Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

De Oney jasverwarming afgelopen weekend gebruikt met de vorst en ijskoude oostenwind op Ameland. Werkt uitstekend, heerlijk warm en ik had hem nog niet eens op de hoogste stand staan. Een aanrader! 2... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb zowel voor mij als voor mijn man de høgge bodywarmer aangeschaft. Dit is de beste koop geweest om onszelf lekker warm te houden. Tijdens het wandelen het werken in de tuin of gewoon omdat je he... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

sehr schnelle und pünktliche Versendung, Weste in sehr guter Qualität, super verpackt und sicher geliefert. Bezahlung über Paypal. Leider Rückabwicklung wegen zu kleiner Größe. Rückabwicklung über DP... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Received a pair of Øven gloves XL. Tried them 2 times now and, although still a bit tight/sturdy, the medium level deliverd a comfortably warmth and more important prevented I had to suffer from dead... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

Gløde is taking care of your hot and cold moments. Gløde is a producer of apparel with special heating and cooling technology, so you can always enjoy the outdoors.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

229 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Hele fijne bodywarmer

Hele fijne bodywarmer. In tegenstelling tot andere verwarmde bodywarmers een mooi design! Zit fijn, de elastische zijkanten geven veel bewegingsvrijheid.
Met de grote powerbank is een hele werkdag op hoogste stand geen probleem!

28 de janeiro de 2024

Resposta da Glode

Beste Thera, hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze bodywarmer en het design ervan. We hopen dat deze blijft bijdragen aan je werkdagen!

Empfehlenswert

Zuverlässiger Händler in Bezug auf Ware, Kommunikation und Versand. Hochwertiges Produkt überzeugt ebenfalls.
Das einzige, was fehlt, ist eine Bedienungsanleitung. Das findet man dann aber auf der Homepage.

19 de janeiro de 2024

Resposta da Glode

Lieber ibigu, vielen Dank für Ihre positive Rückmeldung und Empfehlung. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Für weitere Fragen stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung.

Classificada 3 em 5 estrelas

Er ontbreekt een instructie

Er ontbreekt een instructie. Ik kan niet zien wanneer hij ontlaadt. In combinatie met een warmtejack met alleen een knopje en 4 standen onhandig.

22 de janeiro de 2024

Resposta da Glode

Beste Jacques, het spijt ons om te horen dat u problemen ervaart. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice zodat we u verder kunnen helpen.

Super Service und super netter Kontakt

Super Service und super netter Kontakt, habe mir die beheizte Weste mit der großer Powerbank gekauft und bin sehr zufrieden damit. Vergesst die billigen Amazon Westen, hier hat man etwas vernünftiges für sein Geld

19 de janeiro de 2024

Resposta da Glode

Lieber Peter, vielen Dank für Ihr positives Feedback! Es freut uns sehr, dass Sie mit Ihrer beheizten Weste zufrieden sind. Ihr Kompliment zu unserem Service schätzen wir sehr. Beste Grüße!

2 powerbanks niet compatibel met mijn jas

2 powerbanks besteld, maar blijken niet compatibel met mijn jas. Was fijn geweest als er een melding op de site stond dat ze alleen op glode jassen passen.
Na contact met de klantenservice kon ik ze wel gewoon terugsturen, dus uiteindelijk netjes opgelost door Glode.

16 de janeiro de 2024

Resposta da Glode

Beste Geertje, bedankt voor uw feedback. We werken aan verbeteringen om compatibiliteit duidelijker te maken op onze site. Fijn om te horen dat onze klantenservice u goed heeft geholpen. We waarderen uw geduld en begrip.

Super Heizweste!

Ich habe eine Heizweste von Gløde gekauft. Die Weste ist schön schmal geschnitten, sitzt sehr gut und sieht sehr schöne aus. Außerdem wärmt sie super - ich würde sie wieder kaufen! 😊

13 de janeiro de 2024

Resposta da Glode

Liebe Christina, vielen Dank für Ihre positive Rückmeldung! Wir freuen uns, dass Sie mit Ihrer Gløde Heizweste zufrieden sind. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Powerbanks

Supersnelle levering
Duidelijke website en goede producten.

10 de janeiro de 2024

Resposta da Glode

Beste Saskia, hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en producten. Met vriendelijke groeten.

Top service

Product snel ontvangen. Mooie jas uit degelijk materiaal gemaakt. Helaas een probleem met het gebruik. Contact opgenomen via chat, binnen het uur vooruit geholpen en meteen een nieuwe powerbank toegestuurd gekregen. Service is dik in orde, de verwarmde jas zal ik nog later uitgebreid testen.

10 de janeiro de 2024

Resposta da Glode

Beste Youssef, bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en het product. We wensen je veel plezier met je nieuwe powerbank en verwarmde jas. Groetjes!

Schöne und warme Weste

Schöne und warme Weste. Funktioniert gut und zuverlässig. Ich nutze sie an kalten Tagen auf meinen Baustellen (bin Architekt und Bauleiter) und habe seitdem nicht mehr gefroren. Ich empfehle sie gerne weiter!

7 de janeiro de 2024

Resposta da Glode

Lieber Thomas, es freut uns sehr, dass unsere Weste Ihre kalten Tage auf den Baustellen angenehmer macht. Vielen Dank für Ihre Weiterempfehlung und Ihr positives Feedback. Mit freundlichen Grüßen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastic product and fast sending

Fantastic product and fast sending! Nice company and great products.

4 de janeiro de 2024

Resposta da Glode

Hi Vincent, we're delighted to hear you're pleased with our product and service. Thanks for your praise and for being a valued customer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering van de powebank voor…

Snelle levering van de powebank voor het verwarmde kussen.
Goed verpakt.
Duidelijke documentatie.
Bovenal vriendelijke service en gewoon benaderbaar.

20 de dezembro de 2023

Resposta da Glode

Beste Roe, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze service en producten. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Met vriendelijke groeten.

Classificada 5 em 5 estrelas

It keeps me very warm and help me with…

It keeps me very warm and help me with my periodcramps

29 de dezembro de 2023

Resposta da Glode

Liebe Jolin, danke für Ihre Rückmeldung! Wir freuen uns sehr, dass unser Produkt Ihnen hilft und Ihnen Wärme bietet. Herzlichst, Ihr Team.

Super snel in huis

Super snel in huis , en een top powerbank voor mijn dochter haar verwarmbare bodywarmer !! Blij mee.

14 de dezembro de 2023

Resposta da Glode

Beste Consumer, we zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en onze powerbank. Bedankt voor je feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Manlief erg blij met bodywarmer

Manlief erg blij met bodywarmer. Kan nu in de koude garage lekker warm blijven

20 de dezembro de 2023

Resposta da Glode

Beste Marjan, fijn om te horen dat de bodywarmer goed in de smaak valt! We hopen dat hij lekker warm blijft in de garage. Dank voor je positieve feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles is heel goed gegaan en het is een…

Alles is heel goed gegaan en het is een heelgoede kwaliteit ben zeer tevreden

13 de dezembro de 2023

Resposta da Glode

Beste Lucas, bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze diensten. Graag tot ziens!

Nice & warm

Good product. Delivered on time, works as expected. Nice warmth.

14 de dezembro de 2023

Resposta da Glode

Dear Alex, thank you for your positive feedback! We're glad you're satisfied with your purchase and appreciate your remarks on the quality and warmth of our product.

Zalige bodywarmer!

Zalige bodywarmer!
Pluspunt is de warmte in de nek. Nadeel is de zware batterij... ga hem zeker testen met een kleinere batterij.
Ben nieuwsgierig om hem tijdens de skivakantie uit te testen.
Hopelijk komen de handschoenen ook snel terug in stock...

11 de dezembro de 2023

Resposta da Glode

Beste Evy, bedankt voor je positieve reactie! We zijn blij dat je tevreden bent met de bodywarmer. Geniet van je skivakantie en we hopen de handschoenen snel weer op voorraad te hebben.

Fantastische bodywarmer

Fantastische bodywarmer. Ook heerlijk warm zonder de verwarming. Heel veel plezier van in de winter. De verwarming in de nek is echt helemaal top en goed voor mijn humeur op een koude dag. Bij vragen en problemen direct dezelfde dag antwoord gehad en keurig opgelost.

9 de dezembro de 2023

Resposta da Glode

Beste Anne, hartelijk dank voor uw lovende woorden over onze bodywarmer! We zijn blij dat hij bijdraagt aan uw comfort en humeur tijdens de wintermaanden. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Fijne dag nog!

Classificada 5 em 5 estrelas

De vest is exact zoals ik me…

De vest is exact zoals ik me voorgesteld heb. De maat M zit perfect.
Het is zeer handig je eigen batterijen te kunnen gebruiken.
Het is een warme , aangenaam zittende bodywarmer, die er ook nog modieus uit ziet!

7 de dezembro de 2023

Resposta da Glode

Beste Patricia, bedankt voor je positieve woorden! We zijn enorm blij dat de vest aan je verwachtingen voldoet. Jouw tevredenheid is ons doel. Groetjes!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.