Vandaag bestellen gehaald. Friet was koud. Bamie bal zat er niet bij Gebeld volgende keer bamiebal vergoed zeer slecht
Leia as opiniões dos outros
Ik heb inmiddels al enige telefoons versleten na aankoop via GSMwijzer, en zal het waarschijnlijk wel blijven doen. Ik kom elke keer weer (bij verlenging) uit op een goeie deal voor wat betreft abonne... Ver mais
Snelle levering. Wel zeer streng met omruiling, maar opzich terecht. Uiteindelijk wil iedereen immers een ongebruikte iPhone als je voor veel geld bewust een nieuwe koopt. Telefoon niet gebruiken bi... Ver mais
Prima toestel, alleen die belofte van de volgende dag in huis. Dat is echt alleen als je er voor betaald mensen! TNT blijkt eens te meer alleen maar betrouwbaar in zijn onbetrouwbaarheid. Niet tijdig... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
GSMwijzer.nl - de scherpste GSM aanbiedingen en SIM only acties op een rij. Een overzicht van alle GSM toestellen, accessoires en abonnementen. Op GSMwijzer.nl vindt u altijd de beste Nokia en Samsung GSM aanbiedingen, alle GSM accessoires die u maar kunt bedenken en bestellen gaat eenvoudig en snel.
Informações de contacto
nieuwstraat 22, 2266AD , Leidschendam, Holanda
- 070-3585064
- info@gsmwijzer.nl
- www.gsmwijzer.nl
Sem histórico de convites para avaliação
Vandaag bestellen gehaald.
Vandaag bestellen gehaald.
Friet was koud. Bamie bal zat er niet bij
Gebeld volgende keer bamiebal vergoed zeer slecht
Mobiel.nl komt afspraken niet na
Advies aan mobiel.nl : doe geen toezegging als je deze niet waar kunt maken.
Vorige maand abonnement verlengd bij mobiel.nl voor een S22. Na 3 weken doet de speaker het niet meer naar behoren.
Ik stuur het netjes op tijd terug naar mobiel.nl om aanspraak te doen van hun 31 dagen omruilgarantie. Daarbij heb ik gebeld met het verzoek om graag een ander telefoon te kiezen aangezien ik het vertrouwen heb verloren in dit toestel aangezien het best een duur toestel is en zo snel al mankementen vertoont. Ik wilde iPhone 13 halen maar de 14 kwam uit over paar dagen dus ik wilde wachten totdat de nieuwe prijzen bekend gemaakt zullen worden
Tuurlijk dat is geen probleem zeiden ze, je hebt tot 11 september de tijd. Vervolgens sturen zij een email op 7 sept dat je nu moet bepalen wat je wilt anders verlies je alle rechten om een omruil en/of een ander nieuw toestel. Ik was verbaasd en belde hierover en hun gaven aan wij kunnen niks voor je doen, je hebt pech.
Zij beloven van alles en wat maar als het om puntje bij paaltje gaat dan kunnen zij niks voor je betekenen
Laatste keer dat ik iets bij hun bestel!
Dus bespaar je de ellende en koop ergens anders je telefoon ook al is het iets duurder.
Was goed Werk
Heldere en duidelijk
Heldere en duidelijke site, goed overzicht van gemaakte keuzes. Snelle afhandeling van bestelling. 's avonds besteld, volgende dag zoals beloofd toestel in huis. Top
De bestelling gedaan daarna is alles…
De bestelling gedaan daarna is alles prima verlopen. Pakketje keurig bezorgt.
Tevreden
Snelle levering en ook contractverlenging was goed geregeld.
Xiaomi mi9
Goede snelle levering.
Al 4e keer toestel besteld ging elke keer goed.
Zoals altijd weer prima!
Zoals altijd weer prima!
Levering was weer snel, goed verpakt. Ben al jaren tevreden klant. Ook als er toch iets mis gaat, wordt dat snel en professioneel opgelost. Prijzen zijn ook altijd net iets beter dan ergens anders.
Super snelle afhandeling van de…
Super snelle afhandeling van de bestelling!
Zeker aan te bevelen
Ik heb 3x een abonnement + telefoon op deze website besteld (2015/2017/2019) en ben zeer tevreden. Je bestelling is te volgen als je inlogt, maar je krijgt ook orderupdates via de e-mail. Levertijden zoals aangegeven op de website. Mijn nieuwe iPhone(s) kwam(en) op de release dag bij mij thuis, dus top!
Contact met klantenservice voor informatie via whatsapp is ook prettig, snel en duidelijk antwoord.
Zeker aan te bevelen!
Supersnel en goed geleverd
Hetgeen besteld was op tijd
Hetgeen besteld was op tijd, en in goede staat ontvangen.
Zeer makkelijke en snelle afhandeling…
Zeer makkelijke en snelle afhandeling van mijn bestelling.
Helder en duidelijk
Met een telefoontje alle geregeld
Met een telefoontje alle geregeld, en de volgende dag het nieuwe toestel al in huis.
Ook met provider snel alle geregeld
Perfect
Perfect, alles verloop altijd vlekkeloos, makkelijk, snel, kan niet beter.
Goede en snelle service
Goede en snelle service, het is voor mij al de derde keer dat ik een bestelling heb gedaan bij Gsmwijzer. Geen klachten.
Snel en uitstekend geholpen
Prima zaken doen met GSM Wijzer
We doen al jaren zaken met GSM Wijzer, altijd correct, goede prijzen en goede service.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.