Gelænderbutikken.dk Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

God overskuelig hjemmeside så bestilling var nem. Det blev leveret hurtigt og kvaliteten er i top. En flot håndliste til vores trappe.

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Varen blev ikke leveret den aftalte dag, fredag, men kom så om mandagen. Det ville have været fint på forhånd at vide, at det ikke kunne leveres på den aftalte dag. Jeg blev endda ringet op onsdag,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Total iorden. Vi har fået et gelænder/ håndliste på mål. Havde først bestilt et færdigt et fra Dolle fra anden leverandør, hvor de skulle sættes sammen . Måtte sende retur - alt for grimt. Dette produ... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestilte og kunne mod ekstra betaling, få leveret på kort tid... Måske lidt uetisk forretningsmodel, men rart, at kunne bruge det.. Vi har haft en del problemer med skruerne til stål håndlisten... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

17 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

God rådgivning ved bestilling

God rådgivning ved bestilling, og rettidig levering. Lidt forvirrende vejledning, måske ovesættelsesfejl, men den supplerende video viste tydeligt hvordan opsætningen skulle ske.
Der fulgte en 10er top med, hvor der til de medfølgende skruer skulle bruges en 13er top. Jeg kan godt regne ud at I vidste jeg havde en 13er top, da den var med i den forrige ordre. Men det er mig en gåde at I vidste at min 10er top var forsvundet 😁

9 de setembro de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Voldsom pris

jeg er ikke enig med kvaliteten til prisen.. men ellers intet at udsætte, gode videoer og kunde service og nemt at samle dog burde det været gjort fra fabrikker, til denne pris.
Så vidt jeg kan regne mig frem, har i valgt at tjene over 5.000kr på en meget lille ordre og det syntes jeg ikke er i orden. Derfor kun 3 stjerner

7 de setembro de 2023
logótipo da Gelænderbutikken.dk

Resposta da Gelænderbutikken.dk

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse! Beklager at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne.

Som vi skriver under kundeservice på vores hjemmeside så besvarer vi mails angående køb og bestillinger indenfor 48 timer, og gør vores bedste for at svare hurtigere.

Vi kan ikke se at der sendt nogen reklamation på produktet eller på de dele du beskriver her. Men det er du selvfølgelig velkommen til at sende ind til os. Så vil vi gøre vores bedste for at finde en løsning.

De bedste hilsner, Gelænderbutikken

Meget godt produkt

Meget godt produkt med absolut alt af værktøj med til at montere gelænder. Lidt bøvl med en manglende og en fejl del. Dette blev dog løst uden problemer og det er nemt at komme i kontakt med support. Vil købe gelænder her igen hvis det bliver aktuelt.

8 de maio de 2023

Dyrt, men rigtigt godt

Gelænderbutikken er et halvdyrt bekendtskab, men den leverer altså varen.
Delene holder mål, leveringstiden er præcis, alle løsdele samlet og omhyggeligt mærket i forskelle poser og æsker, nøjagtige samleanvisninger - og lidt ekstra småskruer med for en ordens skyld.
Sådan kan det gøres!

9 de maio de 2023

Flot flot service

Flot flot service. Vi havde opdaget fejl i lakken (hvid) på vores håndliste og bad om ombytning til rustfrit stål. Ingen problemer. Vi får rustfrit stål og får lov at beholde det hvide. Det kan vi bruge udendørs. Så vi købte to beslag til. Desuden får vi penge retur idet rustfrit stål er billigere. Fantastisk god service. Klar anbefaling herfra.

31 de maio de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

gelænder til vores altan

Har bestilt gelænder til vores altan
Flot hjemmeside
men det positive forsvandt da jeg modtog varen
Ingen tegning med snit
så man kan se hvordan det samles
dog en rimelig god video
man kan se en standart samling af de forskellige ting
Men det hjælper ikke på ens eget gelænder at man skal gætte sig til hvordan det skal gøres
Jeg forventede at kvaliteten var i top til den pris
Det er den bestemt ikke
Hvis prisen var en 1/3 del og det var købt i jen og fix
Så ville det være et rimeligt køb
Jeg handlet her i den tro at det var top kvalitet
og ville så gerne betale for det
Men er blevet meget skuffet 😢
Kommer aldrig til at lade børn lege på min altan

26 de março de 2023
logótipo da Gelænderbutikken.dk

Resposta da Gelænderbutikken.dk

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse!

Vi er kede af at høre at dit køb ikke har levet op til dine forventninger. Kan ikke se at der er kommet nogen spørgsmål eller reklamation ind til os over produktet eller monteringsanvisninger fra dig. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på telefon 78 79 12 20 eller mail info@gelaenderbutikken.dk. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig!

Venlig hilsen, Gelænderbutikken

Kompetente medarbejder

Kompetente medarbejder. Hurtigt svar og opfølgning på spørsmål. Super service ved levering “ 5 stjerner ud af 5 “ til speditøren og ikke mindst Chauføren. Nemme samleanvisninger. Alt pakket overskueligt. Eneste de evt kan gøre anderledes er at forskyde klistermærkerne på de enkelte glas, då det nemmere at se de enkelte mål. 👍💪😃

21 de março de 2023

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais