Foto Semeins Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Een mooie fysieke winkel in het centrum van Tiel èn een goede, overzichtelijke website. Simpel (lokaal) bestellen, vlot leveren. Helemaal goed!

Classificada 4 em 5 estrelas

Vanwege gunstige prijs Nikon Z5ii en lens 24 - 200 online besteld. Na 2 dagen niets te hebben gehoord zelf via mail contact opgenomen. Kreeg snel via de mail reactie dat configuratie niet beschikbaar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We waren op zoek naar een goede , maar niet al te moeilijke camera. Kwamen bij de Sony A6100 uit. Op internet was Foto Semeins wat prijs betreft het goedkoopst. De gratis extra accu set a E 149 was ee... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Nikkor 28-400 lens besteld. Keurig verpakt geleverd. Communicatie was wat summier, maar verder adequaat. Lens doet precies wat het beloofd had te doen. Prachtig scherp, nauwelijks trillingen/onscherpt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de fotografia
  2. Loja de binóculos
  3. Loja de máquinas fotográficas

Informação fornecida por diversas fontes externas

Foto Semeins. Uw online fotowinkel, waar we onze kennis inzetten om u verder te helpen bij uw aankoop. Vraag gerust om advies!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

394 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

70 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Matige communicatie

Via de chat niet bereikbaar en kon ik mijn telefoon nummer achterlaten. Nooit iets gehoord. Een aantal vragen via de email gestuurd en alleen een link van een product als antwoord. Jammer want de prijzen en extra producten zijn goed. Uiteindelijk daarom ook hier besteld.

18 de julho de 2025

Mooie prijs, snelle levering

Als een bedrijf een hele goede prijs rekent voor een objectief EN daar ook nog eens een mooie extra bij doet EN dat ook heel netjes allemaal op tijd aflevert dan kan ik niet anders dan vaststellen dat je veel waar voor je geld krijgt. Ik ben dus 100% tevreden met mijn aankoop bij Ringfoto Semeins.

16 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super snelle levering met zorg verpakt…

Super snelle levering met zorg verpakt en scherpe deals. Daarnaast de keuze voor leuke extra's bij de bestelling voor een camera. Eerder al met tevredenheid een lens gekocht en nu een Nikon Zfc aangeschaft, vaste klant geworden!

11 de julho de 2025

Camera besteld

Camera besteld, maar met de betaling ging het van mijn kant niet helemaal soepel (daglimiet niet ingesteld)
Waren ze zo vriendelijk om de camera even vast te houden, na betaling de volgende dag netjes binnen. Bij de camera werd een gratis accu-lader geleverd, deze zat er niet bij. Na opnieuw contact de volgende dag weer geleverd. Erg netjes, goed en snel contact.

1 de julho de 2025

NikonZ5 II camera kopen

NikonZ5 II camera besteld maar de ander dag besloten hem op te halen. Was een goede keus. Hele goede uitleg en behulpzaamheid van de bekwame verkoper. De winkel was ook zeer goed uitgerust met nikon apparatuur. Was zeker de moeite waard het ritje van Delft naar Tiel

1 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Na een vorige super ervaring weer terug…

Na een vorige super ervaring weer terug naar Tiel en de ervaring is niet verandert. Super te woord gestaan, nog even wat extra info over Nikon AF systeem en koop met een handdruk bezegeld. Zoek je geen snelle verkoper met gladde praatjes maar betrouwbaar adres Foto Semeins. Goede prijs, leuke attentie erbij ik zeg doen!!

27 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vorige week een Fuji X100VI besteld en…

Vorige week een Fuji X100VI besteld en die werd keurig op tijd bezorgt. Toen ik enkele dagen later nog wat telefonische info vroeg over een juiste geheugen kaart voor deze camera ook zeer vriendelijk geholpen en bij de bestelling van een oplader werd ik gewezen op een hele mooie aanbieding. Deze ook gelijk besteld en ben er nu zeer tevreden over.

27 de maio de 2025

Wederom goede service!

Dit is de tweede keer dat ik winkel bij Semeins. Vorige keer was ik afgereist naar Tiel en ditmaal heb ik mijn nieuwe objectief via de website besteld. De bestelling was snel binnen en ik heb ook snel na telefonisch contact een vervangend UV-filter mogen ontvangen. Wordt er altijd netjes geholpen en te woord gestaan.

4 de junho de 2025

Topwinkel

Je voelt je gelijk welkom en wordt ontzettend vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen en er wordt met je meegedacht.

3 de junho de 2025

É esta a sua empresa?