Altid hurtig levering , alt er i orden , og så bliver der endda skrevet personligt / og svaret igen , dersom der skulle være noget med str, farve og lignende.. Utroligt flot service .Stor ros til per... Ver mais
A empresa respondeu
Søde medarbejdere der springer rundt og finder varer frem. Godt bredt udvalg, eneste lille pip: der er meget vinter overtøj der fylder, knap så megen plads til sommertøjet. Dejligt man kan returnere v... Ver mais
A empresa respondeu
Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. Måtte desværre returnere den købte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i Køb... Ver mais
A empresa respondeu
Sikke en fantastisk kundeservice, en forsvundet pakke, her op til jul, blev håndteret yderst professionelt med korrespondance og gode råd og til alles held kom pakken frem. SÅ tak for jer :) i fo... Ver mais
Escrito pela empresa
Torvegade 6, 7100, Vejle, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
En god oplevelse. Varen blev leveret hurtigt og jeg var tilfreds med det hele

Resposta da Gundtoft
Meger hurtig levering og virkelig god service
Jeg kunne ikke få dét til at fungere med de lovede 10 % rabat , men en yderst venlig dame skrev, at dét ville hun sørge for, at de blev trukket fra .

Resposta da Gundtoft
Der var lidt forsendelses bøvl. Det blev løst og jeg er så glad for min lækre varme dunfrakke.

Resposta da Gundtoft
Altid godt kvalitet og hurtig levering

Resposta da Gundtoft
Købte et par lækre skindhandsker, fik pakken inden for 3-4 dage. Alt levede op til forventningen. Super kvalitet på handskerne

Resposta da Gundtoft
Købte sko til min hustru, og fik et rigtigt menneske i røret, da jeg ringede for at få afklaret noget. Det er jo dejligt. Fine sko, fin pris, og rigtige mennesker bag det hele. Det skal man støtte op om i disse tider!

Resposta da Gundtoft
Jeg synes i har noget dejligt tøj og jeg vil handle hos jer igen

Resposta da Gundtoft
Fantastisk flot jakke til en god pris. Hurtig levering⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Gundtoft
Hurtig levering. Varerne levede op til forventningerne. Returlabel var medsendt, så varerne var nemme at returnere, hvis det havde været nødvendigt

Resposta da Gundtoft
Jeg havde bestilt noget på nettet, der ikke var som ventet, fik den bedste service i forretningen i Vejle da jeg kom for at bytte varerne, super service, og jeg kom derfra med nogle fine bukser

Resposta da Gundtoft
Jeg er sådan set bare træt af at 10 dage efter et køb på 5.360kr erfarer jeg at jeg kunne have købt varen til 536kr billigere. Da alt udsalg blev sat yderligere 10% ned.
Jeg gjorde opmærksom på skuffelsen og spurgte om De evt. kunne give et plaster på såret/skuffelsen.
Så jeg er ikke en positiv kunde.

Resposta da Gundtoft
Hurtig ekspedition af min vare

Resposta da Gundtoft
Hurtig ekspedition. Skånsom emballeret, så kjolen ikke krøllede under transport

Resposta da Gundtoft
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.