Gundtoft  Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid hurtig levering , alt er i orden , og så bliver der endda skrevet personligt / og svaret igen , dersom der skulle være noget med str, farve og lignende.. Utroligt flot service .Stor ros til per... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Søde medarbejdere der springer rundt og finder varer frem. Godt bredt udvalg, eneste lille pip: der er meget vinter overtøj der fylder, knap så megen plads til sommertøjet. Dejligt man kan returnere v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sikke en fantastisk kundeservice, en forsvundet pakke, her op til jul, blev håndteret yderst professionelt med korrespondance og gode råd og til alles held kom pakken frem. SÅ tak for jer :) i fo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de roupa

Sobre Gundtoft

Escrito pela empresa

Om Gundtoft

Gundtoft er en multibrand butik, der sælger tøj til kvinder online på www.gundtoft.dk og via vores 7 butikker i Vejle, Kolding, Sønderborg, Odense, København og i Kolding Storcenter samt Rosengårdcentret.

Hos Gundtoft finder du et stort udvalg af eksklusive modebrands, herunder Munthe, Dea Kudibal, Mos Mosh, PBO, Bruuns Bazaar, Culture, Freequent, Soulmate, 2-Biz, Micha, Brax, In Front, Skovhuus, Mansted, Marta Du Chateau og mange flere.

Vi tilbyder fri fragt, når du køber for mere end 300,- og vælger levering til en af landets mange GLS pakkeshops. Der er returlabel med i pakken, så du nemt kan returnere dine varer. Du kan selvfølgelig også bytte dine varer i vores butikker.

Du har altid 14 dages fri retur, når du handler i vores webshop.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

264 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Varerne er fine

Varerne er fine, men jeg synes at leveringstiden var meget lang.

6 de maio de 2026

Kære Lone,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med varerne. Samtidig beklager vi, at leveringstiden oplevedes som lang. Nogle gange kan levering tage lidt ekstra tid, hvis varen kommer fra et af vores eksterne lagre eller butikker, men vi arbejder hele tiden på at gøre processen hurtigere.

Pakken kom hurtigt

Pakken kom hurtigt - kjolen passer perfekt

30 de abril de 2026

Kære Else,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at pakken kom hurtigt, og at kjolen passer perfekt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, nem returnering og hurtig tilbagebetaling.
Har handlet hos Gundtoft webshop gennem flere år og ALTID med samme gode oplevelse.

1 de maio de 2026

Kære Bodil,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du gennem flere år har haft gode oplevelser med vores webshop, og at du er tilfreds med både levering, returnering og tilbagebetaling.

Godt udvalg

Godt udvalg. Hurtig ekspedition

27 de abril de 2026

Kære Anne,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både vores udvalg og den hurtige ekspedition.

Flot udvalg og rimelige priser

Flot udvalg og rimelige priser

17 de abril de 2026

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores udvalg og de rimelige priser.

Classificada 5 em 5 estrelas

på alle måder en god oplevelse hver…

på alle måder en god oplevelse hver gang 🙋‍♀️👍

10 de abril de 2026

Kære Marion,
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du har en god oplevelse hos os hver gang.

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Dejlig jakke men var for stor. Hurtig levering. Nemt at returnere. Og pengene retur med det samme.
Vil gerne handle ved grundtoft igen

14 de abril de 2026

Kære Lene,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at det var nemt at bestille, og at både levering og retur fungerede hurtigt og problemfrit – selvom jakken desværre ikke passede.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Rigtig god service og hurtig levering

Rigtig god service og hurtig levering

1 de maio de 2026

Kære Rita,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede rigtig god service og hurtig levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjolen er rigtig fin og god pasform

Kjolen er rigtig fin og lige som jeg forventede den.
Jeg havde brug for rigtig hurtig levering. Her gjorde både kundeservice og den butik kjolen skulle sendes fra sit bedste for at hjælpe. Det lykkedes heldigvis også.

29 de abril de 2026

Kære Hanne
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at kjolen levede op til dine forventninger, og at pasformen var god. Dejligt også, at både kundeservice og butikken kunne hjælpe med at få den hurtigt frem til dig.

Classificada 4 em 5 estrelas

Varen var som forventet og hurtig…

Varen var som forventet og hurtig levering

16 de abril de 2026

Kære Majbritt,
Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at varen levede op til forventningerne, og at leveringen var hurtig.

Altid god service

Altid god service, hurtig levering og gode tilbud

26 de abril de 2026

Kære Dorrit,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du altid oplever god service, hurtig levering og gode tilbud.

24 de abril de 2026

Kære Henning,
Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering.

Ok firma.

Nederdelen var for kort, så sendte den retur, fik straks pengene retur.

21 de abril de 2026

Kære Bente,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at returprocessen fungerede hurtigt og nemt, selvom nederdelen desværre ikke passede.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin hjemmeside med gode billeder og…

Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. Måtte desværre returnere den købte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i København. Ingen problemer i det. Som altid fik jeg meget fin service i butikken. Alt i alt gode oplevelser. Jeg køber gerne igen hos Gundtoft.

14 de abril de 2026

Kære Christel,
Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både webshoppen, vores tilbud og den hurtige levering. Dejligt også, at returprocessen fungerede nemt, og at du fik god service i vores butik i København.
Vi sætter stor pris på, at du vil handle hos os igen.

Alt godt og hurtigt

Alt godt og hurtigt

3 de abril de 2026

Kære Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at alt gik godt og hurtigt.

Meget fin webshop

Meget fin webshop, hurtig forsendelse og behandling af retur. Vil bestemt besøge den igen.
Eneste er at størrelser er angivet i danske størrelser, altså omregnet fra producentstørrelser. En god ide vil være at angive procentstørrelser også for bedre at vurdere størrelse.

3 de abril de 2026

Kære Mette,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores webshop, den hurtige forsendelse og returhåndtering – og at du vil handle hos os igen.

Tak også for din feedback omkring størrelsesangivelser. Den tager vi med videre, da det helt sikkert kan gøre det nemmere at vælge den rigtige størrelse fremover.

Fin handel.

Fin handel.

19 de abril de 2026

Kære Vibeke,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du havde en fin handel hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

God vare til en god pris

God vare til en god pris - efterfølgende super service med udbetaling af rabat selvom jeg havde glemt at bruge en rabatkode

6 de abril de 2026

Kære Elsebeth,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både varen, prisen og den efterfølgende service – og at vi kunne hjælpe med rabatten.

Esther // Gundtoft

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais