Ludvig har skabt noget helt ekstraordinært. Hans gulvkylling er ikke bare mad – det er ren kærlighed på en tallerken. Hvert sprødt skind, hver saftig bid, vidner om hans talent, tålmodighed og ubeting... Ver mais
A empresa respondeu
Vi bestilte kylling og chickentenders fra Guldkyllingen, Himmerland. Da de var i Farsø i går. Vi kan kun gi’ ros herfra. Det smagte virkeligt godt, god smag i kyllingen og saftig, sprøde pomfritter m... Ver mais
A empresa respondeu
Altid en sikker vinder hjemme hos os🤩 Har købt fra Guldkyllingen mange gange (især ved Langenæs i Aarhus), og det er uden tvivl der, man får de bedste nuggets og bedste kylling overhovedet🤩 Det er a... Ver mais
A empresa respondeu
Top service og virkelig lækker mad hos Guldkyllingen Midtjylland. Vi elsker når Mette kommer med vognen til byen. Det er den bedste kylling og pomfritter vi har fået. Vi får den bedste betjening altid... Ver mais
A empresa respondeu
GuldKyllingen® er et take away grillkoncept. Spydstegte BBQ kyllinger. Kyllingerne steges over flammerne fra gasgrillen. Find os foran førende supermarkeder, året rundt over hele Danmark samt populære campingpladser om sommeren.
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Ejeren er utroligt arrogant. Føtex laver kyllingen langt bedre og billigere.
Beklager, du skal ikke ringe igen, næste gang du skal have fixet din vogn. Du kan starte med at fixe din egen attitude🤘🏻🖤

Resposta da GuldKyllingen Grillvogne
Morad is a nice guy and the fries are awesome

Guldkylling Langenæs:
Har bestilt kylling og fritter 2 gange. Det var imidlertid 2 gange for meget, da der begge gange var TØR kylling og HÅRDE pommes frites. Jeg har før fået samme menu i Grenaa og Skanderborg, hvor kyllingen var saftig og lækker og pommes frites, var sprøde og lækre.
Jeg kan IKKE anbefale dette på Langenæs.

Resposta da GuldKyllingen Grillvogne
31/7 fik vi mad fra guldkyllingen. Kyllingen var perfekt, kolslow var perfekt og pomfritters var perfekt. Betjening var god med godt humør. God mad, det gør vi gerne igen.

Resposta da GuldKyllingen Grillvogne
Når man ikke kender konceptet, men har hørt flere omtale det positivt, kommer man ikke igen efter at være blevet afvist af en sur og ligeglad mand i Rønnede, der bare surt sagde - udsolgt!
Ikke noget med øv du gik forgæves, husk at bestille næste gang, men se her hvad du kan få i stedet for!
Vi kommer ikke igen!

Bedste pommes! Tak!
Fedt at du står ved Ajstrup Strand Camping hele sommeren 🙌🍉

Resposta da GuldKyllingen Grillvogne
Super lækker mad og mega god service
Tak Morad fra ajstrup strand😁👍

Resposta da GuldKyllingen Grillvogne
Morad i ajstrup er beste kylling veldig fornøyd flott kylling god kjekk mann smilene ,veldig kjekk opplevelse

Resposta da GuldKyllingen Grillvogne
Morad er en ægte kammerat. Super service.og dejligt saftige kylleryller❤️

Resposta da GuldKyllingen Grillvogne
Lækker kylling og pomfrits virkelig gode.

Resposta da GuldKyllingen Grillvogne
Jeg bestilte en kyllingeburger ved Guldkyllingen ved Ajstrup Strandcamping. Den var direkte ulækker. Salaten var gammel, bollen var smattet og kyllingen noget ubestemmeligt kød! Herudover forlangte de 100,- selv om der stod 75 på menukortet. Aldrig igen!

Fantastisk service fra Nicolai. Det smager som kylling fra Himlen

Resposta da GuldKyllingen Grillvogne
Nikolai! Du laver noget lækkert mad her i bredballe😋 vi glæder os til du kommer tilbage igen i uge 31

Resposta da GuldKyllingen Grillvogne
Lækker lækker mad fra Nicolai.
Glæder mig til han kommer tilbage til bredballecentret 365.

Nikolaj du laver fremragende mad i glud - ses i uge 31

Resposta da GuldKyllingen Grillvogne
Nikolaj du laver fantastisk mad i Glud, glæder os til du kommer i uge 31 igen i Glud

Resposta da GuldKyllingen Grillvogne
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.