Altid sød, hurtig og god behandling. Klart en af vores ynglingsbutikker herhjemme ♥️ Når vi er i sommerhus på Samsø, er vores ældste datter vild med at komme i butikken. Alle mine bedste anbefalinger... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Alt fungerede fint - fra bestilling til afhentning. Dejligt tøj som levede op til forventning.
Arbejder selv i servicebranchen så der skal alligevel en del til virkelig at imponere men wow! - Glade Rollinger har imponerende kundeservice og svarer prompte! Kan virkelig på det varmeste anbefale... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte regntøj søndag - Knægten skulle starte i fritter mandag men enten var hans regntøj krympet af al sommer regnen eller også er Knægten vokset mens vi har været i varmen sydpå. Regntøjet kunne j... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Sobre Glade Rollinger
Escrito pela empresa
Glade Rollinger sælger kvalitets tøj og sko til søde rollinger i alderen 0-12 år 🤍
Du finder mærkerne:
MP Danmark
Name It
Wheat
Woden
...og mange andre seje, søde og unikke stilarter fra alle de kendte, som ikke så kendte mærker.
Informações de contacto
Fogedmarksvej 4, 8305, Samsø, Dinamarca
- kontakt@gladerollinger.dk
- www.gladerollinger.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Bestilte mine varer og det gik få dage
Bestilte mine varer og det gik få dage, så kunne jeg hente det i pakken shop.
Varerne lever helt op til mine forventninger.

Super oplevelse
Super oplevelse! Glemte at tilføje en rabatkode inden bestilling, skrev og spurgte om den kunne tilføjes efter. Få min efter får jeg opdateret ordrer med rabatkode på min bestilling. Senere en personlig mail. Super service og hurtig levering på gode varer til vanvittig god rabat. Jeg kommer igen!

Resposta da Glade Rollinger
God pris og hurtig levering
Jeg har ikke en finger at sætte på min oplevelse med Glade Rollinger. Her fik jeg den bedste pris på mine varer og ovenikøbet hurtig levering.

Resposta da Glade Rollinger
Hurtig levering og gode priser
Hurtig levering. Overskuelig hjemmeside med gode priser og et meget flot udvalg af kvalitetsvarer.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer :)

Resposta da Glade Rollinger
Købte en trøje og et par bukser
Købte en trøje og et par bukser, fik ordrebekræftelse med det samme og levering næste dag. Super oplevelse :-)

Resposta da Glade Rollinger
Altid hurtig levering og et dejligt…
Altid hurtig levering og et dejligt udvalg til min pige.

Den dejligste webshop
Glade Rollinger får mine varmeste anbefalinger!
Jeg har flere gange købt tøj til min datter her. Afsendelsen sker altid lynhurtigt, og udvalget af tøj er rigtig godt og spænder i mange prisklasser.
For nylig var jeg nødt til at returnere nogle varer. To dage efter, pakken var sendt, stod pengene på min konto. Jeg tror ikke, jeg nogensinde har oplevet så hurtigt ekspedition af en returordre.
Enkelte gange har jeg været i kontakt med kundeservice på mail, og her kommer svaret altid lynhurtigt. Min opfattelse er desuden, at medarbejderne er søde og venlige.
Så her kan jeg kun anbefale folk at handle :-)

Helt fint
Nem og overskuelig hjemmeside og pengene blev først trukket, da pakken blev afsendt. Pakken blev afsendt 2 hverdage efter bestilling og jeg havde pakken om eftermiddagen efter 4 hverdage fra ordredato.

Resposta da Glade Rollinger
Lyn-hurtig levering og god kundeservice
Hurtig levering, fine varer, god og hurtig kundeservice, alt var perfekt.

Fine varer
Fine varer, der er pænt indpakket. Hurtig levering. Smart at man ved returnering ikke skal printe label, men bare kan returnere i samme emballage (har dog ikke benyttet mig af muligheden)

Super fin service
Super fin service, levering og det købte var helt som det skulle være. Kæmpe anbefaling herfra

Jeg elsker Glade Rollinger
Jeg elsker Glade Rollinger!
De har et stort udvalg af flere af mine yndlingsmærker, servicen er helt i top, og webshoppen er super godt skruet sammen.
I min seneste ordre havde jeg valgt en forkert størrelse på en bluse. Det bemærkede Pernille og skrev til mig, så det kunne blive rettet, inden pakken blev sendt. Mega fedt! 🙏🏼
Jeg vender altid tilbage til Glade Rollinger 🫶🏼

Resposta da Glade Rollinger
Lækre varer og helt igennem bare en…
Lækre varer og helt igennem bare en fantastisk service👌
Kan kun varmt anbefale at handle hos Glade Rollinger👍🏻😊☀️

Resposta da Glade Rollinger
Gode varer til en fornuftig pris
Gode varer til en fornuftig pris, tøjet var rigtig blødt og præcis som jeg havde forestillet mig. Hurtig levering. Kan ikke udtale mig om deres kundeservice, for har ikke haft behov for hjælp så har ikke haft kontakt med dem direkte.
Bestilte varerne d. 10'ende om aftenen (kl. 22:30) og havde dem d. 12.

Resposta da Glade Rollinger
Fantastisk kundeservice 🤩 Svarer…
Fantastisk kundeservice 🤩 Svarer hurtigt og er så hjælpsomme! Det er min nye farvorit side.😍💸

Fantastisk kundeservice!
Gentagne gange fuldstændig fantastisk kundeservice!
Svarer hurtigt og pænt på henvendelser, når man har spørgsmål.
Derudover har min søster og jeg engang begge haft bestilt samtidig, og da vi fandt ud af det, kontaktede vi kundeservice, som med glæde slettede den ene porto og sendte vores ordre sammen.
Jeg handler hellere end gerne her igen.

Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt
Fine vare som levede op til det forventede, faktisk var strømperne tykkere end jeg havde håbet, og det var ønsket, så virkelig dejligt.

Resposta da Glade Rollinger
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.