Leia as opiniões dos outros
Eerste contact kwam arrogant over, moeilijk te bereiken. Antwoordapparaat vermeld dat we spoedig te doorverbonden zouden worden. Echter op maandag is het hele dag gesloten ,waarvan wij niet wiste... Ver mais
Tijdens een afspraak bij de showroom konden er geen prijzen genoemd worden. Een week later komt de offerte waarop er vanuit ons direct vragen op de offerte gesteld zijn. Hier na een week nog geen... Ver mais
Waardeloze serviceverlening. Nieuwbouwwoning en 6 weken moeten wachten voor een afspraak. Eigenlijk moest ik nog een afspraak maken om de tegels te bekijken van badkamer, want dat kon niet in dezelfde... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de acessórios para casas de banho
- Consultor de construção civil
- Empreiteiro de montagem de interiores
Gévier Sanitair B.V. is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de realisatie van badkamers en toiletruimtes in nieuwbouwwoningen. Wij zijn gewend om nauw samen te werken met aannemers, projectontwikkelaars en installateurs. Deze samenwerking zorgt voor korte lijnen en voorkomt eindeloos overleg. Met slechts één aanspreekpunt worden zaken probleemloos en snel geregeld. Je bent van harte welkom in één van onze showrooms. Onze adviseurs nemen alle tijd om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Zij helpen je jouw ideale badkamer en toiletruimte te creëren binnen het door jou bepaalde budget.
Informações de contacto
Não respondeu a opiniões negativas
Wat ging er goed zou een betere vraag…
Wat ging er goed zou een betere vraag zijn! Project Olympiade in Amstelveen mochten zij leveren mbt badkamers en sanitair. Helaas alleen maar slechte ervaring na oplevering. Het ligbad was een probleem met de maten maar wij hadden zelf een goed alternatief gevonden wat Gavier uiteindelijk heeft geleverd voor een veel te dure prijs. Alleen maar commercieel en de service is dramatisch.
De service van Gevier is waardeloos.
De service van Gevier is waardeloos.
Koop je voor duizenden en duizenden euro's spullen krijg je trammelant over een wc bril die inkoop een paar tientjes kost voor hen.
We hadden een soft close wc bril uitgezocht in de showroom maar er is een niet soft close wc bril op de order gezet.
Dat hadden wij niet gezien. Je controleert het nummer en ziet een plaatje van de juiste bril.
Dan zal het wel goed zijn denk je.
Maar nee hoor, deze klapt dicht.
Na via de mail gevraagd te hebben of hij geruild kan worden uit coulance of zelfs 1 gratis opsturen krijg je terug dat ze 20% korting op een nieuwe bril kunnen geven maar gelijk zeggen ze erbij dat het goedkoper is om de bril online elders te kopen.
Wat is dit voor afhandeling.
Na nogmaals aandringen en aangegeven te hebben dat we niet alleen teleurgesteld zijn maar ook boos hadden we verzocht om dit zelfs op directie niveau te bespreken.
Maar niks hoor. Nul op rekest en ze blijven bij hun besluit.
Ik hoop dat grote bouwbedrijven zoals:
@Koninklijke BAM Groep, @VolkerWessels, @Koninklijke Boskalis, @TBI Holdings, @Heijmans, @Dura Vermeer, @Koninklijke Van Oord, @Van Wijnen Groep, ook eens deze reviews lezen en Gevier de afdeling service dwingt om te verbeteren.
Als je komt kopen wordt je prima geholpen maar als er wat is dan is het drama!!!!
Nou G.V., je mag die bril in een plekje steken waar de zon niet schijnt.
J.V. te A.
We zijn héél fijn geholpen en denken goed mee met de wensen van de klant…
We zijn héél fijn geholpen en denken goed mee met je wensen. Ze gaan voor tevreden klanten en doen daar alles aan
Zeer matige service
Zeer matige service. Er wordt ook niet gereageerd op e-mail ivm een garantiekwestie. Eens, maar nooit weer.
Super goed geholpen door Felicia
Enigzins sceptisch naar de afspraak gegaan door de vele negatieve reviews. 100% meegevallen!!! Super goed geholpen door Felicia, meegedacht en niets opgedrongen. Echt een positieve ervaring!
weet zeker wat je doet
O.a. bij Gevier een wastafelcombinatie gekocht.sdaBij levering en installatie liet men de wastafel vallen: kapot. Nieuwe besteld, duur 3 maanden. Bij levering verkeerde wastafel bezorgd. Optie of weer 3 maanden wachten of deze fout behouden. Laatste gedaan, maar totaal ander tafel en buizen etc. kloppen ook niet meer. Tip: neem personeel dat zorvuldig kan omgaan met het materiaal en iemand die administratieve intelligent genoeg is om eenzelfde type wascombinatie nog een keer te bestellen. Laatste keer dat ik daar iets heb gekocht
Geen afspraak, toch tevreden
We hadden geen afspraak want we wisten niet dat het een groothandel betrof waar je als particulier niet direct kunt kopen. Alles werd ons keurig uitgelegd door medewerker Rinco die ons na wat antwoorden op vragen tóch verder heeft kunnen helpen in ons proces. Wij komen hier zeker terug.
Doe hier geen zaken 👎🏻
Verkeerde artikelen geleverd die nog steeds niet zijn omgeruild. Waardoor wij een incomplete badkamer en toilet hebben. Een spiegel van € 500,00 gekocht waarvan wij in de veronderstelling waren dat deze verlicht en verwarmd was. Dit is helaas niet het geval en na twee weken bellen en mailen krijgen we eindelijk een reactie; dit staat op jullie order ! Dus dit had u kunnen zien dat hij niet verlicht is. Aangegeven dat het belachelijk is dat een spiegel van €500,00 niet eens verlicht is. Helaas geen passende aanbieding gehad van Gevier en daarom dan ook maar 1 ster. Jammer dat je niet een 0 kan geven. Doe met dit bedrijf geen zaken mensen.
Ik heb een duur appartement gekocht
Ik heb een duur appartement gekocht. Aannemer heeft Gevier aangewezen als sanitair leverancier. Slaag je daar niet, de wordt standaard sanitair geleverd. PUNT UIT!!! Tekening van mijn badkamer maken?? VERGEET HET MAAR!! Informatie: vergeet het maar!! Wil je een ander merk toiletpot, of andere kleur, zwart of wit: VERGEET HET MAAR. Niet te leveren! Moest toch wat want casco ook NIET mogelijk. 1e offerte/versie bestond uit cijfers en letters voor iets dat ik niet kon terug brengen en een zeer hoge prijs! Gebeld met de verkoopbegeleidster van de
aannemer. Zij belt naar Gevier in Bunnik en 1 dag later ontving ik een 2e offerte/versie met als slot: SHOWROOM bezoek € 150,—. SCHANDALIG.!!!!!!!!
U bent gewaarschuwd!!!!!!!!!!!!!
Duur en klantonvriendelijk
Omdat de installateur alleen zaken doet met Gevier moesten we hier onze materiaal halen (projectbouw).
DUMP JE INSTALLATEUR!!!!!
Gevier is klant-onvriendelijk en de duurste groothandel van Nederland en zijn absoluut niet flexibel en meegaand.
Slechte service, teleurstellend..
Vorig jaar heb ik mijn eerste nieuwbouwhuis gekocht. Helemaal trots, wist precies hoe ik mijn badkamer wilde. Kreeg netjes de opties per e-mail doorgestuurd zodat ik via hun portaal alvast kon kijken en eventueel bestellen.
Daar stonden ook diverse prijzen bij qua wastafels, kranen, douchewanden, spiegels etc. Ik wist wat ik wilde maar omdat het mijn eerste nieuwbouwwoning is wil ik het product eerst even in het echt zien voordat ik het koop.
Had eindelijk een afspraak kunnen maken met GevierDales, met het idee dat ik netjes zou worden rondgeleid in de showroom en advies zou krijgen en de producten die ik alvast had gezien op de portaal in het echt kon bekijken.
Vervolgens kom ik daar, zei de blonde adviseuse dat ik 21% meer moest betalen voor exact dezelfde producten die ik op het portaal had gezien, omdat zij advies gaf. Dus daarom moet je extra betalen.
Daar was ik het niet mee eens, ik wilde alleen de producten zien die ik had uitgekozen en dan gewoon bestellen. Vervolgens hadden ze mij uit de portaal gekickt dus ik kon er niet meer in. “Zodra u bij de showroom bent geweest mag u niet meer via onze portaal bestellen”.. (waar de prijzen dus iets minder duur zijn!).
Ik was woest, vond dit zo’n vervelende ervaring.. zeker omdat ik het graag goed wilde doen. Had er zo’n zin in om een badkamer uit te zoeken en dan word je zo behandeld. Heel vervelend. Ik ben toen bij de receptie staan wachten en gezegd dat ik niet zou vertrekken voordat ze mij weer toe zouden laten in de portaal.
Uiteindelijk heb ik mijn badkamer via de portaal besteld en een hele vervelende ervaring met GevierDales eraan over gehouden. Ga nooit naar GevierDales als het niet hoeft.
Heel slechte ervaringen met GevierDales in Bunnik
Heel slechte ervaringen met GevierDales. Zij waren de aangewezen showroom voor ons nieuwbouwproject. We hebben meerdere versies van offertes ontvangen maar telkens kwamen we duurder uit terwijl we minder bestelden. Ook verschenen er telkens meer montage kosten terwijl we dezelfde opstelling en spullen bestelden.
Hier hebben wij ook op gewezen maar nergens wordt op gereageerd, je krijgt alleen een nieuwe offerte. Weinig flexibiliteit in merken, en prijzen zijn ~30% hoger dan elders.
Helaas was ons alternatief (casco opleveren) ook geen goed alternatief omdat we wat aanpassingen in leidingwerk en opstelling wensten, en je dan alles na oplevering alsnog moet openbreken.
Maar als ik nog eens een keuze zou hebben, hier ga ik nooit meer heen en zal het niemand aanraden.
Onvriendelijk en op geen enkele wijze behulpzaam
Op afspraak bij GevierDales geweest, de groothandel gekoppeld aan mijn bouwproject. Over het geheel genomen was het bezoek een nare ervaring, alsof men het vooral vervelend en lastig vindt dat particulieren langskomen op de zaak. Enkele voorbeelden die voor deze sfeer zorgden: men had geen idee van het optiepakket zoals opgesteld door de installateur van het project, was geïrriteerd dat er in de documentatie die ik van de installateur heb ontvangen en bij me had (gelukkig) geen typenummers waren opgenomen, ze werden boos dat de aangepaste badkamer plattegrond niet was verstrekt, ze hadden geen idee van de standaardtegels en konden die dus ook niet laten zien en als klap op de vuurpijl wilde men niet in gesprek over opties totdat ik een budget voor de badkamer had genoemd, ondanks dat ik aangegeven had dat dit de eerste keer was dat ik een badkamer ging uitzoeken en dus ook nog zoekende was in balans tussen mogelijkheden en prijzen. Bij een dergelijke zaak geef je niet graag je geld uit. Oftewel, als u hier niet heen hoeft zou ik ook niet gaan.
we zijn goed en correct geholpen door…
we zijn goed en correct geholpen door Dhr. Cor Marinus te Drachten.
Vr. Groet,
G.van Balen.
Alles naar wens
Alles naar wens, uitstekende service, heel veel keuzes, super tevreden.
Kundig en goed advies met ruime keuze
kundig personeel
Voor zover ik het kan beoordelen, kundig personeel.
Alleen jammer dat niet al onze wensen mogelijk waren.
Deskundig geholpen
Deskundig geholpen, waarbij kwaliteit en een deskundig advies voorop stond!
Keurige en nette ontvangst.
Keurige en nette ontvangst.
Goede begeleiding mede dankzij het vakmanschapen van de Heer Kor.
Prima.
Frans en Janna Pronk.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.