De cursussen van Jeroen blinken uit door duidelijkheid en goede uitleg bij voorbeelden die niet door hemzelf maar cursisten zijn gemaakt. Hierdoor blijf je gemotiveerd.
Leuke en nuttige cursus waarin Jeroen alle tijd neemt om je te helpen bij het maken van je foto's. Achteraf krijg je een video waarin hij een beetje op de manier van het perfecte plaatje commentaar ge... Ver mais
Tijdens deze workshop in de dierentuin heb ik onwijs veel geleerd. Bij mij blijven online cursussen niet echt hangen en je kunt dan ook niet direct vragen stellen met betrekking tot je eigen camera. H... Ver mais
Foto-buddies De Buddies zijn glashelder en vormen een mobiel geheugensteuntje op mijn vakantietripjes, waarin je zoveel verschillende situaties tegenkomt die je wilt vastleggen. Een snelle blik in... Ver mais
Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,
Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.
De Zodde 16, 1231 MB, Loosdrecht, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
De online basiscursus is een goede hulp voor beginnende fotografen. De naam zegt het eigenlijk al: het is de basis. Alleen de (basis)instellingen, tips voor compositie e.d. komen aan bod.
De uitleg, onder andere met behulp van filmpjes, is helder en goed te volgen. Wat ik jammer vind, is dat de vooraf beloofde professionele feedback erg summier is. Via social media kun je foto-opdrachten delen en foto's van anderen bekijken, maar ook daar wordt erg summier op gereageerd, bijvoorbeeld met: “Goede instellingen” (of in sommige gevallen juist niet) en: “De opdracht heb je goed uitgevoerd.” Echt opbouwende feedback waar je daadwerkelijk iets aan hebt en waarmee je verder kunt, wordt helaas nauwelijks gegeven.
Ook staat op de website dat de cursus een speciale aanbieding is die ‘toevallig’ maar tot de datum van die dag geldig is. Dat vind ik een beetje goedkoop om zo te adverteren, aangezien de prijs vervolgens gewoon hetzelfde blijft.
De cursus an sich vind ik, zoals ik eerder schreef, zeker geschikt voor beginnende fotografen. Overall vind ik de cursus echter behoorlijk overprijsd. Ik heb er €49,95 voor betaald, maar voor €20-25 had ik de prijs-kwaliteitverhouding een stuk passender gevonden.

Resposta da Fotografie Ploeg
Door ziekte is mijn energieniveau erg wisselend. Deze online foto-cursus kan ik in mijn eigen energie-tempo volgen. De instructie-filmpjes zijn duidelijk en rustig opgebouwd, waardoor de camara afgestoft kan worden en ik er weer een hobby bij heb!

Resposta da Fotografie Ploeg
De lessen zijn duidelijk en je krijgt goede feedback. De buddykaarten zijn een handig naslag werk.

Resposta da Fotografie Ploeg
Leuke ervaring in kleine froep waar voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht was

Resposta da Fotografie Ploeg
Het was weer een mooie leerzame workshop
Voor mij heel belangrijk goed voorbereid en laag drempelig
Goeie sfeer
Duidelijke goede feedback op de foto’s
Ik kijk uit naar de volgende workshop
Bij ploegfotografie 👌

Resposta da Fotografie Ploeg
Duidelijk en een mooi mapje om alles in te bewaren

Resposta da Fotografie Ploeg
Praktische kaartjes, handig in zo'n mapje. Je kunt ook snel de juiste informatie terugvinden.

Resposta da Fotografie Ploeg
Goede uitleg van de onderwerpen. Je kunt het vaker afspelen, als je het niet helemaal begrepen of verstaan hebt. Enige minpunt is, dat Jeroen wel erg snel praat. Zeker aan te bevelen.

Resposta da Fotografie Ploeg
Ik heb de foto buddy serie gespaard, handige snelle en duidelijke naslagkaartjes.
Ben nu begonnen met de online foto cursus, tot nu toe ook weer duidelijk, denk zeker dat die mij gaat helpen betere foto's te maken en mij dus meer plezier gaat geven er op uit te gaan om te gaan (klikken)fotograferen

Resposta da Fotografie Ploeg
Jeroen geeft een goede uitleg bij de cursussen, praat rustig en je kan het allemaal nog een keer nalezen onder het videootje.

Resposta da Fotografie Ploeg
Heel duidelijke uitleg en je kan elk moment van de dag naar kijken als je een cursus koopt kan je er heel snel naar toe top

Resposta da Fotografie Ploeg
Vanaf de aanmelding tot en met de feedback, alles was prima geregeld. Tijdens de workshop worden al je vragen beantwoord en tijdens het maken van de foto’s krijg je goede aanwijzingen. Ik heb deze dag veel geleerd.
Alle ingezonden foto’s werden beoordeeld en ook hier kwamen goede tips om het in de toekomst nog beter te doen.
Al met al voor mij een perfecte workshop.
Bedankt Jeroen.

Resposta da Fotografie Ploeg
Heerlijke rustige duidelijke uitleg. Waardoor je plezier hebt in fotograferen. Ook de buddy's zijn erg duidelijk

Resposta da Fotografie Ploeg
Ik had al heel lang een spiegelreflex camera. Wilde daar hele mooie foto's mee gaan maken, maar ik kwam niet verder dan de automatische stand. Dat frusteerde mij, dus de camera belandde in de kast. Totdat ik in aanraking kwam met fotoploeg. Door de online lessen en het hele handige naslag buddyboekje heb ik mijn camera weer uit de kast gehaald en ben nu stapje voor stapje mijn camera aan het leren kennen.

Resposta da Fotografie Ploeg
Fotografie Ploeg heeft geweldige cursussen online. Feedback op je gemaakte foto’s erg leerzaam. Foto buddy ook erg praktisch

Resposta da Fotografie Ploeg
Goede cursus, duidelijke filmpjes, prettige feedback en mooie aanvullende documentatie.

Resposta da Fotografie Ploeg
Hele goede website met zeer veel en uitgebreide cursussen.
Een aanrader voor elke fotograaf die zich nog wil verbeteren en specialiseren.

Resposta da Fotografie Ploeg
Workshop Macrofotografie in de Hortus van Leiden gevolgd. Met een paar uur begeleiding in de macrofotografie is de belichting van mijn foto's een stuk beter geworden. Jeroen is enthousiast, legde helder uit en liet me de theorie meteen ervaren in de praktijk. Knap ook dat hij opdrachten had bedacht die behapbaar waren en aansloten bij mijn kennis en vaardigheden. Inspirerend!