tijd voor vrijmaakt. Ik heb mij ook aangemeld voor de Challenge, omdat dit mij aanspreekt om verder te experimenteren met de mogelijkheden van mijn camera en het aanleren van de juiste technieken / instellingen om betere foto's te leren maken. Een aanrader!

19 de agosto de 2026

Resposta da Fotografie Ploeg

Wat leuk om te lezen dat je na de online basiscursus en gevorderdencursus nu ook verdergaat met de Fotografie Challenge! Vooral het experimenteren met je camera is ontzettend leerzaam. Je ontdekt zo mogelijkheden en technieken die je anders misschien niet zo snel zou proberen.

Veel plezier met de Challenge en bedankt voor je mooie aanbeveling!

Classificada 5 em 5 estrelas

In een rustig tempo aan de slag met de…

In een rustig tempo aan de slag met de Basiscursus. Ondanks mijn oorspronkelijke beroep Reproductiefotograaf en hobby-reportage/sportfotograaf (ca. 50 jaar geleden) voor de lokale krant, is het leuk om weer eens 'onderaan' te beginnen. Professioneel on-line neergezet, goed uitgelegd, prima community, leuke feed-back.

16 de junho de 2026

Resposta da Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je na zoveel jaren ervaring in de fotografie weer bij de basis begint! Er is natuurlijk enorm veel veranderd sinds de tijd van de reproductie- en reportagefotografie. Mooi dat de online basiscursus fotografie je toch weer nieuwe dingen brengt en dat ook de community en feedback goed bevallen.

Bedankt voor je mooie review en veel plezier met het herontdekken van fotografie!

Classificada 5 em 5 estrelas

Veel leuke en leerzame lessen te koop.

Veel leuke en leerzame lessen te koop.

18 de agosto de 2026

Resposta da Fotografie Ploeg

Leuk om te horen dat het aanbod zo goed bevalt! Ik probeer met de verschillende online fotocursussen steeds nieuwe onderwerpen aan te bieden waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen én lekker bezig blijft met fotografie.

Deal snel gesloten

Deal snel gesloten. Gelijk toegang tot de producten

16 de agosto de 2026

Resposta da Fotografie Ploeg

Fijn dat alles snel en soepel is verlopen! Bij de online fotocursussen vind ik het belangrijk dat je na je aankoop ook direct aan de slag kunt. Geen onnodig wachten, maar meteen beginnen wanneer het jou uitkomt.

Bedankt voor je review en veel plezier met de cursus!

Snel geregeld

Snel geregeld, kan meteen beginnen! Fijne uitleg

17 de agosto de 2026

Resposta da Fotografie Ploeg

Mooi dat je na je aankoop meteen aan de slag kon! Fijn dat ook de uitleg goed bevalt. Zo kun je zonder gedoe direct beginnen met leren en oefenen.

Bedankt voor je review en veel plezier met fotograferen!

Resposta da Fotografie Ploeg

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Ik vind het belangrijk om fotografie toegankelijk te houden en tegelijkertijd veel praktische uitleg en inhoud te bieden waar je echt iets aan hebt.

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede uitleg en fijn dat er ook…

Goede uitleg en fijn dat er ook voorbeelden bij staan.

13 de junho de 2026

Resposta da Fotografie Ploeg

Voorbeelden maken de uitleg vaak nét wat makkelijker om te begrijpen. Mooi dat deze combinatie voor jou goed werkt en je zo de theorie ook beter kunt toepassen tijdens het fotograferen.

Bedankt voor je review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn dochter van 14 heeft een prachtige…

Mijn dochter van 14 heeft een prachtige ervaring gehad met de workshop Sybirische eekhoorns. Jeroen heeft dit heel goed begeleid, ze heeft er veel van opgestoken en mooie feedback gekregen. Bedankt Jeroen

13 de junho de 2026

Resposta da Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je dochter op haar 14e al zo enthousiast met fotografie bezig is! Mooi dat ze tijdens de workshop Siberische eekhoorns niet alleen mooie foto’s heeft gemaakt, maar ook echt iets heeft geleerd van de begeleiding en feedback.

Bedankt voor de mooie woorden!

Leuk en leerzaam!

Ik heb bij Jeroen de basiscursus fotografie gevolgd en de workshop dierenfotografie in dierenpark Hoenderdaell.
Jeroen legt alles heel duidelijk en begrijpelijk uit en beoordeelt je foto's dmv constructieve feedback.
De workshop was ontzettend leuk, leerzaam en gezellig. Leuk om naderhand via een video feedback te krijgen over onze mooiste foto's.
Kortom, zowel de cursus als de workshop is echt een aanrader!

Resposta da Fotografie Ploeg

Wat leuk om te lezen dat je zowel de basiscursus fotografie als de workshop dierenfotografie in Hoenderdaell zo goed hebt ervaren! Fijn dat de uitleg duidelijk is en dat je echt iets hebt aan de persoonlijke feedback op je foto's. De feedbackvideo achteraf vind ik zelf ook altijd een mooie afsluiting van een workshop.

Bedankt voor je mooie aanbeveling en wie weet tot een volgende cursus of workshop!

Leren omgaan met camera

Ik heb nog geen echte ervaring met jullie...maar ik vind het geweldig hoe jullie beginners leren kennismaken met een foto camera....ik kan er een hoop van leren, ik ben heel benieuwd naar de foto's die ik ga maken met de tips en tricks van jullie

13 de agosto de 2026

Resposta da Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je zo enthousiast bent om te beginnen met fotografie! Juist als beginner kan een camera in het begin best ingewikkeld lijken. Daarom probeer ik alles stap voor stap en in begrijpelijke taal uit te leggen.

Ik ben ook benieuwd naar de foto's die je straks gaat maken. Veel plezier met ontdekken en oefenen!

Leuke leerzame workshop!

Leuke leerzame workshop!
Goede informatie vooraf in de vorm van video.
Bij workshop zelf goede begeleiding en leuke tips.
Tenslotte feedback op je foto's
Zeker een aanrader!

Resposta da Fotografie Ploeg

Wat leuk om te lezen! Fijn dat je zowel de voorbereiding vooraf als de begeleiding tijdens de workshop prettig vond. En met de persoonlijke feedback op je foto's achteraf kun je het geleerde daarna weer verder toepassen.

Bedankt voor je mooie aanbeveling en veel plezier met fotograferen!

Duidelijke online cursussen

Duidelijke online cursussen. Begrijpelijke uitleg en goede reacties en interacties.

11 de agosto de 2026

Resposta da Fotografie Ploeg

Wat fijn om te lezen! Ik probeer de online fotocursussen zo duidelijk en begrijpelijk mogelijk te maken. En als er onderweg vragen zijn, vind ik het belangrijk dat je daar ook gewoon antwoord op krijgt. Mooi dat je juist die combinatie zo waardeert.

Duidelijke uitleg a.d.h.v filmpjes

Duidelijke uitleg a.d.h.v filmpjes. Voor veel camera's beschikbaar. De extra kaartjes die je apart kan bestellen zijn duidelijk, handzaam en kunnen tegen een spatje regen.

10 de junho de 2026

Resposta da Fotografie Ploeg

Fijn om te lezen dat de uitleg in de video's duidelijk is en dat je de informatie voor verschillende cameramerken handig vindt. Mooi dat ook de Foto Buddy kaarten goed bevallen. Door het compacte formaat en stevige materiaal kun je ze inderdaad makkelijk meenemen tijdens het fotograferen.

Leerzaam

Leerzaam, ,

12 de agosto de 2026

Resposta da Fotografie Ploeg

Kort maar duidelijk, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je het als leerzaam hebt ervaren. Hopelijk kun je het geleerde met veel plezier in de praktijk brengen.

Fijne en snelle service!

Fijne en snelle service!

12 de agosto de 2026

Resposta da Fotografie Ploeg

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je de service als prettig en snel hebt ervaren. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te helpen als er een vraag is of iets geregeld moet worden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeroen gaf duidelijk de cursus macro…

Jeroen gaf duidelijk de cursus macro fotografie met tips en leuk de verschillende opdrachten die we kregen. Ook leuk als afsluiter na 4 weken het filmpje met de opmerkingen over de foto's, kun je weer van leren.

25 de julho de 2026

Resposta da Fotografie Ploeg

Leuk om te horen dat je de workshop macrofotografie zo hebt ervaren! De verschillende opdrachten zijn juist bedoeld om de uitleg meteen in de praktijk te brengen. Fijn dat ook de uitgebreide feedback achteraf weer nieuwe inzichten en tips heeft gegeven.

Bedankt voor je mooie review en veel plezier met macrofotografie!

Classificada 5 em 5 estrelas

duidelijke beoordelingen en aanbevelingen!

Snel geregeld, snelle reactie op vragen, duidelijke beoordelingen en aanbevelingen!

11 de agosto de 2026

Resposta da Fotografie Ploeg

Wat fijn om te lezen! Ik probeer vragen altijd zo snel mogelijk te beantwoorden en bij de beoordeling van foto's duidelijke tips mee te geven waar je ook echt mee verder kunt. Mooi dat je dit zo hebt ervaren.