Op 15 juni 2026 hebben wij bij dit bedrijf een bestelling geplaatst. Inmiddels zijn er meer dan drie maanden verstreken en hebben wij nog steeds niets ontvangen. Wij hebben meerdere e-mails gestuurd... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Waardeloos! Je bestelt en betaalt, maar daarmee houdt het op! Geen levering! Geen kontakt mogelijk per mail, telefoon ("erg druk"), chat (geen medewerker maar een bot), whatsapp. Wat een oplichters.
Ik zocht LED lampen en kwam bij Gloeilampgoedkoop terecht. Uitgebreid assortiment, dus maar bestelt. Aflevering verliep vlekkeloos. Maar, kom ik stomtoevallig bij Ikea en blijkt de LED lamp va... Ver mais
OPLICHTERS BEN 25 EURO 70 KWIJT; 3 DINGEN BESTELD, ALLE 3 OP VOORRAAD; DAN KOMT BERICHT DAT 1 NIET OP VOORRAAD IS, LEVERING UITGESTELD; DAN WEER NIETS, KONTAKT OPNEMEN LUKT TELEFONISCH NIET, 2 VERSCH... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Snelle en correcte levering
Top bedrijf, 12x e10 led kerstlampjes besteld om de kapotte gloeilampen in het kerstornament te vervangen. Twee dagen later geleverd en ze werken perfect! Netjes ontvangen/verpakt, goede communicatie en product is precies zoals verwacht. Helemaal gelukkig.
een beroerde ali express winkel
een beroerde ali express winkel, waar de levertijd ca 4 weken is maar wordt nergens vermeldt, gezien de revieuws hier had ik ze eerder moeten checken. ze boden uit eigemner beweging terugbetaling aan maar ik heb via paypal gekocht en paypal regelr de teruggave is bevestigt, er is trouwens aGEEN kamer van koophandel nummer gewoon een sjoemelaar in nederlands duits en frans, had beter alleen in het chinees gekunt..wegwezewn daar en wegblijven
Slechte service en slechte kwaliteit!
in augustus 20 lampen besteld, bleek na het ontvangen van de bestelling dat een andere merk en model geleverd was dan wat ik op de website besteld had.
Contact opgenomen met de klantenservice, deze gaf aan dat het geleverde product genoeg overeenkwam met wat ik besteld had. Ik kon het wel terugsturen als ik het er niet mee eens was.
Uiteindelijk de lampen maar gewoon gebruikt want je besteld geen lampen om ze daarna weer terug te sturen en ergens anders te gaan bestellen.
Na 2,5 maand zijn de eerste 4 lampen al kapot gegaan. WAT EEN ROMMEL!
Ik raad aan om ver weg te blijven van dit bedrijf. Absoluut betreurenswaarig!
In oktober 20 halogeens gekocht en pas…
In oktober 20 halogeens gekocht en pas vandaag gebruikt. Ze geven een groene gloed en zeker niet de geadverteerde 2800 graden Kelvin (warm wit). Ze zijn volledig onbruikbaar vanwege de lichtkleur, naast normale halogenen van 2700 Kelvin. GG weigert ze terug te nemen, of de wettelijke garantie van 2 jaar na te komen. De reactie was zoiets van: verkocht is verkocht en zoek het maar uit. Dus gaan ze als onbruikbaar bij het afval.
teleurstellend en erg slordig
Een maand geleden diverse lampen besteld die na 3 dagen geleverd zouden worden. Afgelopen week pas pakket ontvangen. 2 lampen waren niet meegeleverd en 2 met verkeerde fitting (E14 ipv E27). Direct aan gloeilampgoedkoop doorgegeven maar nog steeds geen reactie ontvangen!
Lampen kapot ontvangen.
Levertijd klopt niet!
Had erg snel nieuwe lampen nodig en aangezien zij in Nijmegen zitten en ik het dan direct op kan halen daar mijn bestelling geplaatst. Er staat op de website dat als je voor 20.30 besteld je spullen de dag daarna binnen zijn.
Na een uur geen bevestiging binnen dus toch maar even via de chat geprobeerd om te achterhalen of er iets mis gaat.
Op de chat wordt doodleuk verteld dat mijn bestelling er eind van de week/ begin volgende week is omdat er zieken zijn. Als ik dat had geweten had dan had ik mijn spullen ergens anders besteld. Ook vind ik de manier van communiceren erg onprettig.
Ik heb overigens nog steeds geen bevestiging ontvangen en ga mijn (betaalde) bestelling dan ook annuleren. Hopelijk geven ze mij wel mijn geld terug...
In tegen stelling tot een aantal wat…
In tegen stelling tot een aantal wat hier staat, heb ik goede ervaringen met het bedrijf, 14 november lampen besteld (s'avonds) , 17 november binnen
halo....geen lampen
Pak met 10 halogeenlampen gekocht in februari 2020. Vanaf oktober gaan gebruiken, van de 10 zijn er 7 stuk en de andere 3 binnen 1 week na gebruik. Antwoord van Gloeilampgoedkoop: Helaas, de garantie is 3 maanden dus geen oplossing. En zoals te lezen is op meerdere reviews zitten deze lampen van hun vaker kapot in de verpakking! Gloeilampgoedkoop blijkt Gloeilampkapot of Gloeilampduur te zijn.
Waardeloze tent
Waardeloze tent. Ze claimen achteraf betalen, dus je wacht op een mailtje van AfterPay. Niet dus. Je moet zelf geld overmaken. Stenen tijdperk bedrijf. Kreeg gelijk een incasso buro mijn nek. Gewoon beter naar de Gamma gaan, geen risico op incassokosten. Kutzooi !!!!
Niet geleverde lampen
Lampen besteld: "Levertijd: 3 - 4 werkdagen."
Na een paar dagen e-mail: "op dit moment is de exacte leverdatum nog niet bevestigd door onze leverancier."
Op hun site stond (staat) nog steeds "Levertijd: 3 - 4 werkdagen."
Na een week heb ik de bestelling geannuleerd. Geld is tijdig teruggestort.
voor de tweede maal een bestelling…
voor de tweede maal een bestelling gedaan. lampen zouden volgens de website leverbaar zijn. na twee dagen mailtje lampen zijn nog niet leverbaar maar we weten niet wanneer. wederom bestelling geannuleerd..had al gekozen voor achteraf betalen. dus geen financieel debacle
voorraad op site klopt niet altijd
Ten tijde van bestelling zouden de lampen op voorraad zijn (6 stuks op voorraad, 2 besteld). Niet dus. Krijg na anderhalve dag wachten te horen dat ze momenteel niet leverbaar zijn en dat ze ook niet weten wanneer de leverancier wel gaat uitleveren. Heb gevraagd om de bestelling te cancellen... Krijg je weer antwoord over 2 dagen of zo... Eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel.
Update. Snel geld terug gekregen. Maand later opnieuw dezelfde bestelling gedaan, en deze was er wel de volgende dag.
Ik heb lampen besteld die volgens de …
Ik heb lampen besteld die volgens de website gewoon leverbaar waren. Eerst werd de levering uitgesteld naar een week na bestelling. Als die dag aangebroken is wordt de levering uitgesteld naar nog eens 11 dagen later! Als ik dat niet accepteer wil men de rest van de bestelling sturen maar het gaat mij om die specifieke lampen die maar steeds worden uitgesteld. Dan is het excuus dat er vakantiedrukte is bij de leverancier. Vakantiedrukte bij een lampenfabriek?? Een camping heeft vakantiedrukte. De Efteling heeft vakantiedrukte. Een lampenhandel alleen maar onderbezetting wegens vakantie lijkt me. Dan wordt de levering weer vervroegd naar gisteren. Maar inmiddels blijft alles stil. Ik krijg geen berichten meer van dit bedrijf. In de afgelopen 22 uur heb ik vier emails gestuurd. Maar waar eerst direct gereageerd werd blijft het nu stil. Mijn geld hebben ze al lang en breed binnen. Maar ik zit met lege handen. Geen reacties, geen verzendbevestiging, geen lampen. Helemaal niets. Ontzettend slecht dit!!! Wellicht dat dit bericht het conflict vlot trekt. Wellicht niet......
Super snelle levertijd en de lampen …
Super snelle levertijd en de lampen zaten geweldig verpakt, (heb dit wel eens anders mee gemaakt bij een ander bedrijf :-(
Veel keus uit lampen
Veel keus uit lampen, snelle levering en ook een deel retourzending zeer snel verwerkt.
Lampen merk Bellight slechte kwaliteit
Ik ben al jaren klant bij Gloeilampgoedkoop.nl De klantenservice is doorgaans snel en correct. Echter, het laatste jaar krijg ik lampen van het merk Bellight, en die zijn helaas van zeer slechte kwaliteit. De lamp viel uit elkaar bij het indraaien. Ter compensatie ontving ik een nieuwe zending van 6 stuks, weer van het merk Bellight. Deze 6 lampen waren na 40 branduren kapot. Helaas is de garantietermijn slechts 1 maand, dus pech gehad. Volgens Gloeilampgoedkoop was het toeval, maar 12 lampen allemaal van slechte kwaliteit is wel erg toevallig. Toch blijf ik hier bestellen, want alleen hier kun je nog de ouderwetse gloeilampen bestellen. Die LED- en Halogeen-lampen en smart lampen moet ik niet. Daar krijg ik steeds hoofdpijn van.
Beschikbaarheidsinformatie op site niet correct
Ik bestel (en betaal met PayPal) LED-spotjes op gloeilampgoedkoop.be (is hetzelfde als .nl). Levertijd vermeld op de website: ongeveer 3 dagen.
Na 2 dagen ontvang ik bericht dat de lampjes niet op voorraad zijn en dat de levertijd van bij de leverancier nog niet bevestigd is. Zodra die gekend is zal ik verwittigd worden.
8 dagen later: nog niets gehoord, laat staan ontvangen.
Ik annuleer de bestelling per mail.
Dat wordt direct (op een zaterdag) bevestigd en de betaling wordt via PayPal onmiddellijk ongedaan gemaakt. PayPal heeft ook dat direct geconfirmeerd.
Alhoewel ik uiteindelijk dus NIKS (kunnen) ontvangen heb, is het annuleren van een bestelling en betaling zeer vlot verlopen.
De informatie van de levertijd op de website was niet correct, maar het zonder morren en onmiddellijk annuleren van mijn bestelling verdient toch ook een pluim.
Zeer slecht!
Waardeloos!! Van de 7 bestelde lampen binnen 2 weken 6 defect. 2 van de 6 veroorzaakten zelfs kortsluiting. 2 maal een mail naar deze zeer slechte en onprofessionele zaak gestuurd maar zoals u kunt raden geen reacties.
Het zijn eerder op”lichters” als leveranciers van verlichting en gezien het uitblijven van enige reactie op emails kan men stellen dat het personeel ook geen lichten zijn.
Ook erg vervelend is de betalingsherinnering die men stuurt terwijl je aangeeft bij het bestellen af te willen rekenen bij het afhalen.
Niet duur en snel geleverd
Ik kocht enkele Calex Rustikalamp LED helder pearl lampen. Ze werden zeer snel geleverd (naar België) en niet duurder dan op andere sites.
Ruime keuze ook.