Leia as opiniões dos outros
Efter at have været irriteret over kogeplader, hvor kun to ud af fire virkede, kontaktede vi Aarhus Hvidevareservice. Hvidevarer tekniker Hans Foged kom hurtigt og fandt ligeledes hurtigt fejlen.... Ver mais
Hans var meget ærlig af sig og gav os gode råd til forebyggelse af diverse ting ved opvask og vaskemaskine. Det var rigtig godt!
Informações sobre a empresa
- Electricista
- Serviço de instalação eléctrica
- Reparação de máquinas de lavar roupa e máquinas de secar roupa
Escrito pela empresa
Firmaet beskæftiger sig med næsten alt inden for el og reparation af den gamle boligmasse. Installation af datainstallationer, teleinstallationer og el-installationer til fabrikker, kontorer og butikker.
Informações de contacto
Skanderborgvej 111, 8260, Viby J, Dinamarca
- Info@frederiksbjergel.dk
- www.frederiksbjergel.dk
Respondeu a 28% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Seriøs og grundig håndtering
Servicen var god
Servicen var god, og der gik ikke lang tid før han have installeret vores ovn igen. Kan kun anbefale dem.
Hans var meget ærlig af sig og gav os…
Super fint besøg af Hans
Super fint besøg af Hans, der udover at fikse vores kogeplade også kom med gode tips til vedligeholdelse af vores opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Stor anbefaling herfra😊
Hans foged var forbi og vurdere vores…
Hans foged var forbi og vurdere vores ovn. Hvilket han gjort hurtigt og effektivt, og der blev fundet en løsning hurtigt
Hans var hyggelig og skarp og hurtig…
Hans var hyggelig og skarp og hurtig til at løse problemet med min vaskemaskine :)
En fornøjelse at have besøg af Hans
En fornøjelse at have besøg af Hans. Godt, grundigt og generøst arbejde.
indrømmer ikke fejl og giver utilstrækkelig kompensation for fejl
Generelt ubehagelige at kommunikere med, og i sidste trin af processen laver de skade på fliser rundt en stikkontakt. Konfronteret med dette giver de "alle andre" skylden for deres fejl. Trods gentagne henvendelser om sagen forholder de sig aldrig til den skade de har gjort. De tilbyder en kompensation som kun udgør en lille del af hvad det vil koste at udbedre skaden de har gjort.
Jeg kommer ikke til at bruge dem igen.
Hans var venlig og kompetent
Hans var venlig og kompetent, og fik hurtigt løst vores problem. Kan bestemt anbefales.
Hurtig og høflig hjælp til vaskemaskine…
Vores vaskemaskine fik udskiftet defekt del dagen efter henvendelsen. God dialog med Hans med råd om vedligehold.Prisen overholdt overslag og er absolut i orden. Bruger gerne Frederiksbjerg El igen hvis det skulle blive nødvendigt.
Kom samme dag
Kom samme dag, meget hjælpsom også udover hvad der kan forventes 😊
Enig i alle de positive anmeldelser
Er helt enig i alle de positive anmeldelser. Jacob installerede mit komfur og Thomas satte lampe op i badeværelse. Begge var behagelige personer og superkompetente. De digitale løsninger til reservation og betaling med mobilepay er velfungerende. Og priserne er yderst rimelige.
1000 tak for besøget af jeres…
1000 tak for besøget af jeres elektriker Sebastian.
Han var overordentlig sød og fagligt meget dygtig. Han fik hurtigt afklaret og udbedret problemet.
De varmeste anbefalinger herfra.
Hils ham mange gange og sig tak
Godt arbejde
Rigtig fint arbejde og god kommunikation med privat ladestander.
Holdt mundtlige aftaler af pris, selv ved uforudsete udfordringer.
Hurtig svartid på mail
Hurtig svartid på mail, og mulighed godt at komme med kun få dages varsel. Venlig, imødekommende og serviceorienteret
Kompetent arbejde
Kompetent arbejde af Stefan, som desuden er yderst imødekommende og gerne forklarer det udførte arbejde og foreslår mulige forbedringer - uden at man står med en fornemmelse af, at det drejer sig om mersalg. Slutpris som aftalt og rimelig for opgaven. Fuldt ud tilfreds.
5,5 ud af 5 mulige stjerner til Mathias fra Frederiksbjergs El..
5,5 ud af 5 mulige stjerner til Mathias..
Venlig, kompetent og høflig ung elektrikker fra Frederiksbjerg El var her i dag.
Ringede i forvejen og aftalte tidsrum, så jeg ikke skulle vente fra 7.30 til 16.00..
Faglig god rådgivning og super montører
Hurtig udrykning og fin problemløsning
Frederiksbjerg El rykkede ud med en times varsel for at hjælpe med en kortslutning. Problemet blev i første omgang isoleret, så fryser og køleskab fik strøm igen, og ugen efter løst endeligt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.