Jag har använt tjänsten i snart 8 månader. Tjänsten passar mig som vill handla second hand, men inte har tiden eller intresset för det. Jag tycker det är jättekul att bli överraskad varje månad med ny... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Underbar och viktig start-up som jag glatt stödjer! Prisvärt och innovativ produkt. Plaggen håller högsta kvalité. Leveranserna är punktliga och enkla. Hade varit kul att kunna ändra paket som i antal... Ver mais
Märks att ni är en start-up med att det ibland är svårt att kom att i kontakt osv och att vissa processer verkar ha lite barnsjukdomar. Men generellt sätt har det varit jättebra kläder och ett rolig... Ver mais
Väldigt fint paketerat! Två av plaggen var klockrena, plagg som jag själv hade kunnat köpa. De resterande tre plaggen var fina men inte lika klockrena. En plain vit t-shirt (funkar alltid) en skjorta... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Hack Your Closet
Online personal styling
Hack Your Closet is a subscription service that prolongs the life of clothes and reduces waste in the clothing industry. It has Sweden's largest shared closet consisting of rescued items such as second-hand, unsold items and overstocks.
Informações de contacto
Borgarfjordsgatan 18, 16440, Kista, Suécia
- +46708235188
- support@hackyourcloset.com
- www.hackyourcloset.com
A great collective wardrobe service
It’s a great innovative service that I could only dream of and now in reality. It really solves my all my problems and needs in one innovative solution: having too many clothes, wanting new outfits once in a while, wanting to be sustainable. Their service is awesome and I’ve been very happy with the boxes of clothing I have got.

Jättebra initiativ
Jättebra initiativ för ett mer hållbart synsätt på kläder! Funkar mycket smidigt med leverans och byten av boxarna. Innehållet varierar - mestadels användbara och snygga plagg men ibland förstår man varför klädkedjorna som Hack Your Closet samarbetar med inte fått kläderna sålda. Det kan till exempel handla om en märklig passform, färg eller material. På det stora hela är jag dock nöjd och har använt tjänsten i snart 1 år!

Resposta da Hack Your Closet
Gillar tjänsten, men håll bättre koll på feedback
Gillar tjänsten och bra kvalite på plaggen.
Om något kan bli bättre är att jag önskar att man läser igenom feedbacken bättre och håller koll på ens preferenser som man angivit. Har fått tröjor som varit alldeles för korta när jag både angivet det i preferenser och tidigare feedback.

Resposta da Hack Your Closet
Very cool concept and amazingly nice…
Very cool concept and amazingly nice service.

Resposta da Hack Your Closet
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.