Typhone.nl Opiniões 1764

TrustScore: 3 em 5

2,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Door failliet gaan van Tyfoon ben ik nu de dupe. Had telefoon met simkaart aangevraagt. Telefoon weer retour gestuurd maar nu krijg ik factuur van Ben. Ik betaal niets omdat ik niets heb. Gevolg is s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Al meerdere jaren bestel ik bij Typhone. Gewoon om de simpele reden dat ze 9 van de 10 keer goedkoper zijn, het met groot gemak gaat en ze altijd erg snel zijn met uitleveren. - Bestelling plaa... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Ik wilde mijn telefoonabonnement verlengen. Na wat heen en weer gemail zou mijn nieuwe abonnement gisteren ingaan. Wat bleek toen ik dit controleerde? Niet de afgesproken hoeveelheid data en belminute... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de telemóveis
  2. Loja de acessórios para telemóveis
  3. Site de comparação de preços

Informação fornecida por diversas fontes externas

In 2000 opgericht en sindsdien gegroeid naar ruim 100 jongens en meisjes sterk. Elke dag gedreven om het online winkelgemak in telecomproducten voor iedereen zo groot mogelijk te maken: van voordelige sim only abonnementen tot de nieuwste smartphones van Apple, Samsung, Sony, HTC, Huawei LG en talloze andere smartphones en accessoires. Helpen, dat doen we graag. Vragen, advies of opmerkingen, we zijn je altijd van dienst. Wil je dus met ons in contact komen? Dan kun je dat doen via info@typhone.nl, of via Facebook of Twitter. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op, we zitten voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Informações de contacto

2,9

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

2 mil opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 1 em 5 estrelas

Door failliet gaan van Tyfoon ben ik nu …

Telefoon weer retour gestuurd maar nu krijg ik factuur van Ben. Ik betaal niets omdat ik niets heb. Gevolg is straks dat ik een aantekening krijg en bij andere providers niet een nieuwe telefoon met abonnement kan bestellen. Ik laat dit escaleren want betaal niets als ik geen diensten afneemt en geen telefoon heb want die ligt op de Europese in Amersfoort. Tyfoon bedankt en de curator doet ook niets. Vreselijk. Ik wil mijn telefoon retour dan ga ik betalen..

24 de abril de 2017

Zeer slecht

Voorgaand heb ik bij typhone al eerder een bestelling gedaan. Dit liep zeer goed. Toen het tijd was dat mijn abonnement ten einde liep werd ik gebeld en mocht ik een nieuw mobiel uitzoeken. Dat heb ik dan ook gedaan. Niet vertellende dat ze al voor die tijd failliet waren. Een week later werd ik gebeld dat het een week langer zou duren voor het toestel binnen zou komen. Nou is het al ruim 2 maanden later en nog steeds niks binnen. Terwijl ik al wel dubbele kosten voor mijn abonnement betaal. Je kan bellen, emailen, helemaal niks helpt. Oplichters zijn het.

19 de abril de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

Product besteld wat op voorraad was volgens de site maar nog niet geleverd

Donderdag 02-02-2017 een Huawei P9 Plus besteld en met ideal betaald. Volgens de site was het toestel op voorraad en voor 21.00 uur besteld morgen in huis. Vrijdag 03-02-2017 geen verzendmail of iets dergelijks ontvangen, hierop Typhone gaan bellen maar naar meer dan een half uur in de wacht gestaan te hebben, hebben we voor die dag de hoop opgegeven. Zaterdag 04-02-2017 wederom gebeld, op dat moment wel een medewerkster gesproken en die gaf aan dat het product niet op voorraad was maar ook niet meer binnen ging komen, hierop gaf ze aan dat ze als enige optie had de bestelling te annuleren. Tot onze verbazing stond op de site bij het toestel nu een levertijd van 5 werkdagen, hierop hebben we Maandag 06-02-2017 weer gebeld met Typhone en toen gaven ze aan dat dit een fout betrof en dat het toestel van de site zou worden gehaald. Dit laatste is inmiddels gebeurd, ons geld ( € 629 ) hebben we nog niet terug en inmiddels hebben ze faillissement aangevraagd!

17 de fevereiro de 2017

Bestel nooit bij Typhone

Bestel nooit bij Typhone!! kon ik een NUL geven had ik dit gedaan
Op 5-1-2017 had ik een mobiel besteld,een LG Nexus 5X, op de site staat ,dat wanneer je voor 17:00 besteld, de volgende dag het product in huis is, maar dat was niet het geval.
Op 9-1 heb ik een chat gestart en kreeg ik reactie van Yassin dat ik geduld moest hebben omdat het toestel niet op voorraad was.
Op 13-1 heb ik een E-mail gestuurd om te vragen hoe het zat met mijn bestelling. Ik heb tot heden geen reactie op gehad op die E-mail.
Op 17-1 hebben we gebeld naar Typhone en gelukkig maar even in de wacht gestaan(5minuten) en hebben we de order geannuleerd en is toegezegd dat het geld binnen 10 dagen op mijn rekening zou worden teruggestort. Later die dag kregen we de bevestiging dat de order was geannuleerd.
De 27ste hebben we ruim een uur aan de telefoon gezeten zonder iemand te pakken te krijgen. Omdat er vanaf het moment van bestellen eenzijdig informatie was vanuit ons hebben we aangifte gedaan bij de politie, melding gemaakt via Qshop, Fraudehelpdesk, Vara kassa en de Consumentenbond
Op 2-2-2017 ben ik wederom chat gestart omdat dat de enige vorm van communicatie was. Ik kreeg Yassin weer en die zei dat hij het ging doorzetten ,het geld kon ik elk moment ontvangen.
De volgende dag had ik nog geen geld op mijn rekening gezien en heb ik weer gechat met Yassin, die zei me dat het lag aan de betreffende afdeling en hij er niets meer aan kon doen vanaf zijn plek, behalve doorzetten dan.
Op 6-2 heb ik weer met Yassin gesproken, over waar mijn geld blijft waar ik al ruim drie weken (vanaf 17-1) op wacht. Hij kon mij niet vertellen wanneer het geld werd gestort.
Op de 8ste kregen we pas een reactie van Typhone op een email die we weken geleden verstuurd hadden. Met als reactie dat de mail in behandeling genomen zou worden.
Later op dezelfde dag kreeg ik weer een email, met als mededeling dat het geld op een Usercard was gezet en dat ik die kon gebruiken bij de volgende bestelling. Maar daar had ik niet om gevraagd en ik wil hier ook nooit meer bestellen.
En als laatste kreeg ik antwoord van Qshop. Daar kreeg ik van Pascal te horen dat ik het geld binnen 5 dagen terug zou krijgen. Dank voor jullie inspanning.
Nu, 9 Februari heb ik eindelijk mijn geld terug gekregen. Enige excuses van Typhone waarom het fout is gegaan zijn er niet gekomen.
TIPS:
Indien er problemen zijn, schakel het Qshop keurmerk in waarbij ze zijn aangesloten.
Schrijf ook naar Vara Kassa, deze mensen reageren vrij snel en ik denk als er meer cases zijn dat ze Typhone zullen benaderen.
Doe ook aangifte bij de politie. Zoals Typhone omgaat met zijn klanten ruikt dit naar fraude, want als je niet doorzet kan je naar je geld fluiten.

9 de fevereiro de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

je wordt aan het lijntje gehouden.

in april 2016 heb ik een toestel met abonnement aangevraagd. deze moest geannuleerd worden omdat mijn ID-kaart niet goed gelezen werd door computer van de bezorger. ik heb toen een nieuwe ID-kaart aangevraagd en hierbij ook gewacht totdat mijn abonnement geannuleerd zou worden. dit zou volgens de medewerker maximaal een paar weken duren. na 1 maand wachten werd mij verteld dat deze annulering naar het hoofdkantoor gestuurd moest worden omdat dit een lastig geval was. hier ook weer 6 maand om moeten wachten. (tussentijds wel gebeld maar telkens te horen gekregen dat ze er mee bezig zijn). uiteindelijk werd mij verteld dat mijn toestel opnieuw verstuurd kon worden en dat ik een vergoeding zou krijgen. ik dacht eindelijk dat het hiermee verholpen zou zijn, maar inmiddels duurt het alweer 2 maand en heb ik tot nu toe nog geen toestel of vergoeding ontvangen. telkens wordt het naar een leidinggevende gestuurd die of de week erop ziek is of met vakantie zijn. ik betaal nu al 9 maanden voor een toestel dat ik niet ontvangen heb en ik zou graag willen dat dit nou eindelijk een keer wordt opgelost.

1 de fevereiro de 2017

Slechte ooit, 2e hands telefoon, geen geld terug, niet bereikbaar

Mensen maak niet de zelfde fout als mij en ga voor de goedkope prijs, je krijgt een 2e hands telefoon en als je die terugstuurt heb je na 4 weken nog geen reactie of geld terug!

Telefoon Nexus 5X 32gb gekocht omdat hij hier het goedkoopste was. En dat heb ik geweten! De telefoon was 2e hands. Er zat zand op het scherm en vingerafdrukken, de seal ontbrak. De plastic verpakking zat verkeerd om de telefoon heen, de uitsparing voor de camera zat dus aan de onderkant. Het boekje zat verkeerd in een uitsparing. En de batterij was ongeveer 10 procent toen ik hem kreeg!! Hij gaf direct rood aan terwijl de accu's minimaal halfvol moeten zijn zonder schade.

Ik bellen: stuur maar retour meneer, duurt maar een paar dagen en dan krijg u een nieuwe of u geld terug en verzendkosten. Na 4 weken, 20 e-mailtjes en 15 belletjes later heb ik nog steeds geen geld gezien en niet eens een reactie op mijn retourformulier van 1 kantje lang met opmerkingen/vragen. De telefonistes zijn getraind om dom te zijn, als het een beetje mee zit sorry te zeggen en vooral wacht nog maar even het komt wel klaar. Als je na 3 weken vraagt waarom het zo lang duurt en of ze die mensen niet gewoon op kunnen bellen want hier zit duidelijk wat fout is het antwoord: wat wilt u nou dat ik doe meneer? We communiceren alleen met tickets, we kunnen ze geen bericht sturen of bellen... Terwijl het wel 1 bedrijf is!! Het retour adres zit in Almere. Ze kunnen niet met de computer omgaan, je krijgt soms de gekste berichten, ik zou bijvoorbeeld een abonnement hebben afgesloten bij de telefoon en moest maar vast gaan sparen voor de boetes voor het stopzetten hiervan.

Ik heb ondertussen een ander mobiel gekocht waar ik 20 euro meer voor moest betalen omdat ik het geld niet had om hem eerder(met cashback actie) te kopen.

Ik ga straks aangifte bij de politie doen, ze aanmelden voor tv-kassa, en op alle sites die ik kan vinden dit plaatsen zodat er niet nog meer gedupeerd worden door deze oplichters.

Ps: zeker geen telefoon met abonnement bestellen want dat betaal je gewoon door terwijl zij aan het klungelen zijn, en moet je boetes betalen aan hun en de provider.

De telefonisten zijn bij het bestellen heel behulpzaam, maar zodra zij het geld op hun rekening hebben slaat het weer om en kunnen ze niets voor je doen.

1 de fevereiro de 2017

Slechte service

Ben al 7 weken aan het wachten op een antwoord! Communicatie en service is zeer slecht. Geen antwoorden, wel beloven terug te bellen en te mailen maar dit gebeurd maar niet!

Koop hier nooit een telefoon, indien deze stuk is ben je de "sjaak"

30 de janeiro de 2017

Op 16 december toestel besteld en nog steeds niks ontvangen

16 dec 2016 een iPhone 7 plus met abonnement besteld toen deze volgens de site direct leverbaar was. Echter na het betalen bericht gekregen dat deze niet meer op voorraad was.
Mijn abonnement loopt al sinds 16 januari zonder toestel. Inmiddels 26 januari en nog steeds geen toestel geleverd. Dit is dus gewoon misleiding.

Veel contact gehad, elke keer wordt ik aan het lijntje gehouden. Op hun site staat nog steed dat Iphone 7 32GB plus direct leverbaar. Wanneer ik contact neem met de vraag wanneer je de telefoon kan verwachten geven ze geen antwoord, totaal onduidelijk dus.

Bedankt voor je bericht!

Wat vervelend om te horen dat je bestelde product nog niet geleverd is. Dit is uiteraard niet onze normale gang van zaken.

Op dit moment is er geen verwachte leverdatum bekend bij onze leverancier. Zodra er meer bekend is over de verwachte leverdatum, plaatsen wij deze informatie altijd op de pagina van het desbetreffende toestel. Houd onze website goed in de gaten.

Zodra wij het pakket eventueel verstuurd hebben, krijg je van ons een bericht per e-mail.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geholpen.

26 de janeiro de 2017

Duurt lang

Zoekende naar een iPhone se (niet bepaald het nieuwste model lijkt me) kwam ik uit bij typhone. Hier de telefoon besteld op 6 januari met verwachte levertijd tussen de 1 en 5 werkdagen. 6 werkdagen later maar eens gebeld hoe het zat, reactie; 'ohh hebben we u niks laten weten? Toestel is pas leverbaar in week 6!' Ik heb dus direct mijn bestelling geannuleerd. Toevallig was die week bij mediamarkt de telefoon in de aanbieding en ook goedkoper. Maargoed.. mijn geld zou binnen 10 dagen terug gestort worden op mijn rekening. Kijk ik een paar dagen later op de site van typhone, staat er dat het geld op een klantenkaart is gezet en dat als ik het op mijn rekening gestort wil hebben, ik contact op moet nemen met de klantenservice. Ik heb mijn geld nog steeds niet terug na al 4x gebeld te hebben.. belachelijk!! Bij hun in het systeem zou staan dat het is overgemaakt maar ze hebben ing dus dat kan een paar dagen duren. Duurt al te veel dagen!!!

26 de janeiro de 2017

WAARDELOOS

net gebeld met typhone eerst 50 min in de wacht gestaan daarna uitgelegt dat op de site de zwarte iphone 7 plus 32 gig op voorraad is en ik had een zilvere besteld de levertijd voor de zilvere onbekend dus gevraagd of ik van kleur kon wisselen zodat ik de iphone eindelijk binnen krijg wacht al vanaf november en dat kon ik was dus blij

word ik 5 minuten later terug gebeld dat het niet kan omdat ik dan weer onderaan de lijst kom te staan DAT IS TOCH VAN DE ZOTTE

vroeg als ik een nieuw abbo afsluit of ik hem dan wel geleverd krijg en daarop kreeg ik het antwoord dat dat het geval was

dus het houd in dat bestaande klanten die al maanden wachten op een telefoon niet voor gaan op nieuwe klanten WAT EEN SCHANDE VAN DIT BEDRIJF !!!!!

en wat nog het ergste vind ik dat je gewoon steeds in de maling word genomen

25 de janeiro de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

Geen service!! Typhone reageert nergens op

Ik heb 3 maanden geleden een abonnement bij T-mobile afgesloten via Typhone. Echter wordt er elke maand bijna het dubbele in rekening gebracht en afgeschreven dan is overeengekomen in mijn contract. Dit moet door Typhone gecorrigeerd en aangepast worden. Hiervoor tevergeefs verschillende verzoeken bij hen ingediend. Er komt echter geen enkele reactie op mijn mails. Tevens is Typhone niet telefonisch bereikbaar.
Denk dus goed na voordat je ook maar overweegt iets te bestellen via Typhone. Van service is namelijk geen sprake!!

Inmiddels zijn we 6 weken verder en ben ik geen enkele stap verder gekomen!
Ik heb 1x een mail ontvangen dat het uitgezocht werd met de provider en ze me zo spoedig mogelijk op de hoogte zouden brengen. Ik heb dit als ter info aangenomen en dus niet gereageerd op de mededeling. Vervolgens krijg ik een mail dat de melding gesloten wordt omdat ik niet gereageerd heb!
Hierop heb ik direct een mail gestuurd dat ik het daar natuurlijk niet mee eens ben. Ook daar, nu twee weken later, geen enkele reactie op gekregen. Vandaag nog maar eens een mail gestuurd....

23 de janeiro de 2017

Typhone - zeer slecht ervaring bevestiging bestellin 273612

Dit is het wet in Nederland:

Dan geldt er een wettelijke levertijd en moet de verkoper binnen dertig dagen leveren. Doet hij dit niet? Dan moet u de verkoper ook extra tijd geven om alsnog het product te leveren. Hebt u de verkoper een redelijke termijn gegeven? En levert hij het product nog steeds niet? Dan hebt u het recht de overeenkomst te ontbinden. De overeenkomst wordt dan ongedaan gemaakt. U hoeft het product niet meer af te nemen en de verkoper hoeft niet meer te leveren. Als u al hebt betaald, hebt u recht op uw geld terug.

Ik bel, live chat, email iedere dag en krijg geen hulp van Typhone.
Ik ben aanwachten nu sincs 23 December en heb geen hulp van Typhone en geen telefoon gekregen. Zeer slecht.

21 de janeiro de 2017

oplichters

Geen telefoon geleverd maar wel t bijhorende abo afgesloten.
gaan niet inhoudelijk in op alle vragen en opmerkingen, geven de schuld aan de provider. T enige antwoord is: geduld hebben. Ben al vanaf medio juni 2016 mee bezig. Abo is in september toch ingegaan. Zou 23 eu pm moeten betalen voor een niet geleverd product. 3 mnd wel de gebruikskosten betaald maar niet de toestelkosten. Ben nu afgesloten.

19 de janeiro de 2017

Typhone moet zich schamen

Overal waar je kijkt hebben mensen slechte ervaringen met dit bedrijf. Helaas heb ik inmiddels een zelfde ervaring.

Kennelijk hebben ze de zaken allesbehalve op orde, en het riekt zelfs naar oplichting. Denk er over om aangifte van oplichting te gaan doen.

19 de janeiro de 2017

Zeldzaam slecht.

10 dagen geleden telefoon gekocht, die kwam maar niet. Vanavond gebeld en te woord gestaan door een mevrouw die er duidelijk geen zin in had. Wat bleek? Mijn telefoon was niet leverbaar en zou pas weer over 4 weken beschikbaar zijn. Maar niet de moeite genomen om de klant daarvan op de hoogte te stellen. Toen ik de order wilde annuleren, moest ik op die annulering 5-10 werkdagen wachten. Ik kon mijn oren ondertussen echt niet meer geloven.
Ik ben benieuwd of ik ooit mijn geld nog terug krijg.
Wat een zeldzaam, zeldzaam slecht, klant onvriendelijk en onbetrouwbaar bedrijf...

16 de janeiro de 2017

Levering van de telefoon

Ik had 3 manden geleden abonemeent verlengt.Vandaag 16 januarie nog niet ontvangen.mijn order nummer :120140426

16 de janeiro de 2017
logótipo da Typhone.nl

Resposta da Typhone.nl

Geachte heer/mevrouw Yeliz,

Graag ontvang ik van u uw ordernummer, zodat ik het voor u kan gaan uitzoeken.

Esther

Classificada 1 em 5 estrelas

annulatie blijft op zich wachten

20ste besteld en 30ste geannuleerd. Foute info en leugens. Blijven status zetten op aangevraagd. Heb provider verwittigd en zij hebben niets of nooit iets van hen ontvangen. Huidige prepaid ook verwittigd niets te aanvaarden van typhone.nl het kan niet dat zo site blijft bestaan maakt de online web kapot. Nooit bestellen daar.

9 de janeiro de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit bestellen - misleidende website, extreem slechte service

Helaas is het niet mogelijk 0 punten te geven, maar wees gewaarschuwd bestel hier nooit iets. De huidige website werkt zeer beperkt en zit vol fouten en functionaliteit die niet werkt.

Ik heb een los toestel besteld en kwam direct na de betaling erachter dat ik een fout had gemaakt (Iphone 6 ipv Iphone 6s besteld). Order is via de site niet te annuleren, contactformulier werkt niet en via social media wordt er niet gereageerd op vragen. Telefonisch is de ondersteuning een drama en zijn ze alleen gespecialiseerd in het afwimpelen van vragen en het doen van loze beloften. Inmiddels ben ik via de mail in contact en krijg ik antwoord van The Phone house helpdesk. Ook hier zijn mensen onkundig en absoluut niet geïnteresseerd in het oplossen van het probleem, zo adviseerde een dame me dat ze het geld direct terug zouden storten zodra het abonnement wat geannuleerd (HALLO - Ik heb geen abonnement !!!) Kansloos, weer 4 dagen wachten op een antwoord.

WEES GEWAARSCHUWD !!!!!! Nooit bestellen !!!!!!! Bedrijven zoals Typhone horen niet meer op het internet thuis en bezorgen de rest een slechte naam.

9 de janeiro de 2017
Classificada 1 em 5 estrelas

Maandenlang onmiskenbare misleiding en loze afspraken door Typhone.nl: nog steeds geen iPhone

Enkele maanden geleden een bestelling geplaatst bij Typhone.nl

Het betreft een iPhone 7 plus waarvan de indicatie levertijd op drie dagen werd weergegeven. Tijdens het bestelproces liep alles vlotjes t/m de betaling van het product. Maar daarna.......

- geen bestelbevestiging
- bellen: maar niemand pakt ooit op ( min 50 min in de wacht per gesprek )
- via mijn iDeal betaling een 'ordernummer' achterhaald
- mail: diverse malen maar nooit geen enkel antwoord ontvangen van een medewerker

Vervolgens via FB messenger: warempel er was iemand attent om te reageren na enkel dagen. Deze medewerker melde dat er een fout in hun systeem was ontstaan, maar toch alsnog een bestelbevestiging en omschrijving van kort termijn levering. En daar blijft het verder eigenlijk bij.

Via mail of telefoon blijven ze onbereikbaar!!! Het regent van uitzonderlijk veel klachten op hun FB account. Soms lukt het om antwoord te krijgen na veel berichten te plaatsen op FB. Het vervolg:

- levertijd was geen drie dagen maar enkele maanden
- week 52 moet ie er zijn
- nee, hoor is week 1 en moet verder nog worden verstuurt.

week 1 is voorbij, dus weer contact: mail en telefoon blijven onbeantwoord. Ook via FB messenger geen antwoord. Via berichten plaatsen op FB: geen antwoord.

Nu ga ik er zelf vanuit dat er goed iets mis is bij Typhone en dat ik het moet blijven doen met loze beloften. Tijdens de bestelling werd een drie dagen levertijd geopperd, maar dit neem je weliswaar met een korreltje zout. Inmiddels kun je bij Apple zelf, Vodaphone maar ook in gewone winkels mijn (bestelde) type iPhone 7 plus uit voorraad kopen. Door de houding van Typhone geloof ik nog weinig van een tastbare levering. Ik kan de bestelling natuurlijk annuleren, maar hierin zit een hiaat. Ik heb van andere klanten van Typhone begrepen dat het annuleren ook niet werkt zoals het moet. De annulering wordt weliswaar, als contact ooit lukt, meegenomen in de verwerking maar het retour betalen van gerelateerde bedragen wil niet vlotten. Daarnaast komen sommige er enkel met een broodje aap Typhone antwoord terug uit gesprek, maar kosten van abonnement bv blijven doorlopen. Om e.a. te voorkomen, gaat mijn voorkeur uit van leveren van het product door Typhone. Hierdoor blijft in vedergeval een leveringsplicht staan, voor wat het ook waard mocht zijn op termijn. Bij annulering zal er mogelijk ( aanname ) geen retourbetaling plaatsvinden. Mijn mening: het verbaast me niets als Typhone op kort termijn in surseance komt en de curator het zaakje beter als failliet kan verklaren.

Eis: ik wil mijn iPhone 7 plus z.s.m.

7 de janeiro de 2017
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.